ZAMBIA, DE PERFECTE BESTEMMING VOOR EEN LUXE SAFARI REIS
Op deze pagina kunt u algemene informatie over uw Zambia reis vinden, zoals onder andere de beste reistijd Zambia en vlieg informatie. Tevens treft u hier de hoogtepunten van Zambia, enkele reissuggesties en kunt u onze accommodaties bekijken.

BESTE REISTIJD ZAMBIA
Zambia kunt u het hele jaar door bezoeken. De beste reistijd Zambia is van mei tot november. Het is een droge tijd en het wild gaat zich meer concentreren rond drinkplaatsen en is makkelijker te vinden. In het groene seizoen van december tot april is de natuur prachtig groen en een waar paradijs voor vogelaars. Houdt u wel rekening met een regenbuitje. Niet alle safari lodges zijn in deze periode geopend.

VLIEGEN NAAR
Lusaka of Livingstone.

TIJDVERSCHIL
In onze zomertijd is er geen tijdverschil. In onze wintertijd is het in Zambia een uur later dan in Nederland.

VISUM
Nederlandse paspoorthouders hebben een visum nodig voor een rondreis door Zambia. Het visum kunt u bij aankomst in Lusaka of Livingstone
aanschaffen. De kosten bedragen momenteel USD 50 per persoon.

GEZONDHEID
Voor uw reis naar Zambia heeft u een aantal inentingen nodig. Wij adviseren u om contact op te nemen met uw huisarts of de GGD voor de meeste recente informatie. Momenteel worden de volgende inentingen aanbevolen DTP,Hepatitus A en Gele Koorts. Tevens heeft u malariatabletten nodig en een cholera verklaring. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
 
Offerte Aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen over Zambia?