Krugerpark, Sabi Sands, Arathusa Safari Lodge
Vanaf € 230,- per persoon per nacht op basis van volpension en safari’s.
Arathusa Safari Lodge is een kleinschalige safari lodge in het Sabi Sands Reserve, grenzend aan het Kruger National Park in Zuid-Afrika. De lodge ligt aan het Arathusa meer, waar regelmatig nijlpaarden verblijven en diverse andere dieren water komen drinken. Oorspronkelijk was Arathusa een boerderij en is nu een bijzondere safari lodge, waar u kunt genieten van bijzondere safari’s onder begeleiding van ervaren gidsen.

Krugerpark, Sabi Sands, Exeter River Lodge
Vanaf € 580,- per persoon per nacht op basis van volpension, lokale drankjes en safari’s.
Exeter River Lodge is een kleinschalige safari lodge gelegen in het Exeter Private Game Reserve in Sabi Sands in Zuid Afrika. De Exexter River Lodge heeft een prachtige ligging aan de Exeter rivier, waar regelmatig wild komt drinken. De luxe suites liggen prachtig verscholen onder de oude Ebben bomen. Exeter River Lodge staat garant voor uitstekende safari’€™s, heerlijke culinaire gerechten en goede service.

Krugerpark, Sabi Sands, Singita Boulders Lodge
Vanaf € 1040,- per persoon per nacht op basis van volpension, lokale drankjes en safari’s.
Singita Boulders Lodge is een kleinschalige luxe safari lodge gelegen in een privé concessie binnen het wildrijke Sabi Sands wildreservaat. Singita betekend in het Shangaan ‘€œwonder’€. Het is een toepasselijk superlatief voor de veelvuldig bekroonde safari lodge. Singita maakt deel uit van de gerenommeerde keten ‘€œRelais & Chateaux. Singita Boulders Lodge staat voor uitstekende safari’s, hoogstaande cuisine en uitstekende service.

Krugerpark, Sabi Sands Game Reserve, Sabi Sabi Earth Lodge
Vanaf € 820,- per persoon per nacht op basis van volpension, lokale drankjes en safari’s.
Sabi Sabi Earth Lodge is een ultra luxe lodge in het zuidwestelijke deel van het Kruger National Park in Zuid Afrika. De Earth Lodge is gelegen in de privé concessie Sabi Sabi Game Reserve in het Sabi Sands Game Reserve. De Earth Lodge ligt bijna onzichtbaar in het landschap, verscholen in de aarde en biedt een buitengewone natuurervaring. Met uitzicht op het oneindige bushveld kunt u vanuit de Earth Lodge genieten van alle rust en luxe die deze bijzondere lodge te bieden heeft.

Krugerpark, Mala Mala Game Reserve, Rattrays on Mala Mala
Vanaf € 820,- per persoon per nacht op basis van volpension, lokale drankjes en safari’s.
Rattray’s on Mala Mala ligt aan de oevers van de Sand rivier in het Mala Mala Game Reserve in Zuid Afrika. Ingeklemd tussen het Kruger Nationaal Park en het Sabi Sands reservaat is het Mala Mala Game Reserve één van de meest legendarische en exclusieve safaribestemmingen in Zuid Afrika. Alleen de gasten van Mala Mala genieten van safari’s in de prive concessie. Rattray’s on Mala Mala is een comfortabele lodge, waar u het echte ‘Out in Africa’ €gevoel krijgt, gecombineerd met top safari’€™s.

Kwazulu Natal, Phinda Private Game Reserve, Phinda Mountain Lodge
Vanaf € 390,- per persoon per nacht op basis van volpension, lokale drankjes en safari’s.
Phinda Mountain Lodge is een luxe safari lodge in het Phinda Private Game Reserve in Zuid-Afrika. De stijlvolle lodge heeft een prachtig uitzicht op de Ubombo bergen en het omringende bushveld. Het Phinda Private Game Reserve is een privé wildreservaat van 23000 hectare en bestaat uit zeven verschillende ecosystemen. Geniet van bijzondere safari’€™s, uitstekende cuisine en luxe suites in de Phinda Mountain Lodge. De Phinda Mountain Lodge behoort tot een van de top lodges van Zuid-Afrika.

Kwazulu Natal, Phinda Private Game Reserve, Phinda Vlei Lodge
Vanaf € 500,- per persoon per nacht op basis van volpension, lokale drankjes en safari’s.
Phinda Vlei Lodge is een kleinschalige safari lodge in het Phinda Private Game Reserve in Zuid-Afrika. De luxe safari lodge ligt aan de rand van de zandduinen en ligt verscholen in de prachtige natuur. Het Phinda Private Game Reserve is een privé wildreservaat van 23000 hectare en bestaat uit zeven verschillende ecosystemen. Deze gracieuze luxe lodge heeft u alles te bieden qua comfort, cuisine en uitstekende safari’€™s. Phinda Vlei Lodge behoort tot de Small Luxury Hotels of the World.

