Kwandwe Great Fish River Lodge

Kwandwe Great Fish River Lodge is gelegen in het Kwandwe Private Game Reservaat in de Oost-Kaap in Zuid Afrika. Deze luxe malaria vrije safari lodge ligt aan de steile, groene oevers van de Great Fish River, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de omliggende heuvels. Kwandwe Private Game Reserve is een beschermd wildreservaat van ongeveer 25000 hectare, waar onder andere de Big 5 aanwezig is. Tijdens uw verblijf in Kwandwe Great Fish River Lodge kunt u genieten van bijzondere safari’s, fine dining, romantiek en uitstekende service.

Accommodatie
Kwandwe Great Fish River Lodge beschikt over negen luxe suites. De suites zijn stijlvol ingericht in koloniaalse stijl met Afrikaanse details. De suites liggen ver van elkaar, zodat optimale privacy gewaarborgd is. Op uw ruime veranda kunt u ontspannen op de ligstoelen in de zon. Voor verkoeling kunt u terecht in de uw privé plungepool. De badkamer heeft een Victoriaans bad en er is zowel een binnen als een buitendouche met uitzicht op de ongerepte natuur.

Faciliteiten van Kwandwe Great Fish River Lodge
De hoofdlodge van Kwandwe Great Fish River Lodge heeft een ruime lounge met een grote openhaard en indrukwekkende kroonluchters. Vanaf de veranda heeft u een spectaculair uitzicht op het landschap en kunt u antilopen aan de horizon bekijken of de prachtige flora en fauna aan de oevers van de Great Fish Rivier. ’s Avonds kunt u heerlijk ontspannen rond een van de vuren in de boma. In de souvenirwinkel bij de receptie kunt u leuke Afrikaanse souvenirs aanschaffen.

Culinair bij Kwandwe Great Fish River Lodge
Kwandwe Great Fish River Lodge beschikt over uitstekende chef koks, die heerlijke pan-Afrikaanse gerechten en Europese gerechten met een Afrikaans tintje serveren. De maaltijden worden op uw privé terras, bij kaarslicht in de eetkamer of in de boma onder de prachtige sterrenhemel geserveerd. Of wat dacht u van een romantisch ontbijt of diner in de bush. Alles is mogelijk in Kwandwe Great Fish River Lodge.

Spa & Wellness bij Great Fish River Lodge
In de Great Fish River Lodge kunt u na een inspannende safari genieten van een ontspannende massage in uw suite door een ervaren therapeute.

Activiteiten
Kwandwe Great Fish River Lodge biedt u verschillende type safari’s aan. Met een ervaren gids gaat u in een open landrover op safari op zoek naar de Big 5. Onlangs heeft Kwandwe de boottochten geïntroduceerd. Tijdens een boottocht kunt u de prachtige waterdieren aanschouwen en genieten van een heerlijk drankje bij zonsondergang. Ook kunt u onder begeleiding van ervaren gidsen een wandeling maken, waarbij u uitleg krijgt over de flora en fauna. Een bezoek aan het Mgcamabele Community Centre behoort ook tot de mogelijkheden.

Kwandwe Private Game Reservaat is de thuishaven van een groot aantal unieke en interessante dieren. Kwandwe biedt enkele van de meest prachtige cheeta waarnemingen in Afrika en is ook de thuisbasis van de zwarte neushoorn, een van de meest bedreigde ’s werelds grote dieren. Kwandwe betekent in het Xhosa “plaats van de Blue Crane”, een zeer bedreigde nationale vogel van Zuid Afrika. Het reservaat is de thuisbasis van een populatie van deze zeldzame vogels.

Wilt u meer informatie ontvangen over Kwandwe Great Fish River Lodge?