Huwelijksreis Zuid Afrika

16 dagen/ 15 nachten

Een huwelijksreis Zuid-Afrika om nooit te vergeten. Met een privé gids en per helikoptervlucht ontdekt u Kaapstad. De prachtige wijnregio verkent u per fiets. In het natuurreservaat De Hoop geniet u van een romantische picknick lunch aan het ongerepte strand en in het juiste seizoen zwemmen de walvissen in grote aantallen voor u. Via de kust van Plettenberg Bay eindigt deze reis in het exclusieve Kwandwe wildreservaat, waar u van fantastische safari’s kunt genieten. De ideale reis voor een romantische vakantie of een huwelijksreis Zuid Afrika, aangezien u in luxe, kleinschalige accommodaties verblijft.

Dag 1- Amsterdam – Kaapstad
Vandaag vliegt u met KLM naar Kaapstad en begint uw huwelijksreis Zuid Afrika. Na aankomst in Kaapstad volgt een transfer naar Sea Five, waar u de komende vier nachten verblijft in een garden tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt. Uiteraard wordt u welkom geheten met een heerlijk glas bubbels.

Dag 2 – Kaapstad – Sea Five
Na een heerlijk ontbijt in Sea Five met een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan maakt u kennis met uw gids. Hij zal u deze ochtend Kaapstad in het kort laten zien en u informeren over de leukste bezienswaardigheden en beste restaurants, zodat u de komende dagen zelf op pad kunt met uw huurauto.
Tijdens uw verblijf in Kaapstad is een helikoptervlucht inbegrepen. Vanuit de lucht heeft u een schitterend uitzicht over de Tafelberg en Kaap de Goede Hoop.

Dag 5 – Franschhoek – La Cabriere Country House
Uw volgende bestemming is Franschhoek, dat bekend staat om de prachtige wijngaarden en heerlijke wijnen. U verblijft drie nachten in La Cabriere Country House in een mountain view tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt.

Dag 7 – Swellendam – Schoone Oordt
In Swellendam wordt u hartelijk ontvangen en verrast door de schitterende locatie. U verblijft de komende twee nachten in Schoone Oordt in een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt.
Met een goed gevulde picknick mand vertrekt u de volgende dag naar het natuurreservaat de Hoop. De Hoop natuurreservaat is een ongerept natuurgebied aan de kust en in het juiste seizoen is dit een ideale locatie om walvissen te spotten.

Dag 9 – Plettenberg Bay – Emily Moon River Lodge
Via een prachtige route bereikt u uw volgende bestemming, Plettenberg Bay. U verblijft drie nachten in de bijzondere Emily Moon River Lodge in een lodge suite op basis van logies en ontbijt. Deze luxe lodge heeft een prachtig uitzicht over een vallei met kronkelende rivieren. De prachtige omgeving kunt u per kano, met de mountainbike of wandelend ontdekken. Maar ook de zandstranden van Plettenberg Bay zijn dichtbij.

Dag 12 – Kwandwe wildreservaat – Kwandwe Great Fish River Lodge
In ongeveer vier uur komt u aan in het prachtige Kwandwe wilreservaat. Met een 4×4 wordt u naar de Kwandwe Great Fish River Lodge gebracht en begint uw safari avontuur. U verblijft hier drie nachten in een luxe suite met plungepool op basis van volpension en inclusief safari’s. Met ervaren gidsen gaat u twee keer per dag op safari en ontdekt u het enerverende wildleven en de afwisselende flora. Ook op culinair gebied zult u niets te kort komen. Zo kunt u genieten van een romantisch ontbijt in de bush of een diner voor twee onder de sterrenhemel.

Dag 15 – Port Elizabeth – Amsterdam
Na een laatste safari rijdt u in ongeveer drie uur naar de luchthaven van Port Elizabeth, waar u de huurauto inlevert. Vervolgens vliegt u via Johannesburg terug naar Amsterdam.

Dag 16 – Amsterdam
Uw huwelijksreis Zuid-Afrika met Duin Deluxe Travel is weer voorbij. U arriveert weer in Amsterdam.

Prijs bij huwelijksreis Zuid Afrika:
Prijs per persoon bij twee samenreizende personen:

Vanaf € 4100,- per persoon.
De vanaf prijs is gebaseerd op het laagseizoen van mei tot september.

Inclusief bij huwelijksreis Zuid Afrika:
· Intercontinentale vluchten met KLM in de economy class
· Binnenlandse vlucht in de economy class
· Luchthavenbelasting ( onder voorbehoud van wijzigingen)
· Verblijf en verzorging zoals omschreven
· Autohuur, Chevrolet Aveo of gelijkwaardig. Inclusief automaat en classic plus verzekering
· Privé transfers waar nodig.
· Helikoptervlucht in Kaapstad
· Privé gids in Kaapstad voor een halve dag
· Fietstocht in de wijnregio
· Picknick lunch bij De Hoop natuurreservaat
· Safari’s in het Kwandwe wildreservaat
· Welkomstdrankje
· Diverse attenties huwelijksreis Zuid Afrika
· Uitgebreid informatiepakket met reisboek

Exclusief bij huwelijksreis Zuid Afrika:
· Reis en annuleringsverzekering
· Benzine, afleverkosten autohuur, GPS
· Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

 

 

Verkort reisschema
16 dagen – 15 nachten
Vanaf € 4100,- per persoon
Dag 1
Amsterdam – Kaapstad
Dag 2
Kaapstad – Sea Five
Dag 5
Franschhoek – La Cabriere Country House
Dag 7
Swellendam – Schoone Oordt
Dag 9
Plettenberg Bay – Emily Moon River Lodge
Dag 12
Kwandwe wildreservaat – Kwandwe Great Fish River Lodge
Dag 15
Port Elizabeth – Amsterdam
Dag 16
Amsterdam

Rondreis Zuid Afrika - helikoptervlucht KaapstadWijnregio Zuid Afrikaluxe huwelijksreis Zuid Afrika Rondreis per huurauto Zuid AfrikaSafari Zuid Afrika - huwelijksreis Zuid AfrikaLuxe huwelijksreis Zuid Afrika - luxe kleinschalige lodges

Wilt u meer informatie ontvangen over Huwelijksreis Zuid Afrika?