Golfreis Malawi
15 dagen/ 14 nachten

15 daagse golfreis Malawi, waarbij u de schitterende natuur van Malawi kunt ontdekken. U bezoekt de ongerepte Mulanje Mountains en het Satemwa Tea Esate, waar u uitstekend kunt golfen. In het Liwonde National Park geniet u van prachtige safari’s. Bij Lake Malawi kunt u de onderwaterwereld ontdekken of gaan golfen. U sluit de reis af op het afgelegen Mumbo Island. Tijdens deze golfreis Malawi verblijft u in comfortabele lodges.

Dag 1 – Amsterdam – Lilongwe
Vandaag vliegt u met KLM naar Lilongwe.

Dag 2 – Lilongwe – Burley House
Na aankomst in Lilongwe wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger en volgt een transfer naar Burley House, waar u de komende nacht verblijft op basis van logies en ontbijt. Uw golfreis Malawi gaat van start.
Lilongwe is de hoofdstad van Malawi en is verdeeld in het nieuwe en oude gedeelte. U treft hier diverse restaurants en een bezoek aan de markt op Malangalanga road mag u absoluut niet missen. Ook kunt u uitstekend golfen op de Lilongwe Golf club.

Dag 3 – Mulanje Mountains – Lujeri Lodge
Na het ontbijt verlaat u de stad en volgt een transfer van ongeveer zes uur naar de Mulanje Mountains. U verblijft drie nachten in de Lujeri Lodge op basis van volpension. Deze dagen kunt u gaan golfen op de 9  holes Mulanje Golf Club.
Mount Mulanje is een van de grootste inselberg ter wereld. De berg wordt ook wel “island in sky”genoemd. Het Mount Mulanje reservaat is ook uitgeroepen tot UNESCO. U zult hier diepe kloven zien en prachtige watervallen. De omgeving leent zich uitstekend om te wandelen.

Dag 6 – Satemwa Tea Eastate – Huntington House
Na het ontbijt volgt een transfer van ongeveer een uur naar het Satemwa Tea Estate, waar u twee nachten verblijft in Huntingdon House op basis van volpension.  In de omgeving kunt u de prachtige theeplantages bezoeken of gaan golfen op golfbaan. De 9 holes golfbaan is onderdeel van een wildreservaat, dus past u op dat u de giraffen niet raakt.
Satemwa Tea Estate is gelegen in het Thyolo district. Deze regio staat bekend om de thee plantages, die u kunt bezoeken.

Dag 8 – Liwonde National Park – Mvuu Camp
Uw volgende bestemming is het Liwonde National Park, waar u twee nachten verblijft in Mvuu Camp op basis van volpension en twee safari’s per dag.
Het Liwonde National Park ligt in het zuiden van Malawi en staat bekend om haar prachtige natuur. De Shire rivier die door het park loopt trekt veel wild aan. Naast wat klein wild is het Liwonde National Park de thuishaven voor olifanten, neushoorns en vele vogels. In de Shire rivier bevinden zich veel nijlpaarden en krokodillen.

Dag 10 – Lake Malawi – Makokola Retreat
Na het ontbijt volgt een transfer van ongeveer een uur naar Lake Malawi, waar u drie nachten verblijft in het Makokola Retreat op basis van volpension en lokale drankjes. Op de Mlambe golfbaan kunt u prachtig golfen. De 9 holes golfbaan wordt omgeven door een kleine lagune en een grote baobab boom.
Malawi wordt gedomineerd door Lake Malawi, Afrika’s derde grootste meer, welke langs een gedeelte van de Great Rift Valley loopt. Het meer, beschreven door David Livingstone als the Lake of Stars, is bijna 600 km lang en daarin zwemmen meer dan duizend soorten vis.

Dag 13 – Lake Malawi – Mumbo Island
Na het ontbijt heeft u een transfer naar Cape Maclear. Vanaf Cape Maclear kunt u met de boot naar Mumbo Island varen in ongeveer 45 minuten. Ook kunt u per kajak het eiland bereiken. U verblijft twee nachten op Mumbo Island op basis van volpension en lokale drankjes. Tevens zijn niet gemotoriseerde watersporten inbegrepen. ( behalve duiken)
Mumbo Island is een onbewoond eiland en heeft slechts een doorsnee van 1km. Het groene eiland staat bekend om de kleine populatie diersoorten, zoals otters en kleine reptielen. U kunt hier diverse watersporten ondernemen en ook prachtige wandelingen maken.

Dag 14 – Lilongwe  – Amsterdam
Vandaag vaart u terug met de boot naar Cape Maclear, waarna u een transfer heeft van ongeveer drie uur naar Lilongwe. Vervolgens vliegt u terug naar Amsterdam.

Dag 15 -Amsterdam
Uw golfreis Malawi is helaas voorbij. U arriveert weer in Amsterdam.

Prijs voor golfreis Malawi
Prijs per persoon bij vier volwassen personen:
Vanaf € 5200,-  per persoon

Inclusief bij golfreis Malawi:

 • Intercontinentale vluchten met KLM in de economy class
 • Binnenlandse vlucht in de economy class
 • Luchthavenbelasting ( onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Verblijf en verzorging zoals omschreven
 • Safari’s in het Liwonde National Park
 • Parkentreegelden Malawi
 • 3x tee off golfbaan inMalawi
 • Transfers
 • Uitgebreid informatiepakket met reisboek 

Exclusief bij golfreis Malawi:

 • reis en annuleringsverzekering
 • Parkentreegeld Liwonde National Park ( USD 10 per persoon)
   

   

   

Verkort reisschema
10 dagen – 9 nachten
Vanaf € 5200,- per persoon
Dag 1
Amsterdam – Lilongwe
Dag 2
Lilongwe – Burley House
Dag 3
Mulanje Mountains – Lujeri Lodge
Dag 6
Satemwa Tea Eastate – Huntington House
Dag 8
Liwonde National Park – Mvuu Camp
Dag10
Lake Malawi – Makokola Retreat
Dag13
Lake Malawi – Mumbo Island
Dag14
Lilongwe – Amsterdam
Dag15
Amsterdam

Mount MulanjeHuntingdon House - MalawiLiwonde National park MalawiSnorkelen Lake Malawi - Makokola RetreatGolfreis MalawiMumbo island snorkelen

Wilt u meer informatie ontvangen over Golfreis Malawi?