Safari Zambia en strand Malawi

Uw rondreis begint in Zambia, waar u in het South Luangwa National Park van diverse safari’s kunt genieten. Na een bijzondere safari in Zambia verblijft u aan het prachtige Lake Malawi, waar u uitstekend kunt snorkelen en zeilen. Per boot vaart u naar het ongerepte Mumbo island, waar u van een echte Robinson Crusoe ervaring kunt genieten. Ontdek Zambia en Malawi op een comfortabele manier met Duin Deluxe Travel.

Dag 1 – Amsterdam – Lusaka
Vandaag vliegt u met KLM naar Lusaka.

Dag 2 – South Luangwa National Park – Lion Camp
Na aankomst in Lusaka wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger en vliegt u door naar Mfuwe. Na aankomst in Mfuwe volgt een transfer naar het Lion Camp in het South Luangwa National Park.  U verblijft drie nachten in het Lion Camp op basis van volpension, lokale drankjes en inclusief safari’s.

Het South Luangwa National Park is gelegen aan de zuidelijke uiteinden van de Great Rift Valley. Het reservaat staat bekend om de hoge wildconcentraties, die zich rond de Luangwa rivier bevinden. South Luangwa National Park staat ook bekend om de uitstekende wandelsafari’s.

Dag 5 – Lilongwe – Latitude
Na een laatste safari Zambia volgt een transfer van ongeveer vier uur naar Lilongwe, waar u een nacht verblijft in het luxe boutique hotel Latitude op basis van logies en ontbijt.
Lilongwe is de hoofdstad van Malawi en is verdeeld in het nieuwe en oude gedeelte. U treft hier diverse restaurants en een bezoek aan de markt op Malangalanga road mag u absoluut niet missen. Ook kunt u uitstekend golfen op de Lilongwe Golf club.

Dag 6 – Lake Malawi – Pumulani
Na het ontbijt volgt een transfer van ongeveer drie uur naar Lake Malawi, waar u de komende drie nachten verblijft in Pumulani op basis van volpension en lokale drankjes. Tevens zijn de niet gemotoriseerde watersporten inbegrepen.
Een verblijf bij Pumulani kan zo relaxed of actief zijn als u wenst. Het afgelegen strand is ideaal voor degenen die rust zoeken en willen zonnen of zwemmen in het helder blauwe water. Maar u kunt u ook gaan snorkelen, kajakken, een boottocht maken of waterskiën.
Malawi wordt gedomineerd door Lake Malawi, Afrika’s derde grootste meer, welke langs een gedeelte van de Great Rift Valley loopt. Het meer, beschreven door David Livingstone als the Lake of Stars, is bijna 600 km lang en daarin zwemmen meer dan duizend soorten vis.

Dag 9 – Lake Malawi – Mumbo Island
Na het ontbijt heeft u een transfer naar Cape Maclear. Vanaf Cape Maclear kunt u met de boot naar Mumbo Island varen in ongeveer 45 minuten. Ook kunt u per kajak het eiland bereiken. U verblijft twee nachten op Mumbo Island op basis van volpension en lokale drankjes.
Mumbo Island is een onbewoond eiland en heeft slechts een doorsnee van 1km. Het groene eiland staat bekend om de kleine populatie diersoorten, zoals otters en kleine reptielen. U kunt hier diverse watersporten ondernemen en ook prachtige wandelingen maken.

Dag 11 – Lilongwe  – Amsterdam
Vandaag vaart u terug met de boot naar Cape Maclear, waarna u een transfer heeft van ongeveer drie uur naar Lilongwe. Vervolgens vliegt u terug naar Amsterdam.

Dag 12 -Amsterdam
Uw safari Zambia en strandvakantie in Malawi is helaas voorbij. U arriveert weer in Amsterdam.

Prijs bij safari Zambia
Prijs per persoon bij vier volwassen personen:
Vanaf € 5400,-  per persoon.

Inclusief bij safari Zambia 

 • Intercontinentale vluchten met KLM in de economy class
 • Binnenlandse vlucht in de economy class
 • Luchthavenbelasting ( onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Verblijf en verzorging zoals omschreven
 • Safari’s in het South Luangwa National Park
 • Parkentreegelden Zambia
 • Parkentreegelden Malawi
 • Transfers
 • Uitgebreid informatiepakket met reisboek

Exclusief bij safari Zambia

 • reis en annuleringsverzekering
 • Visum Zambia ( USD 50 per persoon)
 

Verkort reisschema
12 dagen – 11 nachten
Vanaf € 5400,- per persoon
Dag 1
Amsterdam – Lusaka
Dag 2
South Luangwa National Park – Lion Camp
Dag 5
Lilongwe – Latitude
Dag 6
Lake Malawi – Pumulani
Dag 9
Lake Malawi – Mumbo Island
Dag 11
Lilongwe – Amsterdam
Dag 12
Amsterdam

Safari zambia - south luangwa
Safari Zambia
Lake Malawi
Lake Malawi - lunch bij Pumulani
Luxe lodges in Malawi
snorkelen Lake Malawi
strand bij Lake Malawi
romantische vakantie Malawi

Wilt u meer informatie ontvangen over Safari Zambia en strand Malawi?