Huwelijksreis Malawi

15 daagse luxe huwelijksreis Malawi voor pure romantiek. In het Majete wildreservaat maakt u prachtige safari’s en het verblijf in uw luxe Mkulumadzi suite is een waar feest. In het Liwonde National park kunt u in een open landrover, maar ook per fiets het wildreservaat verkennen. Uw huwelijksreis sluit u af in de romantische Pumulani Lodge aan Lake Malawi. Een bijzondere huwelijksreis door Afrika, waarbij u kunt genieten van de schoonheid van de natuur, de prachtige lodges, de culinaire maaltijden en uiteraard elkaar.

Dag 1 – Amsterdam – Lilongwe
Vandaag vliegt u met KLM naar Lilongwe in Malawi en begint uw romantische huwelijksreis Malawi.

Dag 2 – Lilongwe – Latitude 13
Na aankomst op de luchthaven van Lilongwe wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger en volgt een transfer naar Latitude 13, waar u de komende twee nachten verblijft in een tweepersoonskamer op basis van volpension. U kunt deze dagen heerlijk bijkomen van uw bruiloft en genieten van de prachtige omgeving.

Lilongwe is de hoofdstad van Malawi en is verdeeld in het nieuwe en oude gedeelte. U treft hier diverse restaurants en een bezoek aan de markt op Malangalanga road mag u absoluut niet missen. Ook kunt u uitstekend golfen op de Lilongwe Golf club en heerlijk wandelen in een natuurreservaat.

Dag 4 – Majete wildreservaat – Mkulumadzi
Na het ontbijt volgt een transfer naar de luchthaven en vliegt u naar de airstrip bij de Mkulumadzi Lodge. U verblijft de komende drie nachten in een luxe Mkulumadzi suite op basis van volpension en lokale drankjes. Tijdens uw verblijf zijn gamedrives, begeleide wandelingen en boottochten inbegrepen. Laat u verrassen tijdens uw huwelijksreis Malawi.

Het Majete wildreservaat is een van de succesverhalen van natuurbehoud. Het prachtige wildreservaat is sinds 1955 een beschermd gebied en staat model voor duurzame ontwikkeling en de herintroductie van bedreigde diersoorten.

Het Majete wildreservaat is onderdeel van Africa’s Great Rift Valley en bestaat uit ongeveer 70.000 hectare. Het park bestaat uit Miombo bossen en rotsachtige heuvels, die in contrast staan met de pittoreske riviervalleien en weelderige bosriviergebieden. In het Majete wildreservaat zult u onder andere de neushoorn, olifanten, buffels, nijlpaarden, vogels, en diverse antilopen tegenkomen.

Dag 7 – Liwonde National Park – Mvuu Lodge
Uw volgende bestemming is het Liwonde National Park, dat u in ongeveer vier uur bereikt. Onderweg passeert u vele lokale dorpjes en krijgt u een goed beeld hoe de mensen leven in Malawi. Na aankomst in het Liwonde wildreservaat rijdt u naar de Mvuu Lodge, waar u de komende drie nachten verblijft in een tent op basis van volpension en lokale drankjes. Tijdens uw verlijf in de Mvuu Lodge zijn gamedrives, fietstochten en begeleide wandelingen inbegrepen.

Het Liwonde National Park ligt in het zuiden van Malawi en staat bekend om haar prachtige natuur. De Shire rivier die door het park loopt trekt veel wild aan. Naast wat klein wild is het Liwonde National Park de thuishaven voor olifanten, neushoorns en vele vogels. In de Shire rivier bevinden zich veel nijlpaarden en krokodillen.

Dag 10 – Lake Malawi – Pumulani
Vandaag heeft u een transfer naar Lake Malawi, waar u de komende vier nachten verblijft in een luxe villa in Pumulani op basis van volpension en lokale drankjes. Tevens zijn de niet gemotoriseerde watersporten inbegrepen.
Een verblijf bij Pumulani kan zo relaxed of actief zijn als u wenst. Het afgelegen strand is ideaal voor degenen die rust zoeken en willen zonnen of zwemmen in het helder blauwe water. Maar u kunt u ook gaan snorkelen, kajakken, een boottocht maken of waterskiën. Een romantische afsluiting van uw huwelijksreis malawi.

Malawi wordt gedomineerd door Lake Malawi, Afrika’s derde grootste meer, welke langs een gedeelte van de Great Rift Valley loopt. Het meer, beschreven door David Livingstone als the Lake of Stars, is bijna 600 km lang en daarin zwemmen meer dan duizend soorten vis.
U kunt prachtig snorkelen of duiken in Lake Malawi.

Dag 14- Lilongwe – Amsterdam
Vandaag volgt een transfer naar de luchthaven van Lilongwe en vliegt u via Nairobi terug naar Amsterdam.

Dag 15- Amsterdam
Uw romantische huwelijksreis Malawi met Duin Deluxe Travel is helaas voorbij. U arriveert weer in Amsterdam.

Prijs
Prijs per persoon bij twee volwassen personen:

Vanaf € 5100,-

Inclusief bij huwelijksreis Malawi

• Intercontinentale vluchten met KLM/Kenia airways in de economy class
• Binnenlandse vluchten in de economy class
• Luchthavenbelasting ( onder voorbehoud van wijzigingen)
• Verblijf en verzorging zoals omschreven
• Safari’s in het Majete wildreservaat
• Safari’s in het Liwonde National Park
• Parkentreegelden
• Genoemde transfers
• Attenties en verrassingen huwelijksreis
• Uitgebreid informatiepakket met reisboek

Exclusief bij huwelijksreis Malawi

• Reis en annuleringsverzekering

Verkort reisschema
15 dagen – 14 nachten
Vanaf € 5100,- per persoon
Dag 1
Amsterdam – Lilongwe
Dag 2
Lilongwe – Latitude 13
Dag 4
Majete wildreservaat – Mkulumadzi
Dag 7
Liwonde National Park – Mvuu Lodge
Dag10
Lake Malawi – Pumulani
Dag14
Lilongwe – Amsterdam
Dag15
Amsterdam

luxe huwelijksreis Malawi
Boottocht Majete wildreservaat Malawi
Safari Malawi
Huwelijksreis Malawi
Strandvakantie Malawi - pumulani
Luxe Lodges Malawi - Mkulumadzi Lodge
Huwelijksreis Malawi
Huwelijksreis Malawi - PumulaniSpa & wellness Malawi

Wilt u meer informatie ontvangen over Huwelijksreis Malawi?