Kwazulu Natal, Phinda Private Game Reserve,The Homestead
Vanaf € 500,- per persoon per nacht op basis van volpension, lokale drankjes en safari’s, op basis van 8 personen.
The Homestead is een exclusieve safari villa in het Phinda Private Game Reserve in Zuid- Afrika. De luxe safari villa ligt aan de rand van de zandduinen en ligt verscholen in de prachtige natuur. Het Phinda Private Game Reserve is een privé wildreservaat van 23000 hectare en bestaat uit zeven verschillende ecosystemen. The Homestead is een exclusieve lodge, ideaal voor families en vriendengroepen. Met een privé chef-kok, butler en ranger krijgt u eerste klas zorg en aandacht.

Limpopo, Welgevonden Game Reserve, Pitse Lodge
Vanaf € 230,- per persoon per nacht op basis van volpension, lokale drankjes en safari’s.
Pitse Lodge is een luxe kleinschalige safari lodge in het malariavrije Welgevonden wildreservaat in Zuid Afrika. Vanuit de lodge heeft u een spectaculair uitzicht over de weids uitgestrekte graslanden. U kunt met maximaal tien personen exclusief gebruik maken van de lodge. Hierdoor is Pitse Lodge ideaal voor families met kinderen of kleine reisgezelschappen en biedt een persoonlijk, ontspannen en chique verblijf in de wildernis. De Pitse lodge is eigendom van de bekende Fentener van Vlissingen familie.

Mpumlanga, Plumbago Guesthouse
Vanaf € 60,- per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt.
Plumbago Guesthouse is een kleinschalig guesthouse vlakbij het Krugerpark in Zuid-Afrika. De Kaap Hollandse cottage is gelegen op een heuvel op een werkende avocado en bananen plantage en biedt een schitterend uitzicht op de groene omgeving. Plumbago is een heerlijke hide-away, waar service en persoonlijke aandacht centraal staan.

Oostkaap, Kwandwe Private Game Reserve, Kwandwe Great Fish River Lodge
Vanaf € 350,- per persoon per nacht op basis van volpension, lokale drankjes en safari’s.
Kwandwe Great Fish River Lodge is gelegen in het Kwandwe Private Game Reserve in de Oost-Kaap in Zuid Afrika. Deze luxe malariavrije safari lodge ligt aan de steile, groene oevers van de Great Fish River. Kwandwe Private Game Reserve is een beschermd wildreservaat van ongeveer 25000 hectare, waar onder andere de Big 5 aanwezig is. Tijdens uw verblijf in Kwandwe Great Fish River Lodge kunt u genieten van bijzondere safari’s, fine dining, romantiek en uitstekende service.

Tuinroute, Plettenberg Bay, Emily Moon River Lodge
Vanaf € 65,- per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt.
Emily Moon River Lodge is en kleinschalige lodge aan de oevers van de Bitou rivier in Plettenberg Bay in Zuid Afrika. De lodge beschikt over prachtige suites en u kunt hier heerlijke culinaire maaltijden van hoogstaand niveau verwachten. In de Emily Moon River Lodge kunt u genieten van de rust en sereniteit, die de prachtige natuur rondom de lodge te bieden heeft.

Wijnlanden, Franschhoek, Le Quartier Francais
Le Quartier Francais is een kleinschalig boutique hotel in Franschhoek in de prachtige wijnregio van Zuid-Afrika. Le Quartier Francais staat bekend om het exclusieve toprestaurant ‘The Common Room’€ onder leiding van Margot Janse. Wilt u net zo leren koken als Margo Janse volg dan een kookcursus tijdens uw verblijf in Le Quartier Francais. In stijl kunt u genieten van uw luxe kamer, top cuisine, de prachtige wijngaarden en uitstekende service.

Wijnregio, Klein Oliphantshoek
Vanaf € 45,- per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt.
Klein Oliphantshoek is een kleinschalig boutique hotel in de prachtige wijnregio in het pittoreske Franshhoek in Zuid Afrika. De sfeervolle restaurants en winkeltjes treft u op loopafstand van het guesthouse. Klein Oliphantshoek is een voormalige missiepost uit 1888, maar is volledig gerenoveerd. De schitterende tuinen, de elegante kamers en de gastvrijheid van de eigenaren zorgen voor een onvergetelijk verblijf in het hart van de wijnstreek.

Wilt u meer informatie ontvangen over Natuur?