Tuinroute, Plettenberg Bay, The Plettenberg
The Plettenberg is een luxe boutique hotel in Plettenberg Bay in Zuid- Afrika. Het hotel ligt aan de avontuurlijke Tuinroute en op slechts enkele minuten van het gezellige centrum van Plettenberg Bay. The Plettenberg is gelegen op een rotsachtige landtong en biedt een prachtig uitzicht over de Indische oceaan, bergen en eindeloze uitgestrekte stranden. The Plettenberg behoort tot Relais & Chateaux en staat bekend om de luxe kamers, fantastische cuisine en uitstekende service.

Walvissen regio, Hermanus, Ocean Eleven
Ocean Eleven is een luxe guesthouse in de kustplaats Hermanus in Zuid-Afrika. Het kleinschalige guesthouse is gebouwd op de rotsen en heeft een prachtig uitzicht op Walker Bay. Met een beetje geluk kunt u de walvissen observeren vanuit uw luxe kamer of vanaf de veranda. Ocean Eleven staat voor comfort, service en kwaliteit

Kwazulu Natal, Mabibi, Thonga Beach Lodge
Thonga Beach Lodge is een kleinschalige strandlodge in Mabibi aan de ongerepte kust in Zuid Afrika. Deze luxe Robinson Crusoe hideway is de ideale locatie om de ongerepte stranden van Zuid-Afrika te ontdekken. De Thonga Beach Lodge is gelegen in het Greater St Lucia Wetlands Park en is omringd door duinen, schitterende meren en zandstranden. Ook treft u hier รฉรฉn van de beste snorkel- en duiklocaties van Zuid Afrika.

Tuinroute, Plettenberg Bay, Cottage Pie
Cottage Pie is een kleinschalig guesthouse, vlakbij het prachtige strand Robberg Beach in Plettenberg Bay in Zuid Afrika. Het luxe guesthouse ligt op slechts vijf minuten rijden van het centrum van Plettenberg Bay. Cottage Pie biedt een plek om heerlijk te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van de schoonheid van de Tuinroute.

Oostkaap, Chintsa East, Prana Lodge
Prana Lodge Private Beach Estate and Spa is gelegen in Chintsa East aan het begin van de Wildcoast in Zuid Afrika. Het kleinschalige boutique hotel ligt in de inheemse duinbossen direct aan een 21 kilometer lang ongerept strand en is omgeven door de prachtige Indische Oceaan. Prana Lodge staat bekend om haar uitstekende spa & wellness faciliteiten en u kunt hier in alle luxe helemaal tot rust komen.

Wilt u meer informatie ontvangen over Kust?