Avontuurlijke safari Zambia inclusief Victoria Watervallen

Uw 12 daagse avontuurlijke safari Zambia begint bij de prachtige Victoria Watervallen. In het Lower Zambezi National Park kunt u naast de gebruikelijke safari’s ook safari’s per kano maken en de dieren vanuit een ander perspectief aanschouwen. Een bijzondere ervaring! In het South Luangwa National Park verblijft u in een rustiek bush camp, waar u  wandelsafari’s maakt. De reis sluit u af in een comfortabele lodge aan de oostkant van het South Luangwa National Park. Een avontuurlijke rondreis voor de Zambia, waarbij u verblijft in kleinschalige accommodaties.

Dag 1 – Amsterdam – Livingstone
Vandaag vliegt u met British Airways naar Livingstone in Zambia.

Dag 2 – Livingstone – Waterberry Lodge
Na aankomst op de luchthaven van Livingstone wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger en volgt een transfer naar de Waterberry Lodge, waar u de komende twee nachten verblijft in een chalet op basis van volpension.

Uw reis naar Zambia is niet compleet zonder een bezoek aan Victoria Falls, één van de zeven natuurlijke wereldwonderen. Het neerstortende water vormt een watergordijn van ruim 1,7 km breed en maximaal 128 meter hoog. Dit oorverdovende schouwspel van moeder natuur is geweldig van dichtbij te bewonderen, maar wordt nog spectaculairder vanuit de lucht.

Dag 4 – Lower Zambezi National Park – Kasaka River Lodge
Na het ontbijt volgt een transfer naar de luchthaven en vliegt u naar het Lower Zambezi National Park. Onderweg kunt u genieten van de prachtige natuur van Zambia. Na aankomst volgt een transfer van ongeveer 15 minuten naar de Kasaka River Lodge, waar u de komende drie nachten verblijft in een luxe tent op basis van volpension en lokale drankjes. Tijdens uw verblijf in de Kasaka River Lodge zijn diverse activiteiten inbegrepen, zoals gamedrives, begeleide wandelingen, safari’s per kano, boottochten en vissen. Geniet van uw safari Zambia.

Het Lower Zambezi National Park is het nieuwste wildpark van Zambia. Het park is nog erg ongerept en wordt afgewisseld door moerassen, loofbossen, mopane bossen en valleien. In het Lower Zambezi National Park zult u grote hoeveelheden olifanten tegenkomen bij de rivier. Een safari per kano biedt u de unieke mogelijkheid om het wild van dichtbij te bekijken. Ontdek de schoonheid en puurheid van het Lower Zambezi National Park. 

Dag 7 – South Luangwa National Park – Luwi Lodge
Uw volgende bestemming is het South Luangwa National Park. Met een klein vliegtuigje vliegt u van Lower Zambezi naar Mfuwe. Na aankomst volgt een transfer naar het Luwi Bushcamp, waar u de komende twee nachten verblijft in een rondavel op basis van volpension. Het South Luangwa National Park staat bekend om de uitstekende wandelsafari’s. Vanaf de Luwi Lodge kunt u het park uitstekend te voet ontdekken en genieten van het prachtige wild.

Het South Luangwa National Park ligt in het oosten van Zambia, waarbij de Luangwa rivier en de vele lagunes zorgen voor een constante waterstroom. Langs de oevers zult u regelmatig dieren aantreffen, die een verkoelend bad nemen of water drinken. South Luangwa staat bekend om de grote concentraties wild en die zult u hier zeker aantreffen. De ideale bestemming voor een safari Zambia.

Dag 9 – South Luangwa National Park – Kapani Lodge
Na een ontspannende wandelsafari volgt een transfer naar de Kapani Lodge, waar u de komende twee nachten verblijft in de Kapani Lodge op basis van volpension in een lagoon suite. Tijdens uw verblijf in de Kapani Lodge kunt u safari’s in een open landrover maken of genieten van het prachtige uitzicht vanaf uw veranda.

Dag 11- Lusaka – Amsterdam
Na een laatste safari volgt een transfer naar de luchthaven van Mfuwe en vliegt u via Lusaka terug naar Amsterdam.

Dag 12- Amsterdam
Uw safari in Zambia met Duin Deluxe Travel is helaas voorbij. U arriveert weer in Amsterdam.

Prijs
Prijs per persoon bij twee volwassen personen:
Vanaf € 4900,-  per persoon

Inclusief bij avontuurlijke safari Zambia 

 • Intercontinentale vluchten met British Airways in de economy class
 • Binnenlandse vluchten in de economy class
 • Luchthavenbelasting ( onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Verblijf en verzorging zoals omschreven
 • Safari’s in het Lower Zambezi National Park
 • Safari’s in het SouthLuangwaNational Park
 • Parkentreegelden
 • Genoemde transfers
 • Uitgebreid informatiepakket met reisboek 

Exclusief bij avontuurlijke safari Zambia:

 • Reis en annuleringsverzekering
 • Visum Zambia ( USD 50 per persoon)
 

Verkort reisschema
12 dagen – 11 nachten
Vanaf € 4900,- per persoon
Dag 1
Amsterdam – Livingstone
Dag 2
Livingstone – Waterberry Lodge
Dag 4
Lower Zambezi National Park – Kasaka River Lodge
Dag 7
South Luangwa National Park – Luwi Lodge
Dag 9
South Luangwa National Park – Kapani Lodge
Dag 11
Lusaka – Amsterdam
Dag 12
Amsterdam

Lower Zambezi National Park
Lower Zambezi National Park
Vervoer in Zambia
Kasaka river lodge
Wandelsafari South Luangwa
Luwi LodgeleeuwKanotocht Lower zambezi

Wilt u meer informatie ontvangen over Avontuurlijke safari Zambia inclusief Victoria Watervallen?