Huwelijksreis Zuid Afrika

18 dagen/ 17 nachten
Romantische huwelijksreis Zuid-Afrika, die start in Kaapstad. Met een privé gids en per helikoptervlucht ontdekt u Kaapstad. In de wijnregio kunt u deelnemen aan een bijzondere kookcursus door een ervaren chef. In het natuurreservaat De Hoop geniet u van een romantische picknick lunch aan het ongerepte strand en in het juiste seizoen zwemmen de walvissen in grote aantallen voor u. Via de prachtige kust van Plettenberg Bay eindigt deze reis in het exclusieve Kwandwe wildreservaat, waar u van fantastische safari’s kunt genieten. De ideale reis voor een romantische vakantie of een huwelijkreis Zuid Afrika, aangezien u in luxe, kleinschalige accommodaties verblijft.

Dag 1- Amsterdam – Kaapstad
Vandaag vliegt u met KLM naar Kaapstad en begint uw huwelijksreis Zuid Afrika. Na aankomst in Kaapstad volgt een transfer naar Ezard House, waar u de komende vier nachten verblijft in een luxury tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt. Uiteraard wordt u welkom geheten met een heerlijk glas bubbels.

Dag 2 – Kaapstad – Ezard House
Na een heerlijk ontbijt in Ezard House met een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan maakt u kennis met uw gids. Hij zal u deze ochtend Kaapstad in het kort laten zien en u informeren over de leukste bezienswaardigheden en beste restaurants, zodat u de komende dagen zelf op pad kunt met uw huurauto.
Tijdens uw verblijf in Kaapstad is een helikoptervlucht inbegrepen. Vanuit de lucht heeft u een schitterend uitzicht over de Tafelberg en Kaap de Goede Hoop.

Dag 5 – Fransschoek – Le Quartier Francais
Uw volgende bestemming is Fransschoek, dat bekend staat om de prachtige wijngaarden en heerlijke wijnen. U verblijft drie nachten in Le Quartier Francais in een Auberge tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt.
Le Quartier Francais staat bekend om haar fantastische cuisine mede door top chef kok Margot Jansen. Tijdens uw verblijf leert u door een ervaren chef kok hoe om een aantal bijzondere gerechten te bereiden. Een ervaring waar u uw hele leven plezier aan zult beleven.

Dag 8 – Swellendam – Bloomestate
In Swellendam wordt u hartelijk ontvangen door het Nederlandse echtpaar Carla en Maarten in hun luxe, kleinschalige guesthouse. U verblijft de komende twee nachten in Bloomestate in een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt.
Met een goed gevulde picknick mand vertrekt u de volgende dag naar het natuurreservaat de Hoop. De Hoop natuurreservaat is een ongerept natuurgebied aan de kust en in het juiste seizoen is dit een ideale locatie om walvissen te spotten.

Dag 10 – Plettenberg Bay – Emily Moon River Lodge
Via een prachtige route bereikt u uw volgende bestemming, Plettenberg Bay. U verblijft drie nachten in de bijzondere Emily Moon River Lodge in een lodge suite op basis van logies en ontbijt. Deze luxe lodge heeft een prachtig uizicht over een vallei met kronkelende rivieren. De prachtige omgeving kunt u per kano, met de mountainbike of wandelend ontdekken. Maar ook de zandstranden van Plettenberg Bay zijn dichtbij.

Dag 13 – Kwandwe wildreservaat – Kwandwe Great Fish River Lodge
In ongeveer vier uur komt u aan in het prachtige Kwandwe wilreservaat. Met een 4×4 wordt u naar de Kwandwe Great Fish River Lodge gebracht en begint uw safari avontuur. U verblijft hier vier nachten in een luxe suite met plungepool op basis van volpension en inclusief safari’s. Met ervaren gidsen gaat u twee keer per dag op safari en ontdekt u het enerverende wildleven en de afwisselende flora. Ook op culinair gebied zult u niets te kort komen. Zo kunt u genieten van een romantisch ontbijt in de bush of een diner voor twee onder de sterrenhemel.

Dag 17 – Port Elizabeth – Amsterdam
Na een laatste safari rijdt u in ongeveer drie uur naar de luchthaven van Port Elizabeth, waar u de huurauto inlevert. Vervolgens vliegt u via Johannesburg terug naar Amsterdam.

Dag 18 – Amsterdam
Uw huwelijksreis Zuid-Afrika met Duin Deluxe Travel is weer voorbij. U arriveert weer in Amsterdam.

Prijs bij huwelijksreis Zuid Afrika:
Prijs per persoon bij twee samenreizende personen:

Vanaf € 3600,- per persoon

Inclusief bij huwelijksreis Zuid Afrika:
· Intercontinentale vluchten met KLM in de economy class
· Binnenlandse vlucht in de economy class
· Luchthavenbelasting ( onder voorbehoud van wijzigingen)
· Verblijf en verzorging zoals omschreven
· Autohuur, Chevrolet Aveo of gelijkwaardig. Inclusief automaat en classic plus verzekering
· Privé transfers waar nodig.
· Helikoptervlucht in Kaapstad
· Privé gids in Kaapstad voor een halve dag
· Kookcursus bij Le Quartier Francais
· Picknick lunch bij De Hoop natuurreservaat
· Safari’s in het Kwandwe wildreservaat
· Welkomstdrankje
· Uitgebreid informatiepakket met reisboek

Exclusief bij huwelijksreis Zuid Afrika:
· reis en annuleringsverzekering
· benzine, one way kosten en afleverkosten autohuur

Verkort reisschema
18 dagen – 17 nachten
Vanaf € 4600,- per persoon
Dag 1
Amsterdam – Kaapstad
Dag 2
Kaapstad – Ezard House
Dag 5
Fransschoek – Le Quartier Francais
Dag 8
Swellendam – Bloomestate
Dag 10
Plettenberg Bay – Emily Moon River Lodge
Dag 13
Kwandwe wildreservaat – Kwandwe Great Fish River Lodge
Dag 17
Port Elizabeth – Amsterdam
Dag 18
Amsterdam

Rondreis Zuid Afrika - helikoptervlucht KaapstadWijnregio Zuid Afrikaluxe huwelijksreis Zuid Afrika Rondreis per huurauto Zuid AfrikaSafari Zuid Afrika - huwelijksreis Zuid AfrikaLuxe huwelijksreis Zuid Afrika - luxe kleinschalige lodges

Wilt u meer informatie ontvangen over Huwelijksreis Zuid Afrika?