Botswana reizen

Botswana is een unieke en ongerepte safari bestemming in Afrika. In Botswana vindt u een grote diversiteit aan wilde dieren die u tijdens gamedrives, boottochten en wandelsafari’s kunt ontdekken. De Botswana reizen van Duin Deluxe Travel staan in het teken van uitstekende safari’s met hoogopgeleide gidsen en sfeervolle en bijzondere safari lodges of tented camps. De accommodaties worden persoonlijk bezocht door de medewerkers van Duin Deluxe Travel, zodat wij zeker weten welke accommodatie het beste bij u past.

Hieronder treft u een aantal voorbeelden van Botswana reizen. Deze reizen zijn ter inspiratie en kunnen geheel op maat worden samengesteld.

Luxe safari in Botswana
Vanaf € 4950,- per persoon
Tijdens deze exclusieve safari in Botswana maakt u diverse safari’s in de prachtige wildparken van Botswana. Uw reis begint bij de Victoria Watervallen in Zimbabwe, die u vanuit de lucht met een helikopter verkent. In Botswana maakt u tijdens een boottocht kennis met het vele wild aan de Chobe rivier in het Chobe National Park. De ongerepte Okavango Delta, grenzend aan het Moremi wildreservaat, verkent u met open landrovers en traditionele mokoro boten. U verblijft in luxe en kleinschalige safari lodges.

Rondreis Botswana en Namibië
Vanaf € 5900,- per persoon
Een luxe 16 daagse rondreis Botswana en Namibie, waarbij u de prachtige natuur en landschappen van Namibië ontdekt per huurauto. U bezoekt de Kalahari woestijn en de unieke zandduinen. Bij de Victoria Watervallen geniet u in stijl van de prachtige omgeving en een romantische boottocht bij zonsondergang. In Botswana maakt u kennis met de prachtige natuur en de vele wilde dieren. U bezoekt het Moremi wildreservaat en de unieke Okavango Delta. Een bijzondere en afwisselende rondreis, waarbij u verblijft in kleinschalige guesthouses en safari lodges tijdens uw rondreis.

Vakantie Botswana met cultuur en safari
Vanaf € 4700,- per persoon
Maak kennis met de bijzondere cultuur van de Bosjesmannen tijdens uw vakantie Botswana. In de centrale Kalahari kunt u in de maanden december tot april genieten van grote aantallen dieren, zoals zebra’s, impala’s en olifanten. En uiteraard ontbreken de roofdieren niet, zoals de leeuwen en cheeta’s. Tijdens bijzondere wandelingen leert u alles over de gewoonten en levenswijze van de Bosjesmannen. De ongerepte Okavango Delta met het prachtige vogelleven ontdekt u per mokoro boot. In het afgelegen Kwando wildreservaat geniet u van exclusieve safari’s. U verblijft in kleinschalige en comfortabele tented camps.

Luxe safari Botswana & Kaapstad
Vanaf € 7800,- per persoon
Tijdens deze luxe safari Botswana ontdekt u ongerepte parken en maakt u prachtige safari’s. Uw reis begint echter in Kaapstad, waar u kunt genieten van de mooie stranden en de wijngaarden.Vervolgens vliegt u naar de Okavango Delta in Botswana, waar u safari’s kunt maken in traditionele mokoro bootjes. In het wildrijke Moremi wildreservaat zult u versteld staan van de grote hoeveelheden wild. Het ruige Savuti wildreservaat maakt uw safari helemaal compleet. De reis sluit u af bij de Victoria Watervallen in Zambia. U verblijft in kleinschalige safari lodges tijdens uw luxe safari Botswana.

Op safari met het gezin door Zambia en Botswana
Vanaf € 4300,- per persoon
Tijdens deze 12 daagse familiesafari door Zambia en Botswana, maken u en de kinderen kennis met de bijzondere safari parken van Afrika. U bezoekt het South Luangwa National Park, waar de kinderen korte wandelsafari’s kunnen maken op zoek naar sporen van wilde dieren. Bij de Victoria Watervallen bezoekt u een lokaal dorpje en een schooltje, waar de kinderen kunnen deelnemen aan diverse activiteiten. In het Chobe National Park kunnen u en de kinderen bijzondere bootsafari’s maken op de Chobe rivier. U verblijft in kleinschalige, kindvriendelijke lodges. Een onvergetelijke en avontuurlijke reis voor jong en oud.

De prijzen van bovenstaande Botswana reizen zijn gebaseerd op het laagseizoen en zijn onderhevig aan koerswijzigingen

Wilt u meer informatie ontvangen over Reizen Botswana?