Huwelijksreis Tanzania
Vanaf € 5900,- per persoon

Romantische huwelijksreis Tanzania, waarbij u met een privé gids/chauffeur de noordelijke safari parken bezoekt. Uw huwelijksreis sluit u af op het bounty eiland Zanzibar. U overnacht in een unieke en luxe boomhut in het Tarangire National Park en bezoekt de bijzondere Ngorongoro Crater en het wildrijke Serengeti National Park. U verblijft in kleinschalige en romantische lodges. Geniet van een onvergetelijke huwelijksreis Tanzania en laat u verrassen door Duin Deluxe Travel.
Lees meer over huwelijkreis Tanzania.

Huwelijksreis Namibie
Vanaf € 3975,- per persoon

17 daagse romantische huwelijksreis Namibie. Een van de hoogtepunten van uw huwelijksreis zal het slapen zijn onder de sterrenhemel nabij de zandduinen. In Swakopmund maakt u een prachtige boottocht op zoek naar de dolfijnen en zeeleeuwen. Geniet van exclusieve safari’s in het westelijke gedeelte van het Etosha National Park, waar meer dieren zijn dan toeristen. U verblijft in kleinschalige, romantische guesthouses en safari lodges. Een onvergetelijke huwelijksreis Namibie met diverse verrassingen en helemaal tot in de puntjes verzorgd a la Duin Deluxe Travel.
Lees meer over huwelijksreis Namibie.

Huwelijksreis Zuid Afrika
Vanaf € 4100,- per persoon
Bijzondere huwelijksreis Zuid-Afrika, waar u met een privé gids en per helikoptervlucht Kaapstad ontdekt. De wijnregio verkent u per fiets. In het natuurreservaat De Hoop geniet u van een romantische picknick lunch aan het ongerepte strand en in het juiste seizoen zwemmen de walvissen in grote aantallen voor u. Via de prachtige kust van Plettenberg Bay eindigt deze reis in het exclusieve Kwandwe wildreservaat, waar u van fantastische safari’s kunt genieten. De ideale reis voor een romantische vakantie of een huwelijksreis, aangezien u in luxe, kleinschalige accommodaties verblijft.
Lees meer over huwelijksreis Zuid Afrika.

luxe huwelijksreis Malawi
Huwelijksreis Malawi
Vanaf € 5100,- per persoon

15 daagse luxe huwelijksreis Malawi voor pure romantiek. In het Majete wildreservaat maakt u prachtige safari’s en het verblijf in uw luxe Mkulumadzi suite is een waar feest. In het Liwonde National park kunt u in een open landrover, maar ook per fiets het wildreservaat verkennen. Uw huwelijksreis sluit u af in de romantische Pumulani Lodge aan Lake Malawi. Een bijzondere huwelijksreis door Afrika, waarbij u kunt genieten van de schoonheid van de natuur, de prachtige lodges, de culinaire maaltijden en uiteraard elkaar.
Lees meer over huwelijksreis Malawi.

Trouwen op Mauritius
Vanaf € 4600,- per persoon
Heeft u er altijd al van gedroomd om elkaar het ja woord te geven op een idyllisch strand, dan is Mauritius de trouwbestemming voor u. Voordat u aankomt in Mauritius maakt u een stop in het spectaculaire Dubai en geniet u van een spectaculaire high tea in het Burj al Arab. Vervolgens vliegt u naar Mauritius en treedt u in het huwelijk met uw geliefde. Het huwelijk wordt compleet tot in de puntjes verzorgd, helemaal zoals u het wenst. Na de bijzondere ceremonie heeft u alle tijd om van elkaar en de omgeving te genieten. Een huwelijksreis om nooit te vergeten.
Lees meer over trouwen op Mauritius

Romantiek deluxe op de Seychellen
Vanaf € 3300,- per persoon
Tijdens deze deluxe romantische reis op de Seychellen verblijft u in het sfeervolle en luxueuze Raffles Hotel op Praslin. Tijdens een inbegrepen boottocht verkent u de eilanden Cousin, Curieuse en St Piere Islands. Met uw huurauto kunt u het prachtige eiland Praslin verkennen. In het luxe Raffles hotel wordt u compleet in de watten gelegd en hoeft u alleen maar van elkaar en alle luxe te genieten. Romantiek deluxe op de Seychellen.
Lees meer over romantiek op de Seychellen.

Wilt u meer informatie ontvangen over Huwelijksreizen aanbod?