Familiereis Seychellen

14 dagen/ 13 nachten
Tijdens deze familiereis Seychellen kunt u uitstekend de bounty eilanden van de Seychellen ontdekken. U bezoekt het prachtige eiland Praslin, waar u per huurauto en fiets het eiland kunt ontdekken. Op La Digue kunt u genieten van de heerlijke stranden. De reis sluit u af op het hoofdeiland Mahé, waar u een snorkelexcursie maakt naar het Sainte Anne Marine National Park. U verblijft in goede hotels, waar ook de kinderen zich uitstekend zullen vermaken.

Dag 1 – Amsterdam – Mahé
Vandaag vliegt u met de Emiraten via Dubai naar Mahé op de Seychellen.

Dag 2 – Praslin – Le Duc de Praslin
Na aankomst op de luchthaven wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger en vliegt u door naar Praslin. Na aankomst op Praslin volgt een transfer naar Le Duc de Praslin, waar u vier nachten verblijft in een familie suite met twee slaapkamers op basis van logies en ontbijt. Tijdens uw verblijf heeft u een dag een auto tot uw beschikking om het eiland Praslin te verkennen. Ook kunt u een dag op de fiets met de kinderen het eiland ontdekken.

Op slechts 15 minuten vliegen van Mahé ligt Praslin, het op één na grootste eiland. Praslin beschikt over prachtige stranden, waar u heerlijk kunt uitrusten. De mooiste stranden vindt u bij Beau Vallon en Cote d’Or. Op Praslin kunt u een bezoek brengen aan het bijzondere Vallée de Mai National Park, waar de unieke ‘Coco de Mer’ palmbomen groeien. De dubbele kokosnoten hebben een vorm die de verleidelijke charme van de Seychellen weergeven.

Dag 6 – La Digue – Le Domaine de L’ Orangeraie
Na het ontbijt volgt een transfer naar de haven en vaart u naar het eiland La Digue.
Na aankomst op La Digue volgt een transfer naar le Domaine de L’Orangeraie, waar u drie nachten verblijft in een garden villa op basis van logies en ontbijt.

Op La Digue, het kleinste eiland van de drie hoofdeilanden, komt u nauwelijks auto’s tegen en kunt u heerlijk wandelen, fietsen of een tocht maken met een traditionele ossenkar. Het zal u niet verbazen dat op dit eiland de reclamespotjes van ‘Bacardi’ gefilmd zijn.

Dag 9 – Mahé – Ephelia Resort
Vandaag vaart u terug naar Praslin, waarna u naar Mahé terugvliegt. Na aankomst op Mahé volgt een transfer naar het Ephelia Resort, waar u vier nachten verblijft op basis van halfpension in een familie villa met twee slaapkamers. Tijdens uw verblijf maakt u een snorkelexcursie naar het Sainte Anne Marine National Park.

Het aanvliegeiland Mahé is het grootste eiland van de Seychellen met als hoofdstad Victoria. Met zo’n 70 witte, tropische stranden en een weelderig bosrijk binnenland met onder andere het Morne Seychellois National Park.

Dag 13 – Mahé – Amsterdam
In de avond volgt een transfer naar de luchthaven en vliegt u via Dubai weer terug naar Amsterdam.

Dag 14 – Amsterdam
Uw onvergetelijke familiereis Seychellen met Duin Deluxe Travel is helaas voorbij. U arriveert weer in Amsterdam.

Prijs van familiereis Seychellen
Prijs per persoon bij twee volwassen en twee kinderen onder 12 jaar

Vanaf € 3300,- per persoon

Inclusief bij familiereis Seychellen
· Intercontinentale vluchten met Emirates in de economy class
· Binnenlandse vlucht in de economy class
· Luchthavenbelasting ( onder voorbehoud van wijzigingen)
· Verblijf en verzorging zoals omschreven
· Genoemde transfers
· Autohuur op Praslin
· Welkomstdrankje
· Attentie voor de kinderen
· Uitgebreid informatiepakket met reisboek

Exclusief bij familiereis Seychellen
· reis en annuleringsverzekering
· benzine, extra verzekeringen

Verkort reisschema
14 dagen – 13 nachten
Vanaf € 3300,- per persoon
Dag 1
Amsterdam – Mahé
Dag 2
Praslin – Le Duc de Praslin
Dag 6
La Digue – Le Domaine de L’ Orangeraie
Dag 9
Mahé – Ephelia Resort
Dag 13
Mahé – Amsterdam
Dag 14
Amsterdam

Gezinsvakantie SeychellenSeychellen met kinderen Strandvakantie SeychellenVakantie Seychellen met kinderenLuxe reis Seychellen - Ephelia ResortSeychellen strandvakantie met kinderen

Wilt u meer informatie ontvangen over Familiereis Seychellen?