Zambia reis Deluxe

Uw Zambia reis deluxe begint in een prachtig natuurreservaat net buiten Lusaka. Vervolgens vliegt u naar het Lower Zambezi National Park, waar u bijzondere safari’s kunt maken op water en land. In het South Luangwa National Park verblijft u in de nieuw geopende luxe safari Lodge Chinzombo. Een prachtige lodge met een schitterende locatie. Op Likoma Island, een prachtig bounty eiland in Malawi kunt u heerlijk uitrusten van uw safari in Zambia. Zambia deluxe op haar best!

Dag 1 – Amsterdam – Lusaka
Vandaag vliegt u met KLM naar Lusaka in Zambia. Uw Zambia reis deluxe gaat beginnen.

Dag 1 – Omgeving Lusaka – Lilayi Lodge
Na aankomst op de luchthaven van Lusaka wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger en volgt een transfer van ongeveer 30 minuten naar de onlangs gerenoveerde Lilyi Lodge, waar u de komende twee nachten verblijft in een chalet op basis van volpension. Een prachtige locatie om even bij te komen van uw vlucht.

De Lilayi Lodge is gelegen in een natuurreservaat van 700 hectare, waar u het kleinere wild kunt aanschouwen, zoals diverse antilopen en vele vogels. Ook kunt u een bezoek brengen aan de Elephant Sanctuary voor weesolifantjes.

Dag 3 – Lower Zambezi National Park – Chongwe River Lodge
Na het ontbijt volgt een transfer naar de luchthaven en vliegt u naar het Lower Zambezi National Park. Onderweg kunt u genieten van de prachtige natuur van Zambia. Na aankomst volgt een transfer naar de Chongwe River Lodge, waar u de komende drie nachten verblijft in een luxe suite met plungepool op basis van volpension en lokale drankjes. Tijdens uw verblijf in de Chongwe River Lodge zijn diverse activiteiten inbegrepen, zoals gamedrives, begeleide wandelingen, safari’s per kano, boottochten en vissen.

Het Lower Zambezi National Park is het nieuwste wildpark van Zambia. Het park is nog erg ongerept en wordt afgewisseld door moerassen, loofbossen, mopane bossen en valleien. In het Lower Zambezi National Park zult u grote hoeveelheden olifanten tegenkomen bij de rivier. Een safari per kano biedt u de unieke mogelijkheid om het wild van dichtbij te bekijken. Ontdek de schoonheid en puurheid van het Lower Zambezi National Park.

Dag 6 – South Luangwa National Park – Chinzombo Lodge
Uw volgende bestemming is het South Luangwa National Park. Met een klein vliegtuigje vliegt u van Lower Zambezi naar Mfuwe. Na aankomst volgt een transfer naar Chinzombo, waar u de drie nachten verblijft in een luxe villa op basis van volpension en lokale drankjes. Tijdens uw verblijf in Chinzombo kunt u gamedrives en begeleide wandelingen maken.

Het South Luangwa National Park ligt in het oosten van Zambia, waarbij de Luangwa rivier en de vele lagunes zorgen voor een constante waterstroom. Langs de oevers zult u regelmatig dieren aantreffen, die een verkoelend bad nemen of water drinken. South Luangwa staat bekend om de grote concentraties wild en die zult u hier zeker aantreffen.

Dag 9 – Likoma Island – Kaya Mawa
Na het ontbijt volgt een transfer naar de luchthaven van Mfuwe en vliegt u naar Malawi. Na aankomst volgt een transfer naar Kaya Mawa, waar u de komende drie nachten verblijft in een premium kamer op basis van volpension.

Likoma Island is een tropisch schiereiland in het noordoosten van Lake Malawi. Het Robinson Crusoe eiland is omringd door prachtige zandstranden en helderblauw water. Prachtige Baobab en Mango bomen treft u op het bounty eilandje. U kunt hier uitstekend snorkelen, duiken, zeilen, een lokale markt of school bezoeken. Ook kunt u een dagexcursie naar Mozambique maken. Conde Nast Travellers noemde Likoma Island een van ’s werelds meest romantische bestemmingen.

Dag 12- Lilongwe – Amsterdam
Vandaag verlaat u Likoma Island en vliegt u terug naar Lilongwe. Vervolgens vliegt u terug naar Amsterdam.

Dag 13- Amsterdam
Uw Zambia reis deluxe met Duin Deluxe Travel is helaas voorbij. U arriveert weer in Amsterdam.

Prijs
Prijs per persoon bij twee volwassen personen:

Vanaf € 7900,-  per persoon

Inclusief bij Zambia reis deluxe: 

 • Intercontinentale vluchten met KLM in de economy class
 • Binnenlandse vluchten in de economy class
 • Luchthavenbelasting ( onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Verblijf en verzorging zoals omschreven
 • Safari’s in het Lower Zambezi National Park
 • Safari’s in het SouthLuangwaNational Park
 • Parkentreegelden
 • Genoemde transfers
 • Uitgebreid informatiepakket met reisboek

Exclusief bij Zambia reis deluxe:

 • Reis en annuleringsverzekering
 • Visum Zambia ( USD 50 per persoon)
 

Verkort reisschema
13 dagen – 12 nachten
Vanaf € 7900,- per persoon
Dag 1
Amsterdam – Lusaka
Dag 1
Omgeving Lusaka – Lilayi Lodge
Dag 3
Lower Zambezi National Park – Chongwe River Lodge
Dag 6
South Luangwa National Park – Chinzombo Lodge
Dag 9
Likoma Island – Kaya Mawa
Dag 12
Lilongwe – Amsterdam
Dag 13
Amsterdam

Chongwe River LodgeKano Safari Lower zambeziwandelsafari zambiaSafari ZambiaKaya Mawa Lodge MalawiLikoma islandLake Malawi

lokaal dorpje

 

 

Wilt u meer informatie ontvangen over Zambia reis Deluxe?