Onsea House, Arusha
Onsea House is een kleinschalig luxe boutique guesthouse in de omgeving van Arusha in Tanzania. Onsea House is hoger gelegen op een heuvel en heeft een prachtig uizicht over de Monduli bergen en Mount Meru. Het guesthouse is de ideale uitvalbasis voor of na een safari in de prachtige wildparken of na de beklimming van de Kilimanjaro. In Onsea House kunt u genieten van de culinaire gerechten, bereid door de zeer ervaren Belgische chef Axel. Onsea House heeft met recht diverse prijzen in de wacht gesleept.

Serena Inn, Stone Town
Serena Inn is een kleinschalig boutique hotel aan de kust van Zanzibar in Tanzania in het hart van Stone Town. De koloniale bouwstijl maakt het Serena Inn tot een sfeervol en intiem hotel. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan en de traditionele dhows die regelmatig voorbij varen. Het hotel staat garant voor uitstekende service, heerlijke maaltijden en luxe kamers. Niet voor niets is het Serena Inn lid van de Small luxury hotels of the World.

Machweo, Arusha
Machweo is een kleinschalige retreat, net buiten Aruhsa gelegen in Tanzania. De accommodatie ligt op een heuvel en biedt een ongeƫvenaard panoramisch uitzicht over de Monduli bergen en Mount Meru. Het is een perfecte plek om te relaxen voor of na een safari of na het beklimmen van de Kilimanjaro. Machweo betekend in het Swahili zonsondergang en u zult in Tanzania zeker genieten van prachtige zonsondergangen. In Machweo Wellness Retreat & Fine Dining geniet u van een oase van rust, de beste spa & wellness faciliteiten en van creatief bereidde culinaire hoogstandjes.

Wilt u meer informatie ontvangen over Stad?