Huwelijksreis Afrika of trouwen in Afrika?

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar de meest bijzondere en romantische huwelijksreis in Afrika, dan is Duin Deluxe Travel uw partner. Wij denken graag met u mee en kennen de romantische en unieke locaties die ervoor zorgen dat uw huwelijksreis Afrika onvergetelijk wordt. In deze kleinschalige accommodaties wordt Persoonlijke aandacht, Service en Verrassingen nog met een hoofdletter geschreven.

Exclusieve huwelijksreis Afrika
Afrika is de perfecte bestemming voor een romantische huwelijksreis. Begin uw exclusieve huwelijksreis Afrika met een romantische strandvakantie en geniet van elkaar, de bounty stranden en de helderblauwe wateren. Combineer uw strandvakantie met een safari in de bush, waar u oog in oog komt te staan met de wilde dieren. Maar ook kunt u een safari combineren met een prachtige stad, zoals Kaapstad of de wijnregio.

Laat u verwennen in een romantisch bad voor twee met uitzicht op de rivier, onder het genot van een heerlijk glas champagne. Of slaap een nacht onder de Afrikaanse sterrenhemel. Bijna alles is mogelijk in Afrika.

Trouwen in Afrika
Wilt u in het huwelijksbootje stappen in Afrika. Wat is er romantischer dan trouwen met z’n tweeën op een verlaten strandje op uw blote voeten tijdens de zonsondergang. Of een bruiloft in de bush met de geluiden van de wilde dieren op de achtergrond. Uiteraard kunt u ook uw familie en vrienden op deze bijzondere huwelijksdag uitnodigen.
Duin Deluxe Travel adviseert u graag bij het organiseren van uw exclusieve huwelijksreis of bruiloft in Afrika.

Bekijk ons aanbod van romantische- en huwelijksreizen.

Wilt u meer informatie ontvangen over Huwelijksreizen?