Mozambique-en-Zuid-Afrika-Super-De-Luxe
Mozambique en Zuid Afrika Super De Luxe
Vanaf € 4900,- per persoon
Tijdens deze super de luxe individuele reis door Mozambique en Zuid-Afrika wordt u compleet in de watten gelegd. U verblijft in de luxe Phinda Vlei lodge in het Phinda Private Game Reserve, waar u kunt genieten van exclusieve safari’ s. Na uw safari kunt u uitrusten aan de ongerepte stranden van Mozambique in het luxe White Pearl Resorts Mozambique. Tijdens een bijzondere helikoptervlucht vliegt u laag over de kust en over het Maputo Elephant Park. Wilt u in alle luxe genieten van luxe kleinschalige lodges, fantastische safari’s, uitstekende maaltijden en ontspannende massages dan is dit uw reis!

Exclusieve-rondreis-Mozambique-Cultuur-en-Strand
Rondreis Mozambique Quirimbas archipel
Vanaf € 5500,- per persoon
Rondreis Mozambique op individuele basis, waarbij de reis start in het tot werelderfgoed uitgeroepen Ilha de Mozambique. Onder begeleiding van een gids krijg u uitleg over de cultuur. Met de boot vaart u vervolgens naar de Coral Lodge, waar u prachtig kunt snorkelen. In de maanden augustus en september kunt u met geluk de walvissen aanschouwen. Op het ongerepte Ibo Island leert u de lokale bevolking echt kennen wanneer u door de straatjes wandelt. De reis sluit u af op het bounty eiland Quilalea in de exclusieve privé Azura Quilalea lodge, waar u kunt genieten van de prachtige stranden en het onderwaterleven. U verblijft in kleinschalige en bijzondere accommodaties tijdens deze rondreis Mozambique.

Mozambique-Bush-en-Beach
Mozambique Bush en Beach
Prijs op aanvraag
Deze bijzondere individuele reis door Mozambique laat u kennis maken met het ongerepte wildpark Gorongosa National Park. De ervaren safariganger zal genieten van de prachtige natuur en het wild. Met als hoogtepunt één of twee nachten flycampen onder de sterrenhemel in de Gorongosa Skybeds op de top van Mount Gorongosa. U waant zich weer in de tijd van de pioniers. De reis sluit u af op het tropische Benguerra Island, waar u verblijft in een schitterende lodge aan het strand. Uw butler zal u op een subtiele manier compleet in de watten leggen.

De vanaf prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en zijn onderhevig aan koerswijzigingen

Wilt u meer informatie ontvangen over Reissuggesties Mozambique?