Olive Grove, Windhoek
Olive Grove is een kleinschalig boutique guesthouse, gelegen in een rustige buitenwijk van Windhoek in Namibie. Het elegante Olive Grove guesthouse staat bekend om de goede service, persoonlijke aandacht en uitstekende maaltijden. Olive Grove is de ideale locatie om uw rondreis door Namibie te beginnen of te eindigen.

Elegant Guesthouse, Windhoek
Elegant Guesthouse is een kleinschalige guesthouse gelegen in de wijk Klein-Windhoek, in Namibie. Het guesthouse biedt elegantie, stijl en rust en is de ideale uitvalsbasis voor of na uw luxe rondreis door Namibie. Elegant Guesthouse staat garant voor persoonlijke service en comfort.

 
Elegant Farmstead, Okahandja
Elegant Farmstead is een elegante boerderij gelegen in de omgeving van Okahandja in Namibie, op 60 kilometer van Windhoek. Van de buitenkant heeft het een typische oude hoeve uitstraling. De details in het interieur geven het een elegante en moderne twist. Op de 2500 hectare grond bij de boerderij vindt u een grote verscheidenheid aan wilde dieren en vogels. Elegant Farmstead biedt u rustig verblijf in een stijlvolle boerderij in een prachtige natuurlijke omgeving.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over Stad?