Ocean Eleven

Ocean Eleven is een luxe guesthouse in de kustplaats Hermanus in Zuid-Afrika. Het kleinschalige guesthouse is gebouwd op de rotsen en heeft een prachtig uitzicht op Walker Bay. Met een beetje geluk kunt u de walvissen observeren vanuit uw luxe kamer of vanaf de veranda. Ocean Eleven staat voor comfort, service en kwaliteit.

Accommodatie
Ocean Eleven is gebouwd in originele koloniaalse architectuur. U treft in het kleinschalige guesthouse hoge plafonds, grote ramen en oude teak vloeren. Ocean Eleven heeft tien prachtig ingerichte kamers; waarvan drie standaard kamers, vijf deluxe kamers en twee suites, waarvan één als Honeymoon Suite gebruikt wordt. De comfortabele kamers zijn ruim en in lichte kleuren ingericht met prachtige meubels. Alle kamers hebben een moderne ensuite badkamer. De openslaande deuren leiden u naar de fraai aangelegde tuin of het zwembad.

Faciliteiten van Ocean Eleven
Ocean Eleven beschikt over een zwembad met ligbedden, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het schitterende uitzicht. In de lounge kunt u op koude avonden in de comfortabele sofa’s opwarmen bij de openhaard en kennis maken met medereizigers.

Culinair bij Ocean Eleven
U kunt ontbijten op de veranda die aan het zwembad grenst. Zo kunt u de dag beginnen met een heerlijke maaltijd terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de baai. In de nabije omgeving van Hermanus vindt u verschillende restaurants waar u ‘s avonds kunt dineren. Via de prachtige kustlijn wandelt u naar Hermanus en kunt u genieten van het schitterende uitzicht.

Ontdek Hermanus en omgeving
Hermanus heeft veel te bieden, zoals ongerepte stranden, charmante winkeltjes, diverse restaurants, en ongerepte natuurgebieden. U kunt zeekajakken, paragliden of duiken naar de grote witte haai. Voor golfliefhebbers is er de Hermanus golfclub of de nabijgelegen Arabelle golfbaan.Hermanus, met zijn beruchte kliffen wordt omschreven als één van de beste plaatsen ter wereld om de Southern Right walvissen te spotten. Tussen juni en november is de kans groot dat u tussen de beschutte baaien deze walvis aantreft.

Wilt u meer informatie ontvangen over Ocean Eleven?