Groepsreis Tanzania
Groepsreis Tanzania in klein gezelschap
Vanaf € 3800,- per persoon
Groepsreis Tanzania in klein gezelschap, waarbij u de noordelijke parken van Tanzania bezoekt. Met een klein internationaal gezelschap en een gids bezoekt u het Tarangire National Park. U maakt een prachtige wandeling langs de oevers met een Masai krijger. Het prachtige vogelleven kunt u in het Lake Manyara National Park ontdekken. Uiteraard bezoekt u ook de uitgestrekte Serengeti en de bijzondere Ngorongoro Crater. U verblijft in comfortabele en kleinschalige tented camps en eenmalig in een groter hotel.
Uitgebreide reisbeschrijving.

groepsafari zuid afrika
Groepsreis Zuid Afrika deluxe
Vanaf € 3400,- per persoon
Reist u liever in een klein gezelschap, maar bent u wel op uw vrijheid gesteld, dan is dit de ideale groepsreis Zuid-Afrika voor u. Overdag gaat u op pad met uw gids en medereizigers en regelmatig kunt u in de avond uw eigen plan trekken. Uw groepsreis begint in het prachtige Kaapstad, waarna u via de Route 62 aankomt in Plettenberg Bay. U geniet van diverse safari’s in het Hluhluwe wildreservaat en het Kruger National Park.  Ook ontdekt u de schitterende Panoramaroute. U verblijft in luxe accommodaties tijdens deze groepsreis Zuid Afrika.
Uitgebreide reisbeschrijving

Groepsreis Botswana 

Groepsreis Botswana in klein gezelschap
Vanaf € 5200,- per persoon
13 daagse groepsreis Botswana in een klein gezelschap. Een ideale kleinschalige groepsreis indien u wilt genieten van luxe en comfort en toch midden in de natuur wilt verblijven. U bezoekt de Okavango Delta, waar u bijzondere boottochten in een mokoro boot maakt. Ook bezoekt u het Moremi wildreservaat en de privé concessies van het Chobe National Park. De reis sluit u af bij de Victoria Watervallen in Zimbabwe, waar u de olifanten van heel dichtbij zult ervaren. U verblijft tijdens de safari in comfortabele tenten met een ensuite badkamer. Het kamp wordt voor u opgebouwd en verplaatst, de maaltijden zijn van hoogstaand niveau en de gidsen zijn uitstekend. Echt comfortabel genieten in de bush van Botswana!
Uitgebreide reisbeschrijving 

Groepsreis Malawi  
Groepsreis Malawi & Zambia
Vanaf € 4035,- per persoon
Afwisselende kleine groepsreis Malawi en Zambia, waarbij u de schitterende natuur van Malawi en Zambia kunt ontdekken.
Deze groepsreis begint in Malawi in het Majete Wildreservaat, waar u ongerepte safari’s maakt. U bezoekt de Mulanje Mountains en het Zomba Plateau, waar u uitstekend kunt wandelen. In het South Luangwa National Park en het Liwonde National Park geniet u van bijzondere safari’s. Een afwisselende en avontuurlijke rondreis, waarbij u alle facetten van Malawi en Zambia zult ontdekken.
Uitgebreide reisbeschrijving.

Wilt u meer informatie ontvangen over Kleine groepsreizen aanbod?