Familie reizen naar Afrika

Reizen naar Afrika met uw kinderen is een fantastische ervaring. Er zijn wel een aantal goede voorbereidingen nodig om uw gezinsvakantie tot een succes te brengen, waarbij veiligheid, avontuur, kindvriendelijke accommodaties en een afwisselend, niet te druk programma belangrijke factoren zijn. Veel gezinnen met kinderen zijn al op pad geweest met Duin Deluxe Travel en wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw vakantie met de kinderen.

Op safari met kinderen
Wat is er nu leuker om tijdens de vakantie met een echte Masai krijger op pad te gaan en te leren hoe je speren maakt of hoe je sporen kunt natrekken van wilde dieren. Of ’s Avonds een vuurtje stoken onder het genot van marshmallows en een kop warme chocolademelk, waarbij je uitleg krijgt over de prachtige Afrikaanse sterrenhemel. Op een educatieve manier maken uw kinderen kennis met de natuur en genieten zij en u van een geweldige vakantie.

Strandvakantie in Afrika met het gezin
Na een rondreis of een safari in Afrika kunt u met uw gezin heerlijk uitrusten aan de kust op een bounty island of op een ongerept zandstrand. Aan de ongerepte kust van Mozambique kunnen de kinderen prachtig snorkelen of mooie boottochtjes maken, uiteraard aan een veilig strand. Niet voor niets wilde Willem Alexander en Maxima hier hun vakantiehuis bouwen. Wilt u voor uw kinderen wat meer vertier, zoals een animatieclub dan is Mauritius een goede strandbestemming.

Duin Deluxe Travel adviseert u graag bij het samenstellen van uw gezinsvakantie in Afrika op maat.

Bekijk ons aanbod van gezinsvakanties.

Wilt u meer informatie ontvangen over Gezinsvakantie?