Safari met kinderen in Zambia en Botswana

12 dagen/ 11 nachten

Tijdens deze 12 daagse safari met kinderen in Afrika bezoekt u de prachtige safari landen Zambia en Botswana. U bezoekt het South Luangwa National Park, waar de kinderen korte wandelsafari’s kunnen maken op zoek naar sporen van wilde dieren. Bij de Victoria Watervallen bezoekt u een lokaal dorpje en een schooltje, waar de kinderen kunnen deelnemen aan diverse activiteiten. In het Chobe National Park kunnen u en de kinderen bijzondere bootsafari’s maken op de Chobe rivier. U verblijft in kleinschalige, kindvriendelijke lodges. Een onvergetelijke en avontuurlijke safari met kinderen in Afrika.

Dag 1- Amsterdam – Lusaka
Vandaag vliegt u met KLM naar Lusaka in Zambia, waar uw safari met kinderen in Afrika kan gaan beginnen.

Dag 2- South Luangwa National Park – Chichele Presidential Lodge
Na aankomst in Zambia vliegt u met een kleiner toestel naar Mfuwe airport, waarna een transfer volgt naar de Chichele Presidential Lodge. Onderweg passeert u lokale dorpjes en maakt u kennis met het leven in Zambia. U verblijft drie nachten in Chichele Presidential Lodge op basis van volpension, lokale drankjes en inclusief safari’s. Samen met uw kinderen kunt u genieten van bijzondere safari’s en tussendoor kunnen de kinderen heerlijk afkoelen in het zwembad. Maar ook kunnen de kinderen Afrikaanse maskers maken, sporen zoeken en bij het kampvuur marshmallows roosteren.

Het South Luangwa National Park is gelegen aan de zuidelijke uiteinden van de Great Rift Valley. Het reservaat staat bekend om de hoge wildconcentraties, die zich rond de Luangwa rivier bevinden. South Luangwa National Park staat ook bekend om de uitstekende wandelsafari’s.

Dag 5 – Victoria Falls – Sussi & Chuma
Na het ontbijt volgt een transfer naar Mfuwe Airport en vliegt u naar Livingstone in Zambia. U verblijft drie nachten in Sussi & Chuma in een treehouse op basis van volpension en lokale drankjes. Tijdens uw verblijf is een begeleide excursie naar de Victoria Watervallen inbegrepen. Ook brengt u een bezoek aan een lokaal dorpje en geniet u van een sundowner cruise.

De Victoria Watervallen zijn de breedste watervallen van Afrika en vormen de grens tussen Zambia en Zimbabwe. Bij de Victoria Watervallen zijn diverse activiteiten te ondernemen zoals een helikoptervlucht, raften en u kunt er prachtig wandelen.

Dag 8 – Chobe National Park – Chobe Chilwero
Na het ontbijt volgt een transfer naar het Chobe National Park. Houdt u onderweg rekening met grensformaliteiten. U verblijft drie nachten in het kindvriendelijke Chobe Chilwero in een cottage op basis van volpension en lokale drankjes.
U ontdekt het Chobe National Park met een ervaren gids in een 4×4 voertuig. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de wensen van uw kinderen. Ook kunt u tijdens een boottocht over de Chobe rivier de vele dieren aanschouwen.
De kinderen kunnen ook pizza’s bakken met chef kok, cricket spelen en sporen zoeken. Het is puur genieten van uw safari met kinderen in Afrika.

Het Chobe National Park is gelegen in het noorden van Botswana en staat bekend om de grote olifantenpopulatie. De olifanten zijn regelmatig te vinden bij de Chobe rivier, waar u het hele jaar door wild kunt zien en vele prachtige vogels.

Dag 11 – Livingstone – Amsterdam
Vandaag volgt een transfer terug naar Livingstone. Vervolgens vliegt u via Johannesburg naar Amsterdam.

Dag 12 – Amsterdam
Uw onvergetelijke safari met kinderen in Afrika met Duin Deluxe Travel is weer voorbij. U arriveert in Amsterdam.

Prijs
Prijs per persoon bij twee volwassen en twee kinderen onder 12 jaar:
Vanaf € 4300,- per persoon.

Inclusief bij safari met kinderen in Afrika:
· Intercontinentale vluchten met KLM in de economy class
· Binnenlandse vlucht in de economy class
· Luchthavenbelasting ( onder voorbehoud van wijzigingen)
· Verblijf en verzorging zoals omschreven
· Privé transfers waar nodig
· Safari’s met kinderen in Afrika in het South Luangwa National Park
· Safari’s met kindren in Afrika in het Chobe National Park
· Bezoek aan de Victoria Watervallen
· Welkomstdrankje
· Attentie voor de kinderen
· Uitgebreid informatiepakket met reisboek

Exclusief bij safari’s met kinderen in Afrika:
· Reisverzekering en annuleringsverzekering
· Vertrekbelasting Zambia
· Entreegeld Victoria Watervallen (USD 20 per persoon)
· Visum Zambia

 

Verkort reisschema
12 dagen – 11 nachten
Vanaf € 4300,- per persoon
Dag 1
Amsterdam – Lusaka
Dag 2
South Luangwa National Park – Chichele Presidential Lodge
Dag 5
Victoria Falls – Sussi & Chuma
Dag 8
Chobe National Park – Chobe Chilwero
Dag 11
Livingstone – Amsterdam
Dag 12
Amsterdam


Wilt u meer informatie ontvangen over Safari met kinderen in Zambia?