Luxe gezinsvakantie Mauritius
Vanaf € 2900,- per persoon
Tijdens deze luxe gezinsvakantie op het eiland Mauritius verblijft u in een schitterende, luxe villa aan de oostkant van het eiland. Samen met uw gezin/vrienden kunt u genieten van de prachtige stranden, de culinaire gerechten en de vele activiteiten op Mauritius. Tijdens uw verblijf maakt u een dolfijnen cruise en een bijzondere excursie met een onderzeeër. In uw privé villa wordt u compleet in de watten gelegd door uw butler. Bent u ook toe aan een exclusieve vakantie voor jong en oud om nooit te vergeten’

Mauritius voor de ontdekkingsreiziger
Vanaf € 3400,- per persoon
Tijdens deze rondreis op Mauritius maakt u kennis met de prachtige natuur van het bounty eiland, maar ook kunt u genieten van de uitgestrekte zandstranden. Met een gids bezoekt u al wandelend de natuurparken van Mauritius. Ook heeft u twee dagen een gids met huurauto tot uw beschikking om Mauritius te verkennen. U verblijft in luxe kleinschalige accommodaties.

Trouwen op Mauritius
Vanaf € 4600,- per persoon
Heeft u er altijd al van gedroomd om te trouwen op een idyllisch strand, dan is Mauritius de trouwbestemming voor u. Voordat u aankomt in Mauritius maakt u een stop in het spectaculaire Dubai en geniet u van een spectaculaire high tea in het Burj al Arab. Vervolgens vliegt u naar Mauritius en treedt u in het huwelijk met uw geliefde. Het huwelijk wordt compleet tot in de puntjes verzorgd, helemaal zoals u het wenst. Na de bijzondere ceremonie heeft u alle tijd om van elkaar en de omgeving te genieten. Een huwelijksreis om nooit te vergeten.

De vanaf prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en zijn onderhevig aan koerswijzigingen

Wilt u meer informatie ontvangen over Reissuggesties Mauritius?