Zuid Afrika met het gezin
Vanaf € 2800,- per persoon
Deze gezinsvakantie in Zuid-Afrika is een ervaring voor u en uw kinderen om nooit te vergeten. Uw rondreis per huurauto begint in Kaapstad, waar een privé gids uw kennis laat maken met deze bijzondere stad. In het Grootbos Private Nature Reserve kunt u genieten van de walvissen en de kinderen kunnen schatkisten in de natuur gaan zoeken. In het Welgevonden wildreservaat verblijft u in een privé villa en gaat u op safari op zoek naar de Big 5. De reis sluit u af in de Waterberg regio, waar u en de kinderen te paard of per mountainbike het reservaat kunnen verkennen. Kortom een bijzondere reis, waarbij de gehele familie kennismaakt met de prachtige natuur van Zuid-Afrika op diverse manieren. U verblijft in kleinschalige luxe lodges.
Lees meer over Zuid Afrika met het gezin.

Familie vakantie Tanzania
Vanaf € 3500,- per persoon
Tijdens deze familiereis door Tanzania bezoekt u de noordelijke parken van Tanzania en sluit u de reis af op het prachtige bounty eiland Zanzibar. In het Lake Manyara National Park gaat u op zoek naar het vele wild en het prachtige vogelleven. Ook maakt u diverse safari’s in het Serengeti National Park en de Ngorongoro Crater. Met de kinderen maakt u een bijzondere fietstocht langs de lokale dorpjes. Uiteraard kunnen de kinderen bijna overal tussen de safari’s door heerlijk afkoelen in het zwembad. Op het tropische Zanzibar kunt u genieten van prachtige stranden, maar ook kunt u diverse activiteiten ondernemen.Tijdens deze gezinsvakantie verblijft u in kleinschalige, kindvriendelijke accommodaties.
Lees meer over Familie vakantie Tanzania.

Familiereis Seychellen
Vanaf € 3300,- per persoon
Met uw gezin kunt u uitstekend de bounty eilanden van de Seychellen ontdekken. U bezoekt het prachtige eiland Praslin, waar u per huurauto en fiets het eiland kunt ontdekken. Op La Digue kunt u genieten van de heerlijke stranden. De reis sluit u af op het hoofdeiland Mahé, waar u een snorkelexcursie maakt naar het Sainte Anne Marine National Park. U verblijft in goede hotels, waar ook de kinderen zich uitstekend zullen vermaken.
Lees meer over Familiereis Seychellen.

Luxe gezinsvakantie Mauritius
Vanaf € 2900,- per persoon
Tijdens deze luxe strandvakantie op het eiland Mauritius verblijft u in een schitterende, luxe villa aan de oostkant van het eiland. Samen met uw gezin/vrienden kunt u genieten van de prachtige stranden, de culinaire gerechten en de vele activiteiten op Mauritius. Tijdens uw verblijf maakt u een dolfijnen cruise en een bijzondere excursie met een onderzeeër. In uw privé villa wordt u compleet in de watten gelegd door uw butler. Bent u ook toe aan een exclusieve vakantie voor jong en oud om nooit te vergeten?
Lees meer over Luxe gezinsvakantie Mauritius.

Safari in Kenia met het gezin
Vanaf € 6900,- per persoon
Tijdens deze gezinsvakantie in Kenia maakt u bijzondere privé safari’s in het bijzondere Meru National Park. Ook bezoekt u het ongerepte Laikipia Plateau, waar u en de kinderen de mogelijkheid hebben om een safari per kameel of paard te maken. Een nacht onder de Afrikaanse sterrenhemel maakt uw safari onvergetelijk. De kinderen zullen op een leuke, maar leerzame manier kennis maken met de natuur. Aan het ongerepte strand kunt heerlijk bijkomen van zon, zee en strand. Tijdens de safari verblijft u in exclusieve villa’s voor uw gezin.
Lees meer over Safari in Kenia met het gezin.

Wilt u meer informatie ontvangen over Gezinsvakantie aanbod?