Tanzania reizen op maat

Tanzania staat bekend om de uitstekende safari mogelijkheden en prachtige stranden. Het bijzondere Tanzania heeft altijd iets voor iedereen, of het nu het Afrikaanse dierenrijk is, een avontuurlijke safari, de openhartige culturen of simpelweg een exotische strandvakantie. Duin Deluxe Travel heeft de meest bijzondere accommodaties van Tanzania voor u persoonlijk uitgezocht en biedt u onvergetelijke Tanzania reizen aan naar plekken die ongerepter, wilder en exclusiever zijn.

Laat u meevoeren op één van de exclusieve Tanzania reizen door het Serengeti National Park en aanschouw de grote migratie van de wildebeesten. Ervaar een wild avontuur door Afrika’s grootste en meest ongerepte wildpark, het Selous Game Reserve. Of loop door de diepe wouden van West-Tanzania en beleef één van ’s werelds grootste chimpansee populaties in het Mahale National Park. En wat dacht u van het tot werelderfgoed uitgeroepen Ngorongoro Conservation Area, het Lake Manyara National Park en het Tarangire National Park.

Avontuur tijdens Tanzania reizen
Het ongerepte, wilde Afrika is een ervaring die de reislustige avonturier op zijn of haar wenken bedient. In het zuiden van Tanzania ligt het Selous Game Reserve. Hier vaart u tijdens uw Tanzania reis over de Rujiji rivier en slaapt u direct onder de sterrenhemel aan de oever tijdens het flycampen. Meer ten westen ligt het Ruaha National Park, de belichaming van “Wild Afrika” en één van de rijkste diergebieden van Tanzania. Aan de westelijke grens van Tanzania, bij de oevers van Lake Tanganyika, liggen de prachtige en geïsoleerde wildreservaten van Mahale Mountains en Gombe Stream. In deze dichtbegroeide regenwouden ervaart u de chimpansees in hun natuurlijke leefomgeving. ’s Avonds kijkt u uit over het prachtige meer, waar u heerlijk tot rust komt aan de zachte witte stranden. Een ideale bestemming voor een huwelijksreis in Tanzania.

Safari in de noordelijke parken van Tanzania
Een Tanzania reis in het noorden is geliefd bij veel reizigers en kenmerkt zich door de natuurlijke schoonheid. De altijd met sneeuw bedekte Mount Kilimanjaro, de migrerende wildebeesten van het Serengeti National Park en de meer dan 25.000 wilde dieren van het Ngorongoro Conservation Area. U wordt meegesleept door de adembenemende steppes met de mooie Baobab bomen in het Tarangire National Park. Het prachtige Lake Manyara National Park is een natuurgebied dat bekend staat om de talloze vogels en nijlpaarden. Te midden van deze natuurlijke wonderen ligt Arusha, een mooie groene stad die omgeven is door koffieplantages en Masaï-nederzettingen. Arusha vormt het ideale vertrekpunt voor uw Tanzania reis.

Romantische strandvakantie Tanzania – trouwen op Zanzibar
De hoofdstad van Tanzania, Dar es Salaam, is een pittoreske havenstad met historische gebouwen en een heerlijke lokale cuisine. Onbekend bij velen is het ongerepte kustgebied vlakbij de stad en Ras Kutani is een goed voorbeeld van een bijzondere accommodatie. Vanuit “Dar” is het maar een korte vlucht overzee naar één van de exotische eilanden langs de kust. Op Zanzibar (Unguja) geniet u van het “Island Life” op de witte stranden en langs schitterende koraalriffen. Zanzibar is een prachtig eiland voor een romantische vakantie of een huwelijkreis, maar ook kunt u trouwen op Zanzibar. Op het minder bekende Pemba Island komt u helemaal tot rust en ontdekt u het rijke onderwaterleven. Het neusje van de zalm wat betreft duiken, ervaart u op Mnemba Island. Verblijf hier in een zeer exclusieve “Barefoot Luxury Lodge” en geniet van totale blootvoetse luxe.

Wilt u meer informatie ontvangen over Hoogtepunten Tanzania?