Groepsreis Botswana in klein gezelschap te midden van de natuur

13 dagen/12 nachten

13 daagse groepsreis Botswana in een klein gezelschap. Een ideale kleinschalige groepsreis indien u wilt genieten van luxe en comfort en toch midden in de natuur wilt verblijven. U bezoekt de Okavango Delta, waar u bijzondere boottochten in een mokoro boot maakt. Ook bezoekt u het Moremi wildreservaat en de privé concessies van het Chobe National Park. De reis sluit u af bij de Victoria Watervallen in Zimbabwe, waar u de olifanten van heel dichtbij zult ervaren. U verblijft tijdens de safari in comfortabele tenten met een ensuite badkamer. Het kamp wordt voor u opgebouwd en verplaatst, de maaltijden zijn van hoogstaand niveau en de gidsen zijn uitstekend. Echt comfortabel genieten in de bush van Botswana!

Dag 1 – Amsterdam – Johannesburg
Vandaag vliegt u met KLM naar Johannesburg, waar u een overnachting heeft in de City Lodge in een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt.

Dag 2 – Okavango Delta
Na het ontbijt wandelt u naar de luchthaven en vliegt u naar Maun. Na aankomst in Maun wordt u welkom geheten door een vertegenwoordiger van Duin Deluxe Travel. Met een klein vliegtuigje vliegt u direct naar de Nxabega Airstrip. Deze airstrip ligt in het hart van de Okavango Delta.

In de Okavango Delta worden diverse activiteiten aan geboden waaronder game drives in een 4×4 safari auto en excursies per mokoro boot. Op deze manier leert u de Okavango Delta kennen en verkent u de smalle en brede waterwegen van dit unieke watergebied. U kampeert in het wild op een van de eilandjes die de Delta rijk is. Het permanente water voorziet dieren het hele jaar door van water. In dit unieke gebied overnacht u twee nachten. Een unieke belevenis en een mooie start van dit fantastische luxe kampeer avontuur in Botswana.

Dag 4 – Moremi wildreservaat
Vandaag vliegt u met een klein vliegtuigje laag over de prachtige natuur naar het Khwai gebied in het Moremi wildreservaat. Het Moremi wildreservaat is met een oppervlakte van 5000 km² ongeveer een vijfde deel van de Okavango Delta. U kampeert twee nachten in dit fraaie gebied en verkent via diverse gamedrives het noordelijk deel van de Okavango.

Dag 6 –  Chobe National Park – Savuti regio
U verlaat het Moremi wildreservaat en rijdt via een avontuurlijke route in ongeveer zes uur naar Savuti. Savuti ligt in Chobe National Park en vormt een bijzonder onderdeel van dit grote park. Op een privé kampeerplaats kampeert u  langs het Savuti Channel. Het Savuti Channel en Savuti Marsh hebben grote invloed op het gedrag van (roof)dieren. Leeuwen, luipaarden en wilde honden worden hier regelmatig gespot. U verkent Savuti via diverse gamedrives en gaat op zoek naar de roofdieren en ontdekt het unieke safari gebied.

Dag 8 – Chobe National Park – Serondela regio
Vandaag rijdt u middels een safari door Savuti en het Chobe Forest Reserve naar het noordelijkste deel van Chobe National Park. In ongeveer vijf uur rijdt u van Savuti naar het Serondela gebied aan de Chobe River Front. Chobe River Front beschikt over een zeer rijk en afwisselend dierenleven.  U verblijft twee nachten in deze prachtige regio.

Vooral de olifanten die vaak de rivier oversteken naar een van de eilandjes spreken tot de verbeelding. Maar er is veel meer. De Sable- en Roan antilope, leeuwen, luipaarden, wilde honden en veel giraffen, kudu’s en overige dieren zult u vinden tijdens de diverse game drives of bootcruise.

Dag 10 – Victoria Watervallen- Elephant Camp
Vandaag rijdt u naar de Victoria Watervallen. Houdt u rekening met grensformaliteiten. U brengt een bezoek aan de Victoria Watervallen, waarna u naar het Elephant Camp rijdt. U verblijft de komende twee nachten in Elephant Camp op basis van volpension en inclusief een interactie met de olifanten.

De Victoria Watervallen zijn de breedste watervallen van Afrika en vormen de grens tussen Zambia en Zimbabwe. Bij de Victoria Watervallen zijn diverse activiteiten te ondernemen zoals een helikoptervlucht, raften en u kunt er prachtig wandelen.

Dag 12 – Victoria Falls – Amsterdam
Vandaag volgt een transfer naar de luchthaven van Victoria Falls. Vervolgens vliegt u via Johannesburg terug naar Amsterdam.

Dag 13 -Amsterdam
Uw onvergetelijke  groepsreis Botswana in klein gezelschap met Duin Deluxe Travel is weer voorbij. U arriveert in Amsterdam.

Prijs Groepsreis Botswana:
Prijs per persoon bij twee volwassen:

Vanaf € 5200,-  per persoon.

Deze groepsreis vertrekt meerdere malen per maand. Gegarandeerd vertrek bij twee personen. Maximaal zes personen.
De prijs is berekend op het laagseizoen in Botswana ( januari – maart). In overige periodes geldt een andere prijs.

 Inclusief bij groepsreis Botswana 

 • Intercontinentale vluchten in de economy class
 • Luchthavenbelasting
 • Binnenlandse vluchten in Botswana ( max 20 kilo per persoon in zachte tassen)
 • Safari onder begeleiding van een ervaren gids in een klein gezelschap
 • Verblijf en verzorging zoals omschreven
 • Lokale drankjes tijdens de groepsreis
 • Genoemde transfers
 • Parkentreegelden
 • Bezoek aan de Victoria Watervallen inclusief entreegeld
 • Interactie met olifanten tijdens verblijf in Elephant Camp
 • Flying Doctor service
 • Informatiepakket met reisboek

 Exclusief bij groepsreis Botswana 

 • Persoonlijke uitgaven en fooien
 • Reisverzekering en annuleringsverzekering
 • Visum Zimbabwe
Verkort reisschema
13 dagen – 12 nachten
Vanaf € 5200,- per persoon
Dag 1
Amsterdam – Johannesburg
Dag 2
Okavango Delta
Dag 4
Moremi wildreservaat
Dag 6
Chobe National Park – Savuti regio
Dag 8
Chobe National Park – Serondela regio
Dag 10
Victoria Watervallen- Elephant Camp
Dag 12
Victoria Falls – Amsterdam
Dag 13
Amsterdam

Boottocht Okavango Delta

tent interieur groepsreis botswana
safari botswana
Comfort in de bush Botswana
gamedrive
Elephant Camp Victoria Fallssafari Botswana

Wilt u meer informatie ontvangen over Groepsreis Botswana in klein gezelschap?