Exclusief op safari in Botswana

11 dagen/ 10 nachten
Tijdens deze exclusieve safari Botswana maakt u diverse safari’s in de prachtige wildparken van Botswana. Uw reis begint bij de Victoria Watervallen in Zimbabwe, die u vanuit de lucht met een helikopter verkent. In Botswana maakt u tijdens een boottocht kennis met het vele wild aan de Chobe rivier in het Chobe National Park. De ongerepte Okavango Delta, grenzend aan het Moremi wildreservaat, verkent u met open landrovers en traditionele mokoro boten. U verblijft in luxe en kleinschalige safari lodges.

Dag 1 –   Amsterdam – Victoria Falls
Vandaag vliegt u met British Airways via Johannesburg naar Zimbabwe, waar uw avontuur kan gaan beginnen.

Dag 2 –  Victoria Falls – The Elephant Camp
Na aankomst in Zimbabwe wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger en volgt een transfer naar The Elephant Camp, waar u twee nachten verblijft in een luxe suite op basis van volpension en inclusief lokale drankjes. Tijdens uw verblijf kunt u kennis maken met de bijzondere olifanten populatie in de Sanctuary. Per helikopter ontdekt u de prachtige Victoria Watervallen.

De Victoria Watervallen zijn de breedste watervallen van Afrika en zijn gelegen in de Zambezi, op de grens tussen Zambia en Zimbabwe. Bij de Victoria Watervallen zijn diverse activiteiten te ondernemen zoals een helikoptervlucht, raften en u kunt er prachtig wandelen.

Dag 4 –  Chobe National Park – & Beyond Chobe Under Canvas
Na het ontbijt volgt een transfer naar het Chobe National Park. Houdt u onderweg rekening met grensformaliteiten. U verblijft twee nachten in het & Beyond Chobe Under Canvas in een comfortabele tent op basis van volpension en lokale drankjes.
U ontdekt het Chobe National Park met een ervaren gids in een 4×4 voertuig, maar ook kunt u tijdens een boottocht over de Chobe rivier de vele dieren aanschouwen.

Het Chobe National Park is gelegen in het noorden van Botswana en staat bekend om de grote olifantenpopulatie. De olifanten zijn regelmatig te vinden bij de Chobe rivier, waar u het hele jaar door wild kunt zien en vele prachtige vogels.

Dag 6 – Okavango Delta – & Beyond Sandibe Okavango Safari Lodge
Na een laatste safari volgt een transfer naar Kasane, waarna u naar de Okavango Delta vliegt. U verblijft twee nachten in & Beyond Sandibe Okavango Safari Lodge op basis van volpension en lokale drankjes. U kunt met een open landrover op safari gaan, een begeleide bushwandeling maken of een boottocht maken in een traditionele mokoro boot. Sandibe is gelegen in een privé concessie die grenst aan het Moremi wildreservaat.

De Okavango Delta is een netwerk van kanalen en moerassen en is de grootste inlandse delta ter wereld. De verscheidenheid aan begroeiing en wild is enorm in de Delta. Gebieden met hoge bomen worden afgewisseld door zandvlaktes met voornamelijk mopane begroeiing. Aan wild is eigenlijk elke soort te zien die valt te bedenken: impala, kudu, zebra, gnoe, tsessebe, lechwe, hartebeest, eland, steenbok en de zeldzame roan. Troepen buffels en olifanten zwerven door het gebied terwijl neushoorns alleen op Chief’s Island zijn te zien. Katachtigen als leeuw, luipaard en cheetah zijn in grote getale aanwezig met de hyena in hun voetspoor.

Dag 8 –   Okavango Delta – & Beyond Xudum Okavango Delta Lodge
Met een klein vliegtuig vliegt u naar uw volgende bestemming, het zuidoosten van de Okavango Delta. U verblijft in & Beyond Xudum Okavango Delta Lodge in een luxe suite met privé plungepool op basis van volpension en lokale drankjes. U kunt met een open landrover op safari gaan, een begeleide bushwandeling maken of een boottocht maken in een traditionele mokoro boot.

Dag 10 –  Maun – Amsterdam
Vandaag vliegt u naar Maun om vervolgens via Johannesburg naar Amsterdam te vliegen.

Dag 11  – Amsterdam
Uw exclusieve safari Botswana met Duin Deluxe Travel is weer voorbij. U arriveert in Amsterdam.

Prijs voor exclusieve safari Botswana:
Prijs per persoon bij twee volwassen personen:
Vanaf € 4800,- per persoon

Inclusief bij exclusieve safari Botswana:
· Intercontinentale vluchten met British Airways in de economy class
· Binnenlandse vlucht in de economy class
· Luchthavenbelasting ( onder voorbehoud van wijzigingen)
· Verblijf en verzorging zoals omschreven
· Privé transfers waar nodig
· Helikoptervlucht Victoria Watervallen
· Interactie met olifanten bij The Elepant Camp
· Safari’s in het Chobe National Park
· Safari’s in de Okavango Delta
· Welkomstdrankje
· Uitgebreid informatiepakket met reisboek

Exclusief bij exclusieve safari Botswana:
· Reisverzekering en annuleringsverzekering
· Visum Zimbabwe

Verkort reisschema
11 dagen – 10 nachten
Vanaf € 4800,- per persoon
Dag 1
Amsterdam – Victoria Falls
Dag 2
Victoria Falls – The Elephant Camp
Dag 4
Chobe National Park – & Beyond Chobe Under Canvas
Dag 6
Okavango Delta – & Beyond Sandibe Okavango Safari Lodge
Dag 8
Okavango Delta – & Beyond Xudum Okavango Delta Lodge
Dag 10
Maun – Amsterdam
Dag 11
Amsterdam

Wilt u meer informatie ontvangen over Exclusief op safari in Botswana?