Rondreis Tanzania, inclusief Zanzibar
Vanaf € 3700,- per persoon
Rondreis Tanzania, waarbij u de noordelijke parken van Tanzania bezoekt. Met uw privé gids bezoekt u het Tarangire National Park. U maakt een prachtige wandeling langs de oevers met een Masai krijger. Het prachtige vogelleven kunt u in het Lake Manyara National Park ontdekken. Uiteraard bezoekt u ook de uitgestrekte Serengeti en de bijzondere Ngorongoro Crater. Na uw safari in Tanzania sluit u de rondreis af op het bounty eiland Zanzibar. U verblijft in comfortabele en kleinschalige tented camps en eenmalig in een groter hotel.

Familie-vakantie-Tanzania
Familie vakantie Tanzania
Vanaf € 3500,- per persoon
Tijdens deze familiereis door Tanzania bezoekt u de noordelijke parken van Tanzania en sluit u de reis af op het prachtige bounty eiland Zanzibar. In het Lake Manyara National Park gaat u op zoek naar het vele wild en het prachtige vogelleven. Ook maakt u diverse safari’s in het Serengeti National Park en de Ngorongoro Crater. Voor de kinderen worden diverse activiteiten aangeboden, zoals een fietstocht, een wandeling en regelmatig kunnen ze heerlijk zwemmen.

Ontdek-het-ongerepte-westen-van-Tanzania
Ontdek het ongerepte westen van Tanzania
Vanaf € 6200,- per persoon
Deze bijzondere reis naar het westen van Tanzania laat u kennis maken met de ruigheid van het Katavi National Park. In Katavi zult u versteld staan van de grote hoeveelheden wild, zoals buffels en nijlpaarden. Per vliegtuig komt u aan in het Mahale Mountains National Park, dat bekend staat om haar chimpansees. Met ervaren gidsen trekt u de bergen in op zoek naar de chimpansees. Het moment dat u oog in oog staat met deze bijzondere wezens zult u niet snel vergeten. Na een inspannende trekking kunt u genieten op het witte zandstrand aan het helderblauwe Tanganyika meer. Ontdek Tanzania in haar ruigste en puurste vorm!

Exclusief-Tanzania-en-Zanzibar
Exclusieve reis Tanzania en Zanzibar
Vanaf € 5300,- per persoon
Tijdens deze exclusieve reis door Tanzania verblijft u te midden van de wereldberoemde migratie in het Serengeti National Park. U kunt de grote hoeveelheden gnoes en zebra’s van dichtbij aanschouwen tijdens uw safari of wellicht vanaf uw veranda van uw luxe safari lodge. De laatste dagen brengt u door aan de prachtige witte zandstranden van het tropische Zanzibar in een luxe kleinschalige lodge.

Het-zuiden-van-Tanzania-op-haar-mooist
Het zuiden van Tanzania op haar mooist
Vanaf € 4900,- per persoon
Tijdens deze 9-daagse fly in safari bezoekt u de minder bezochte zuidelijke parken van Tanzania. U verblijft in het Selous Game Reserve, dat u per boot over de Rufiji rivier kunt ontdekken. In het ruige Ruaha National Park verblijft u een nacht onder de Afrikaanse sterrenhemel en geniet u van de vele safari’s. U verblijft in kleinschalige unieke lodges, waarbij u compleet in de watten wordt gelegd.

De vanaf prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en zijn onderhevig aan koerswijzigingen

Wilt u meer informatie ontvangen over Reissuggesties Tanzania?