Rondreis Botswana en Namibië

16 dagen/ 15 nachten

Een luxe 16 daagse rondreis Botswana en Namibie, waarbij u de prachtige natuur en landschappen van Namibië ontdekt per huurauto. U bezoekt de Kalahari woestijn en de unieke zandduinen. Bij de Victoria Watervallen geniet u in stijl van de prachtige omgeving en een romantische boottocht bij zonsondergang. In Botswana maakt u kennis met de prachtige natuur en de vele wilde dieren. U bezoekt het Moremi wildreservaat en de unieke Okavango Delta. Een bijzondere en afwisselende rondreis, waarbij u verblijft in kleinschalige guesthouses en safari lodges tijdens uw rondreis.

Dag 1 – Amsterdam – Windhoek
Vandaag vliegt u met South African Airways naar Windhoek.

Dag 2 – Windhoek – Galton House
Na aankomst in Windhoek wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger en neemt u de huurauto in ontvangst. Vervolgens rijdt u naar Galton House in Windhoek. Vandaag kunt u even bijkomen van de vlucht of Windhoek verkennen.

Dag 3 – Kalahari woestijn – Intu Africa Zebra Lodge
Na het ontbijt rijdt u in ongeveer 3,5 uur ten zuiden naar de Kalahari woestijn. U verblijft twee nachten in de Intu Africa Zebra Lodge in een tweepersoonskamer op basis van halfpension. Tijdens uw verblijf is een nature drive inbegrepen, waarbij u kunt genieten van de prachtige natuur. Tevens maakt u een begeleide wandeling met de Bosjesmannen en leert u alles over de levenswijze.

Dag 5 – Namib Naukluft Park – Sossus Dune Lodge
Uw volgende bestemming is het Namib Naukluft Park, waar u twee nachten verblijft in de Sossus Dune Lodge op basis van halfpension.
Het Namib Naukluft Park is een van de absolute hoogtepunten van Namibië. In deze woestijnregio vindt u de pittoreske Sesriem Canyon en Sossusvlei, bekend om de hoogste zandduinen ter wereld, die u een immens uitzicht bieden. Vooral bij zonsopgang en zonsondergang zijn ze bijzonder mooi.

Dag 7 – Swakopmund – Villa Margherita
Vandaag bereikt u de kust van Namibië. U komt aan in Swakopmund, waar u twee nachten verblijft in Swakopmund Boutique Hotel in een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt. De volgende dag maakt u vanaf Walvis Bay een schitterende boottocht en met een beetje geluk zult u de pelikanen, dolfijnen en zeeleeuwen tegenkomen. De boottocht wordt afgesloten met oesters en bubbels.

Dag 9 – Victoria Watervallen – Victoria Falls Hotel
Vanochtend vroeg vertrekt u naar Windhoek, waar u ongeveer na 4,5 uur aankomt. Na aankomst op de luchthaven levert u de huurauto in en vliegt u naar de Victoria Waterallen.
Na aankomst op de luchthaven wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger en volgt een transfer naar het Victoria Falls Hotel, waar u de komende twee nachten verblijft in een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt. Tijdens uw verblijf is een romantische sundowner cruise inbegrepen.

Dag 11 – Moremi wildreservaat – Machaba Camp
Vandaag verlaat u Zimbabwe en volgt een transfer naar Kasane in Botswana van ongeveer 1,5 uur. Houdt u rekening met grensformaliteiten. Na aankomst in Kasane vliegt u naar het Moremi wildreservaat. U verblijft twee nachten in Machaba Camp op basis van volpension, lokale drankjes en inclusief safari’s.

Het Moremi wildreservaat bestaat uit een netwerk van 3000 km2 met lelies begroeide watervlakten, graslanden en bossen om Chiefs Island en Mopane Tongue heen.Moremi kent tal van verschillende ecosystemen, van rivierbossen en watergebieden met rietkragen, tot mopanebossen en droge savannebossen.

Dag 13 – Okavango Delta – Pom Pom Camp
Na het ontbijt vliegt u naar de Okavango Delta. Na aankomst volgt een transfer naar Pom Pom Camp, waar u de komende twee nachten verblijft in een comfortabele tent op basis van volpension, lokale drankjes en inclusief safari’s.De komende dagen kunt u geniet van bijzondere safari’s per boot en per open landrover.

Dag 15 – Maun – Amsterdam
Vandaag vliegt u vanaf de airstrip naar Maun. Vervolgens vliegt u via Windhoek terug naar Amsterdam.

Dag 16 – Amsterdam
Aankomst in Amsterdam. Helaas zit uw rondreis Botswana en Namibie met Duin Deluxe Travel er weer op.

Vanaf prijs van rondreis Botswana en Namibie
Prijs per persoon bij twee volwassen personen:

Vanaf € 5900 ,- per persoon
De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen van januari tot maart.

Inclusief bij rondreis Botswana en Namibie

 • Intercontinentale vluchten met South African Airways in de economy class
 • Luchthavenbelasting ( onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Verblijf en verzorging zoals omschreven
 • Huurauto, groep C, Toyota Corolla of gelijkwaardig. Inclusief Super Cover en ongelimiteerde kilometers
 • Privé transfers
 • Boottocht in Swakopmund
 • Excursie naar de Sossusvlei zandduinen.
 • Parkentreegelden Botswana
 • Safari’s in het Moremi wildreservaat en de Okavango Delta
 • Sundowner Cruise Victoria Watervallen
 • Welkomstdrankje
 • Uitgebreid informatiepakket met reisboek

Exclusief bij rondreis Namibie en Botswana

 • Reis en annuleringsverzekering
 • Benzine
 • Visum Zimbabwe
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
Verkort reisschema
16 dagen – 15 nachten

Vanaf € 5900,- per persoon
Dag 1
Amsterdam – Windhoek
Dag 2
Windhoek – Galton House
Dag 3
Kalahari woestijn – Zebra Lodge
Dag 5
Namib Naukluft Park – Sossus Dune
Dag 7
Swakopmund – Villa Margherita
Dag 9
Victoria Falls – Victoria Falls Hotel
Dag11
Moremi reservaat – Machaba Camp
Dag13
Okavango Delta – Pom Pom Camp
Dag15
Maun – Amsterdam
Dag16
Amsterdam


bosjesmannen
sossusvlei
Victoria Falls sundowner
Machaba Camp
Safari machaba
gamedrive pom pom

Wilt u meer informatie ontvangen over Rondreis Botswana en Namibië?