Huwelijksreis Tanzania

14 dagen/ 13 nachten

Romantische huwelijksreis Tanzania, waarbij u met een privé gids/chauffeur de noordelijke safari parken bezoekt. Uw huwelijksreis sluit u af op het bounty eiland Zanzibar. U overnacht in een unieke en luxe boomhut in het Tarangire National Park en bezoekt de bijzondere Ngorongoro Crater en het wildrijke Serengeti National Park. U verblijft in kleinschalige en romantische lodges. Geniet van een onvergetelijke huwelijksreis Tanzania en laat u verrassen door Duin Deluxe Travel.

Dag 1 – Amsterdam – Kilimanjaro
Vandaag vliegt u met KLM naar Kilimanjaro. Na aankomst in Kilimanjaro volgt een transfer naar Rivertrees Country Inn, waar u twee nachten verblijft in een river cottage op basis van logies en ontbijt. Op dag twee begint uw huwelijksreis Tanzania met een heerlijk ontbijt en een ontspannende massage.

Dag 3 – Tarangire National Park – Tarangire Treetops Lodge
Na het ontbijt maakt u kennis met uw privé gids/chauffeur. Vervolgens rijdt u naar het Tarangire National Park, waar u twee nachten verblijft in de Tarangire Treetops Lodge op basis van volpension. U verblijft in een luxe boomhut. In de ochtend en middag maakt u safari’s in het Tarangire National Park.

Het Tarangire National Park is de thuishaven van grote hoeveelheden olifanten en u treft hier prachtige baobab bomen.

Dag 5 -Karatu – Plantation Lodge
Vandaag rijdt u naar het dorpje Karatu, dat centraal is gelegen tussen de Ngorongoro Crater en het Lake Manyara National Park. U verblijft twee nachten in de Plantation Lodge in een tweepersoonskamer op basis van volpension. In de middag maakt u een bijzondere fietstocht met een gids langs de plantages en lokale dorpjes.

De volgende dag bezoekt u de beroemde Ngorongoro Crater. De Ngorongoro krater wordt ook wel ‘Tuin van Eden’ of ‘Paradijs op Aarde’ genoemd. Omdat de krater door zijn vorm een afgesloten gebied vormt, heeft zich hier een eigen wereld ontwikkeld. Enkele miljoenen jaren geleden was de Ngorongoro nog een actieve vulkaan. Deze is echter in elkaar gestort, en de 610 meter diepe krater met een doorsnede van zo’n 19 kilometer vormde zich. Binnen in de krater leeft een afspiegeling van het Oost-Afrikaanse wild: Leeuwen, olifanten, neushoorns en buffels zijn hier te vinden. Maar ook kleiner wild, zoals de gazelle, gnoe, zebra en hartebeest is hier te vinden.

Dag 7 – Serengeti National Park – Grumeti Luxury Camp
Uw volgende bestemming is het Serengeti National Park, waar u twee nachten verblijft in Grumeti Luxury Camp in een tweepersoonstent op basis van volpension. Tijdens uw verblijf maakt u safari’s in de Serengeti en maakt u een begeleide wandeling. Tijdens de begeleide wandeling ziet u de natuur vanuit een ander perspectief.

Serengeti National Park is met haar oneindige grasvlaktes het beroemdste park van Tanzania. Serengeti betekent in het Maasai ‘wijde plek’. Wanneer u dit nationale park binnenrijdt‚ zult u de uitgestrekte vlaktes dan ook letterlijk ervaren. De Serengeti is op te delen in verschillende gebieden. In het oosten vindt u uitgestrekte grasvlaktes. Het midden van het park wordt bepaald door savannelandschap met acaciabomen. In het noorden vindt u bossen. De Grumeti rivier en de Simiti heuvels bepalen het landschap in westelijke richting.

Dag 9- Zanzibar – Next Paradise Boutique Resort
Na het ontbijt vliegt u via Arusha naar Zanzibar. U verblijft vier nachten op Zanzibar in het Next Paradise Boutique Resort in een suite op basis van halfpension. Zanzibar staat bekend om de prachtige witte bountystranden en helderblauwe zee. Deze dagen kunt u genieten van het strand, maar ook kunt u diverse activiteiten ondernemen zoals een boottocht op zoek naar dolfijnen, snorkelen bij Mnemba Island, en een bezoek aan Stone Town brengen.

Dag 13 -Zanzibar – Amsterdam
In de namiddag volgt een transfer naar de luchthaven van Zanzibar. Vervolgens vliegt u via Dar es Salaam terug naar Amsterdam.

Dag 14 – Amsterdam
Uw onvergetelijke huwelijksreis Tanzania met Duin Deluxe Travel is weer voorbij. U arriveert weer in Amsterdam.

Prijs bij huwelijksreis Tanzania
Prijs per persoon bij twee volwassen personen:
Vanaf € 5900,- per persoon.

Inclusief bij huwelijksreis Tanzania
• Intercontinentale vluchten met KLM in de economy class
• Binnenlandse vlucht in de economy class
• Luchthavenbelasting ( onder voorbehoud van wijzigingen)
• Verblijf en verzorging zoals omschreven
• Privé gids/chauffeur met safari voertuig
• Welkomstdrankje
• Attentie huwelijksreis
• Uitgebreid informatiepakket met reisboek

Exclusief bij huwelijksreis Tanzania
• reis en annuleringsverzekering
• Visum Tanzania

Verkort reisschema
14 dagen – 13 nachten
Vanaf € 5900,- per persoon
Dag 1
Amsterdam – Kilimanjaro
Dag 3
Tarangire National Park – Tarangire Treetops Lodge
Dag 5
Karatu – Plantation Lodge
Dag 7
Serengeti National Park – Grumeti Luxury Camp
Dag 9
Zanzibar – Next Paradise Boutique Resort
Dag13
Zanzibar – Amsterdam
Dag14
Amsterdam

Huwelijksreis Tanzania bijzondere lodges
Rondreis Tanznania Plantation Lodge
Safari Tanzania
huwelijksreis Tanzania
Huwelijksreis Tanzania - Zanzibar

Wilt u meer informatie ontvangen over Huwelijksreis Tanzania?