Luxe rondreis Namibië per huurauto
Vanaf € 3390,- per persoon
Luxe rondreis per huurauto door Namibië, waarbij u het zuiden van Namibië bezoekt. U ontdekt de ongerepte Kalahari woestijn en de Fish River Canyon. Via Aus bereikt u het Namib Naukluft Park, bekend vanwege de hoogste zandduinen. Na een heerlijk bezoek aan de kust van Swakopmund maakt u kennis met de woestijnolifant in Damaraland. In het Etosha National Park gaat u op safari op zoek naar de Big 5. De reis sluit u af op een elegante boerderij in Okahandja om even bij te komen, voordat u weer terugvliegt. U verblijft in kleinschalige guesthouses en safari lodges tijdens uw rondreis door Namibië.
Uitgebreide reisbeschrijving

Rondreis Namibië en Victoria Watervallen
Vanaf € 4800,- per persoon
Rondreis Namibië en Victoria Watervallen per huurauto, waarbij u de reis begint bij het Waterberg Plateau. Vervolgens rijdt u naar het Onguma privé wildreservaat, dat grenst aan Etosha. Hier geniet u van exclusieve safari’s. Vervolgens bezoekt u de groene en ongerepte Caprivi strook. Tijdens de diverse boottochten en gamedrives maakt u kennis met de grote variëteit aan dieren en vogelsoorten. De rondreis sluit u met een unieke helikoptervlucht over de Victoria Watervallen. Tijdens de reis verblijft u in kleinschalige guesthouses en bijzondere safari lodges.
Uitgebreide reisbeschrijving

gamedrive pom pom 

Rondreis Botswana en Namibië
Vanaf € 4900,- per persoon
Een luxe 16 daagse rondreis Botswana en Namibie, waarbij u de prachtige natuur en landschappen van Namibië ontdekt per huurauto. U bezoekt de Kalahari woestijn en de unieke zandduinen. Bij de Victoria Watervallen geniet u in stijl van de prachtige omgeving en een romantische boottocht bij zonsondergang. In Botswana maakt u kennis met de prachtige natuur en de vele wilde dieren. U bezoekt het Moremi wildreservaat en de unieke Okavango Delta. Een bijzondere en afwisselende rondreis, waarbij u verblijft in kleinschalige guesthouses en safari lodges tijdens uw rondreis.
Uitgebreide reisbeschrijving.  

Luxe reis Namibië per vliegtuig
Vanaf € 6900,- per persoon
Luxe reis Namibië per vliegtuig, waarbij u de mogelijkheid heeft om in korte tijd op een comfortabele manier Namibië te ontdekken. Na een bezoek in Windhoek vliegt u naar de prachtige zandduinen, waar u verblijft in de meest exclusieve lodge in deze regio. Geniet van de heldere sterrenhemel vanuit uw starbed. In Damaraland maakt u kennis met de woestijnolifant. In het privé park Ongava, grenzend aan het Etosha National Park geniet u van prachtige safari’s. Tijdens de gehele reis verblijft u in zeer exclusieve en luxe accommodaties. Een luxe reis Namibie om nooit te vergeten!
Uitgebreide reisbeschrijving

De vanaf prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en zijn onderhevig aan koerswijzigingen

Wilt u meer informatie ontvangen over Reissuggesties Namibie?