Huwelijksreis Namibie

17 dagen/ 16 nachten

Romantische huwelijksreis Namibie. Een van de hoogtepunten van uw huwelijksreis zal het slapen zijn onder de sterrenhemel nabij de zandduinen. In Swakopmund maakt u een prachtige boottocht op zoek naar de dolfijnen en zeeleeuwen. Geniet van exclusieve safari’s in het westelijke gedeelte van het Etosha National Park, waar meer dieren zijn dan toeristen. U verblijft in kleinschalige, romantische guesthouses en safari lodges.
Een onvergetelijke huwelijksreis Namibie met diverse verrassingen en helemaal tot in de puntjes verzorgd a la Duin Deluxe Travel.

Dag 1 – Amsterdam – Windhoek
Na een bijzondere bruiloft begint vandaag uw huwelijksreis Namibië. U vliegt met British Airways naar Windhoek.

Dag 2 – Windhoek – Olive Grove
Na aankomst in Windhoek wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger en neemt u de huurauto in ontvangst. Vervolgens rijdt u naar Olive Grove in Windhoek, waar u even helemaal bij kunt komen van de bruiloft.
U verblijft twee nachten in Olive Grove in een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt. Tijdens uw verblijf is een ontspannende massage in het wellnesscentrum inbegrepen.

Dag 4 – Namib Naukluft Park – Kulala Desert Lodge
Uw volgende bestemming is het Namib Naukluft Park, waar u twee nachten verblijft in de Kulala Desert Lodge op basis van halfpension. Slaap een nacht onder de sterrenhemel, pure romantiek.
Tijdens uw verblijf is een bezoek in de morgen inbegrepen naar de hoogste zandduinen Sossusvlei en een nature drive in de middag.
Onder begeleiding maakt u een wandeling naar de hoogste zandduinen. Na een inspannende wandeling kunt u genieten van een heerlijk ontbijt met uitzicht op de zandduinen. Ook kunt u naturedrives en begeleide wandelingen maken op het privé reservaat. Een unieke belevenis is een ballonvaart over de zandduinen.

Dag 6 – Swakopmund – Villa Margeritha
Vandaag bereikt u de kust van Namibië. U komt aan in Swakopmund, waar u twee nachten verblijft in Villa Margeritha in een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt. De volgende dag maakt u vanaf Walvis Bay een schitterende boottocht en met een beetje geluk zult u de pelikanen, dolfijnen en zeeleeuwen tegenkomen. De boottocht wordt afgesloten met oesters en bubbels.

Dag 8 – Damaraland – Camp Kipwe
In ongeveer vier uur komt u aan in Damaraland, waar u twee nachten verblijft in Camp Kipwe op basis van halfpension. Tijdens uw verblijf in Camp Kipwe kunt u tegen een meerprijs een safari maken, waarbij u op zoek gaat naar de woestijnolifant. Of u kunt de rotstekeningen van Twijffelfontein bezoeken.

Dag 10 – Etosha National Park – Dolomite Camp
Vandaag rijdt u naar het westen van het Etosha National Park. Tot 2011 was dit gedeelte van het Etosha park nog gesloten, maar tegenwoordig kunt u hier unieke safari’s maken. U verblijft twee nachten in Dolomite op basis van halfpension. Met uw huurauto kunt u prachtige safari’s maken door het Etosha National Park. Indien u liever met een ervaren gids op pad gaat is dit uiteraard ook mogelijk tegen een meerprijs.
Natuurlijk staat het maken van game drives in het park op nummer één tijdens een verblijf in deze lodge, maar daarnaast biedt het u veel meer. De bijzondere, unieke ligging in deze weinig bezochte omgeving wordt een verblijf in het Dolomite Camp een bijzondere ervaring!

Dag 12 – Etosha National Park – Onguma Tree Top Camp
Na het ontbijt rijdt u door het Etosha National Park naar het oosten. Onderweg geniet u van de vele wilde dieren en de prachtige zoutpannen. U verblijft twee nachten in Onguma Tree Top Camp in een romantische boomhut op basis van halfpension. Met uw huurauto kunt u safari’s maken door het Etosha National Park. Indien u liever met een ervaren gids op pad gaat is dit uiteraard ook mogelijk tegen een meerprijs.

Dag 14 -Waterberg Plateau – Okonjima Bush Camp
Uw eindbestemming is het Waterberg Plateau, waar u twee nachten verblijft in Okonjima Bush Camp op basis van volpension. Op de tweede dag maakt u kennis met de Africat Foundation en heeft u de mogelijkheid om de luipaarden te zien of tijdens een begeleide wandeling diverse dieren te spotten.

Dag 16 -Windhoek – Amsterdam
In ongeveer een uur rijdt u naar de luchthaven, waar u de huurauto inlevert. Vervolgens vliegt u terug naar Amsterdam.

Dag 17 – Amsterdam
Aankomst in Amsterdam. Helaas is uw huwelijksreis Namibië met Duin Deluxe Travel weer voorbij.

Prijs
Prijs per persoon bij twee volwassen personen:
Vanaf € 3975,- per persoon.
De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen van januari tot mei 2018.

Inclusief bij huwelijksreis Namibie

• Intercontinentale vluchten met KLM in de economy class
• Luchthavenbelasting ( onder voorbehoud van wijzigingen)
• Verblijf en verzorging zoals omschreven
• Huurauto, groep C, Toyota Corolla of gelijkwaardig. Inclusief Super Cover en ongelimiteerde kilometers
• Boottocht in Swakopmund
• Beklimming Sossusvlei zandduinen, inclusief romantisch ontbijt
• Naturedrives Namib Naukluft Park
• Welkomst drankje en leuke verrassingen huwelijksreis
• Uitgebreid informatiepakket met reisboek

Exclusief bij huwelijksreis Namibie

• Reis en annuleringsverzekering
• Benzine, extra chauffeur, contractkosten
• Parkentreegelden

Verkort reisschema
17 dagen – 16 nachten
Vanaf € 3975,- per persoon
Dag 1
Amsterdam – Windhoek
Dag 2
Windhoek – Olive Grove
Dag 4
Namib Naukluft Park – Kulala Desert Lodge
Dag 6
Swakopmund – Villa Margeritha
Dag 8
Damaraland – Camp Kipwe
Dag10
Etosha – Dolomite Camp
Dag12
Etosha – Onkoshi Camp
Dag14
Waterberg Plateau – Okonjima Bush Camp
Dag16
Windhoek – Amsterdam
Dag17
Amsterdam

Huwelijksreis Namibie

Slapen onder de sterrenhemel

Etsoha national park
Onkoshi Camp
Huwelijksreis Namibie

Wilt u meer informatie ontvangen over Huwelijksreis Namibie?