Hoogtepunten Botswana

Zonder twijfel is Botswana de ultieme Afrikaanse safari bestemming. In Botswana vindt u ongerepte natuur, grote diversiteit aan wilde dieren, eindeloze open vlaktes en bijzondere kleinschalige accommodaties. Botswana is gericht op hoge kwaliteit en u zult er niet veel toeristen tegenkomen, waardoor u kunt genieten van authentieke en luxe reizen Botswana.

Ontdek de ongerepte Okavango Delta met haar prachtige lagunes per authentieke mokoro boot of geniet van een exclusieve olifantensafari. Volg de migrerende gnoes en zebra’s naar de Makagdikgadi zoutpannen. Vaar tijdens een vier daagse kanotocht door de prachtige privé concessie Selinda en geniet van een unieke safari ervaring.U kunt Botswana het meest comfortabel per vliegtuig ontdekken, waardoor u de schitterende natuur ook vanuit de lucht kunt bewonderen.

Duin Deluxe Travel is specialist in luxe reizen Botswana, naar ongerepte privé parken en met persoonlijke begeleiding, waardoor uw reis een onvergetelijke levenservaring wordt.

Hoogtepunten Botswana | eindeloze schoonheid

Het grootste gedeelte van Botswana is één onbegrensde horizon van bijzondere woestijngebieden en open vlaktes. De Kalahari woestijn, die zich uitstrekt over zes landen, is nergens zo mooi als in centraal Botswana, het laatste leefgebied van de Bosjesmannen (of San). In het Central Kalahari Game Reserve kunt u kennis maken met de gebruiken en leefwijze van de San bevolking. De Makgadikgadi Pans, in prehistorische tijden het grootste meer van Afrika, is nu een majestueus gebied van zoutpannen dat in de regentijd opgezocht wordt door grote aantallen migrerende zebra’s en ander wild.

Luxe reizen Botswana | bijzondere landschappen en exclusieve safari’s

In het zuidoosten van Botswana, grenzend aan Zuid-Afrika en Zimbabwe, ligt het Tuli Block. Het Tuli Block staat bekend om haar ruige landschappen en hoge rotsen. In dit bijzondere gebied, bestaande uit privé concessies, kunt u spectaculaire safari’s beleven en speciale inheemse diersoorten zien, zoals de “Tuli-olifant”. Tijdens wandelsafari’s of een paardrijdtocht, onder begeleiding van ervaren gidsen, beleeft u de natuur op een bijzondere intense manier. Op een avondsafari kunt u allerlei nachtdieren, zoals luipaarden en aardwolven tegenkomen.

Unieke reizen Botswana | Botswana maatreizen in stijl

Botswana is een land van contrasten met vele hoogtepunten. Het noorden kenmerkt zich door de Okavango Delta, ’s werelds grootste binnenlandse rivierdelta, die wordt gevoed vanuit de bergen van Angola. U kunt de Okavango Delta het beste verkennen met een mokoro boot ( een uitgeholde boomstam) of te voet, uiteraard onder begeleiding van ervaren gidsen. Bijna alle zoogdieren van Afrika zijn vertegenwoordigd in het Moremi wildreservaat en het Chobe National Park.

Wij raden u aan om te verblijven in één van de privé concessies van het Chobe National Park zoals Savuti, Linyanti, Selinda of Kwando, waar u gegarandeerd één van uw meest exclusieve safari ervaringen mee zult meemaken. U kunt uw onvergetelijke Afrikaanse reis door Botswana in stijl afsluiten bij de Victoria Watervallen. Hier kunt u nagenieten van het best bewaarde geheim van Afrika.

Wilt u meer informatie ontvangen over Hoogtepunten Botswana?