Ongava-Lodge,-Ongava-Game-Reserve
Ongava Lodge, Ongava Game Reserve
Ongava Lodge is een kleinschalige privé safari lodge in het Ongava Game Reserve, grenzend aan het Etosha National Park in Namibië. De lodge is gebouwd op een heuvel en heeft een prachtig uitzicht over de eindeloze vlaktes en twee waterdrinkplaatsen, waar regelmatig wild komt drinken. Het Ongava Game Reserve is een privé wildreservaat en is één van de weinige wildreservaten waar u zowel de witte als de zwarte neushoorn kunt spotten. Slechts drie lodges zijn in het wildreservaat gelegen. De exclusiviteit van het park, de uitstekende service en de luxe kamers maken de Ongava Lodge tot een ideaal verblijf.

Little-Ongava,-Ongava-wildreservaat 
Little Ongava, Ongava wildreservaat
Little Ongava is de meest exclusieve privé safari lodge in het Ongava Game Reserve, grenzend aan het Etosha National Park in Namibië. Little Ongava is gebouwd op een heuvel en heeft een prachtig uitzicht over de eindeloze vlaktes en twee waterdrinkplaatsen, waar regelmatig wild komt drinken. De exclusiviteit van het park, de uitstekende service en de zeer luxe suites maken Little Ongava tot een waar paradijs in de bush.

Onguma-Tented-Camp,-Onguma-Game-Reserve 
Onguma Tented Camp, Onguma Game Reserve 
Onguma Tented Camp is een kleinschalig tented camp in het Onguma Game Reserve, grenzend in het oosten aan het Etosha National Park in Namibië. Het Onguma Game Reserve is een privé wildreservaat van 20.000 hectare en is het leefgebied van onder andere leeuwen, nijlpaarden en neushoorns. In het reservaat zijn slechts vier lodges gelegen, dus exclusieve safari’s zijn gewaarborgd. Onguma, wat in de lokale Herero taal “de plaats waar u niet weg wilt” betekent, biedt een exclusieve safari ervaring in prachtig ingerichte luxe tenten.

Onguma-Tree-Top-Camp,-Onguma-Game-Reserve 

Onguma Tree Top Camp, Onguma Game Reserve
Onguma Tree Top Camp is een kleinschalige safari lodge in het Onguma Game Reserve, grenzend in het oosten aan het Etosha National Park in Namibië . Het Onguma Game Reserve is een privé wildreservaat van 20.000 hectare en is het leefgebied van onder andere leeuwen, nijlpaarden en neushoorns. In het reservaat zijn slechts vier lodges gelegen, dus exclusieve safari’

Serra-Cafema,-Kaokoland
Serra Cafema, Kaokoland
Serra Cafema is een kleinschalige lodge gelegen aan de oevers van de Kunene rivier in de Hartmann vallei in Namibië . De Kunene rivier is de enige permanente waterbron in de regio en zorgt voor een weelderige oase langs haar oevers, omgeven door ruige bergen en zandduinen. Deze safari lodge is één van de meest afgelegen lodges in heel zuidelijk Afrika en biedt een oase van luxe te midden van deze unieke omgeving. Tijdens uw verblijf in Serra Cafema kunt u kennis maken met de Himba bevolking, een unieke ervaring.

Little-Kulala,-Kulala-Wilderness-Reservaat-

Little Kulala, Kulala Wilderness Reservaat
Little Kulala is een kleinschalige luxe lodge in het privé Kulala Wilderness Reservaat in Namibië. Het is één van de meest luxe lodges nabij de beroemde Sossusvlei zandduinen in het Namib Naukluft Park. De uitstekende ligging nabij de zandduinen, de luxe chalets met mogelijkheid om onder de sterrenhemel te slapen en de hoogstaande maaltijden maken Little Kulala tot een waar paradijsje op aarde, waar u niet meer weg wilt.

Fish-River-Lodge,-Fish-River-Canyon

Fish River Lodge, Fish River Canyon
Fish River Lodge ligt in het Canyon Nature park in Namibië . Het is de enige lodge die direct gelegen is aan de rand van de Fish River Canyon, de op één na grootste canyon ter wereld. Vanuit de authentieke en comfortabele lodge heeft u van zonsopgang tot zonsondergang een adembenemend uitzicht op het diepste deel van de Canyon en de heuvels van het Canyon Nature Park.

Erongo-Wilderness-Lodge,-Erongo-Mountains

Erongo Wilderness Lodge, Erongo Mountains
Erongo Wilderness Lodge is een kleinschalige lodge in het beschermde privé Erongo Mountain Nature Conservancy. De lodge ligt verscholen tussen, en omgeven door enorme rotsblokken en granieten formaties, aan de rand van een oude vulkaan. De Erongo bergen, omgeven door de Namib woestijn in het westen en de beboste savanne in het oosten, zijn de thuisbasis van vele planten, reptielen, zoogdieren en vogelsoorten.Erongo Wilderness Lodge biedt een speciale ervaring in de wildernis, waarbij comfort en service hoog in het vaandel staan.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over Natuur?