Exclusieve vakantie op maat naar de Seychellen – Duin Deluxe Travel

De adembenemend mooie Seychellen zijn misschien wel één van de meest romantische vakantie bestemmingen op aarde. Ongeveer 1600 km ten oosten van Kenia, heeft moeder natuur 115 prachtige eilanden verspreid over een turquoise laken in de Indische Oceaan.
De bounty eilanden, waarvan Mahé de grootste is, bieden een paradijselijke getaway voor zonaanbidders en duikers. Maar ook het achterland van de Seychellen heeft prachtige natuurparken, waardoor natuurliefhebbers absoluut aan hun trekken komen. Op de eilanden kunt u verblijven in exclusieve kleinschalige hotels of bijzondere guesthouses. Voor de ultieme huwelijksreis kunt u verblijven op de vaak onbewoonde privé eilanden. Wilt u meerdere eilanden bezoeken tijdens uw vakantie dan is de Seychellen een ideale bestemming om te island hoppen.
Of u de Seychellen bezoekt om te duiken tussen de meer dan 800 vissoorten,om de kleurrijke vogels te bewonderen in de regenwouden, te golfen op de bijzondere golfbanen, of om uw romantische droom waar te maken op één van de exclusieve privé eilanden, Duin Deluxe Travel brengt u zo dicht mogelijk bij het paradijs op aarde.

Seychellen | tropische stranden om van te dromen

Het aanvliegeiland Mahé is het grootste eiland van de Seychellen met als hoofdstad Victoria. Met zo’n 70 witte, tropische
stranden en een weelderig bosrijk binnenland met onder andere het Morne Seychellois National Park, is het moeilijk voor te stellen dat er nog veel meer is om van te genieten. En toch kan het.
Op slechts 15 minuten vliegen of 30 minuten varen van Mahé ligt Praslin, het op één na grootste eiland. Op Praslin kunt u een bezoek brengen aan het bijzondere Vallée de Mai National Park, waar de unieke ‘Coco de Mer’ palmbomen groeien. De dubbele kokosnoten hebben een vorm die de verleidelijke charme van de Seychellen weergeven. Aan de noordelijke kust liggen de prachtige stranden van Beau Vallon en Cote d’Or. Op La Digue, het kleinste eiland van de drie hoofdeilanden, komt u nauwelijks auto’s tegen en kunt u heerlijk wandelen, fietsen of een tocht maken met een traditionele ossenkar. Het zal u niet verbazen dat op dit eiland de reclamespotjes van ‘Bacardi’ gefilmd zijn.

Seychellen | exclusieve eilanden helemaal voor u

De 115 eilanden die deel uitmaken van de Seychellen zijn grotendeels onbewoond. Op een aantal eilanden zijn privé resorts, waar u een ultieme ervaring van exclusiviteit en luxe zult ervaren. Bent u op zoek naar een exclusief eiland dat u bijna voor uzelf heeft dan raden wij u de volgende eilanden aan: Fregate Island, Cousine Island, North Island, Desroches, Bird Island of Denis Island. Elk eiland heeft zijn eigen charme en exclusiviteit. De keuze is aan u.

Seychellen | ecotoerisme

Ecotoerisme op de Seychellen speelt een belangrijke rol. Er zijn vijf nationale marine parken, waarvan bijna de helft van het landoppervlakte is aangemerkt als natuurreservaat. Dat wil de bevolking graag zo houden. De “Seychellois” zijn trots op hun paradijs in de Indische oceaan en laten u graag zien waarom dit voor altijd de parel van de Indische oceaan moet blijven.

Wilt u meer informatie ontvangen over Hoogtepunten Seychellen?