Op safari met het gezin door Zambia en Botswana
Vanaf € 4300,- per persoon
Tijdens deze 12 daagse familiesafari door Zambia en Botswana, maken u en de kinderen kennis met de bijzondere safari parken van Afrika. U bezoekt het South Luangwa National Park, waar de kinderen korte wandelsafari’s kunnen maken op zoek naar sporen van wilde dieren. Bij de Victoria Watervallen bezoekt u een lokaal dorpje en een schooltje, waar de kinderen kunnen deelnemen aan diverse activiteiten. In het Chobe National Park kunnen u en de kinderen bijzondere bootsafari’s maken op de Chobe rivier. U verblijft in kleinschalige, kindvriendelijke lodges. Een onvergetelijke en avontuurlijke reis voor jong en oud.

Lower Zambezi National Park
Avontuurlijke safari Zambia inclusief Victoria Watervallen
Vanaf € 4900,- per persoon
Uw rondreis door Zambia begint bij de prachtige Victoria Watervallen. In het Lower Zambezi National Park kunt u naast de gebruikelijke safari’s ook safari’s per kano maken en de dieren vanuit een ander perspectief aanschouwen. Een bijzondere ervaring! In het South Luangwa National Park verblijft u in een rustiek bush camp, waar u wandelsafari’s maakt. De reis sluit u af in een comfortabele lodge aan de oostkant van het South Luangwa National Park. Een avontuurlijke rondreis voor de Zambia, waarbij u verblijft in kleinschalige accommodaties.

Pumulani Lake Malawi
Safari Zambia en strand Malawi
Vanaf € 5400,- per persoon
Uw rondreis begint in Zambia, waar u in het South Luangwa National Park van diverse safari’s kunt genieten. Na een bijzondere safari in Zambia verblijft u aan het prachtige Lake Malawi, waar u uitstekend kunt snorkelen en zeilen. Per boot vaart u naar het ongerepte Mumbo island, waar u van een echte Robinson Crusoe ervaring kunt genieten. U verblijft in kleinschalige luxe lodges. Ontdek Zambia en Malawi op een comfortabele manier met Duin Deluxe Travel.

Chongwe River Lodge
Zambia reis Deluxe
Vanaf € 7900,- per persoon
Uw Zambia reis deluxe begint in een prachtig natuurreservaat net buiten Lusaka. Vervolgens vliegt u naar het Lower Zambezi National Park, waar u bijzondere safari’s kunt maken op water en land. In het South Luangwa National Park verblijft u in de nieuw geopende luxe safari Lodge Chinzombo. Een prachtige lodge met een schitterende locatie. Op Likoma Island, een prachtig bounty eiland in Malawi kunt u heerlijk uitrusten van uw safari in Zambia. Zambia deluxe op haar best!  


Safari reis Zambia en Malawi
Vanaf € 4790,- per persoon
11 daagse safari reis Zambia en Malawi. U bezoekt het South Luangwa National Park, waar u kunt genieten van bijzondere ( wandel)safari’s. In het ongerepte Liwonde National Park kunt u met enig geluk de volledige Big Five aantreffen. De laatste dagen kunt u aan Lake Malawi ontspannen op het afgelegen strand en zwemmen in het helder blauwe water. U verblijft tijdens de safari in Zambia en Malawi in de kleinschalige lodges van Robin Pope.

De vanaf prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en zijn onderhevig aan koerswijzigingen

Wilt u meer informatie ontvangen over Reissuggesties Zambia?