Exclusieve safari in Kenia
Wilt u er een paar dagen tussen uit en op safari naar Afrika? Dan is deze fly – in voorbeeldreis door Kenia een uitstekende reis voor u. In het Samburu National Reserve maakt u bijzondere safari’s en maakt u kennis met de lokale Samburu stam. Het Masai Mara National Reserve ontdekt u per landrover, maar ook vanuit de lucht tijdens een ballonvaart. Om tijd te sparen reist u in comfortabele vliegtuigjes, waarbij u ook kunt genieten van het prachtige uitzicht. U verblijft in kleinschalige tented camps.

Op safari in Zuid-Afrika en Botswana
Tijdens deze individuele rondreis door Zuid- Afrika maakt u kennis met de prachtige natuur en cultuur van Zuid-Afrika. U verblijft een aantal nachten in Botswana in het wildrijke Mashatu Game Reserve, waar u van spannende safari’s kunt genieten. In het Kapama Private Game Reserve zult u met een ballonvaart het wild vanuit de lucht kunnen observeren. De reis sluit u af in een luxe lodge gelegen bij de bekende Panoramaroute. U verblijft in kleinschalige luxe lodges en tented camps.

Exclusief op safari in Botswana
Tijdens deze exclusieve safari in Botswana maakt u diverse safari’s in de prachtige wildparken van Botswana. Uw reis begint bij de Victoria Watervallen in Zimbabwe, die u vanuit de lucht met een helikopter verkent. In Botswana maakt u tijdens een boottocht kennis met het vele wild aan de Chobe rivier in het Chobe National Park. De ongerepte Okavango Delta, grenzend aan het Moremi wildreservaat, verkent u met open landrovers en traditionele mokoro boten. U verblijft in luxe en kleinschalige safari lodges.

Safari in het westen van Tanzania
Deze bijzondere reis naar het westen van Tanzania laat u kennis maken met de ruigheid van het Katavi National Park. In Katavi zult u versteld staan van de grote hoeveelheden wild, zoals buffels en nijlpaarden. Per vliegtuig komt u aan in het Mahale Mountains National Park, dat bekend staat om haar chimpansees. Met ervaren gidsen trekt u de bergen in op zoek naar de chimpansees. Het moment dat u oog in oog staat met deze bijzondere wezens zult u niet snel vergeten. Na een inspannende trekking kunt u genieten op het witte zandstrand aan het helderblauwe Tanganyika meer. Ontdek Tanzania in haar ruigste en puurste vorm!

Wilt u meer informatie ontvangen over Safari reizen aanbod?