Exclusieve reizen op maat naar Zimbabwe – Duin Deluxe Travel

Zimbabwe is een bijzonder land met ongekende schoonheid qua landschap en natuurlijke rijkdom. Er is veel meer dan de wereldberoemde Victoria Falls, al is een bezoek daar naartoe een absolute must. Kom tijdens een safari oog in oog te staan met “The Big Five” in het Hwange National Park. Ervaar de wilde olifanten van het Gonarezhou National Park of maak een kanosafari door het prachtige Mana Pools National Park en kom dichter bij de krokodillen en nijlpaarden dan ooit tevoren.

Hoewel Zimbabwe nog te maken heeft met een aantal instabiele factoren, verwelkomen de mensen u met open armen en zorgen de professioneel opgezette safari’s voor een ongeëvenaarde ervaring.
Duin Deluxe Travel laat u graag zien waarom Zimbabwe hoog op uw wensenlijst moet staan van exclusieve reizen naar Afrika. Uw vakantie wordt een avontuurlijke tocht vol onvergetelijke herinneringen.

Zimbabwe | The Big Five

Zimbabwe biedt een uitgesproken kans om het grote wild van Afrika tijdens safari’s te zien. Mana Pools National Park, aan de machtige Zambezi rivier, is beroemd om haar grote populatie nijlpaarden en krokodillen. In het droge seizoen is Mana Pools één van de wildrijkste natuurgebieden en kunt u ook de zeldzame wilde hond tegenkomen. In het noorden van Zimbabwe ligt het prachtige Matusadona National Park, aan de zuidelijke oevers van de Kariba dam. Hier komt groot wild regelmatig drinken en dat trekt vleeseters als leeuwen, luipaarden en hyena’s aan. Naar het Hwange National Park trekken in het droge seizoen duizenden dieren, waaronder olifanten, buffels en grote aantallen sabelantilopen, op zoek naar voedsel. Kortom, Zimbabwe is een uitstekende safari bestemming. In zuidoostelijk Zimbabwe ligt het Gonarezhou National Park, dat samen met wildparken in Mozambique en Zuid-Afrika het Great Limpopo Transfrontier vormt. Verblijf op exclusieve wijze middenin dit prachtige gebied en geniet van het natuurschoon en wild dat hier te vinden is.

Zimbabwe | mysterieus en majestueus

Ongeveer 35 km ten zuiden van Bulawayo, na Harare de tweede stad van Zimbabwe, ligt het Matobo National Park. De grote granieten stenen( kopjes) vormen majestueuze formaties. Bekijk de oude rotstekeningen van de San-bevolking en laat u in vervoering brengen door de waanzinnige uitzichten vanaf “World’s View”. Ook is er in het park voldoende wild te zien, zoals de zwarte en witte neushoorn, nijlpaarden en giraffen.
Eén van de meest mysterieuze bouwwerken van Afrika is te vinden in Zimbabwe, namelijk “Great Zimbabwe”. De ruim zes meter dikke en 12 meter hoge ruïnes vormen het waarschijnlijke middelpunt van een invloedrijk Afrikaans keizerrijk. Great Zimbabwe is de trots van de nationale bevolking van Zimbabwe en is terecht door UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst.

Zimbabwe | The Vic Falls

Uw reis naar Zimbabwe is niet compleet zonder een bezoek aan de Victoria Falls, één van de zeven natuurlijke wereldwonderen. Het neerstortende water vormt een watergordijn van ruim 1,7 km breed en maximaal 128 meter hoog. Dit oorverdovende schouwspel van moeder natuur is geweldig van dichtbij te bewonderen, maar wordt nog spectaculairder vanuit de lucht. Combineer een bezoek aan Vic Falls met een exclusief verblijf en kanosafari aan de Upper Zambezi en uw reis naar het prachtige Zimbabwe zal u uw hele leven bijblijven.

Wilt u meer informatie ontvangen over Hoogtepunten Zimbabwe?