Le Quartier Francais

Le Quartier Francais is een kleinschalig boutique hotel in Franschhoek in de prachtige wijnregio van Zuid-Afrika. Le Quartier Francais staat bekend om het exclusieve toprestaurant “The Common Room” onder leiding van Margot Janse. Wilt u net zo leren koken als Margo Janse volg dan een kookcursus tijdens uw verblijf in Le Quartier Francais. In stijl kunt u genieten van uw luxe kamer, top cuisine, de prachtige wijngaarden en uitstekende service.

Accommodatie
Le Quartier Francais beschikt over diverse type kamers en weet uitstekend hoe ze de omgeving kunnen integreren in de opzet van de accommodatie. De kamers ademen allemaal de fascinerende Franse geschiedenis, terwijl ze ondertussen ook trendy en met gevoel voor stijl zijn ingericht met kleurrijke details.

De Four Quarter Suites van le Quartier Francais kijken uit over een centrale binnentuin met groot zwembad. Deze vier suites zijn uitzonderlijk ingericht, met luxe en weelderig meubilair, prachtige stoffen en in warme kleuren.

De Auberge Suites liggen in het oorspronkelijke woonhuis van de eigenaar. Hier zijn twee comfortabele suites gemaakt met privézwembad. U geniet hier van ultieme privacy, want door de hoge muur en tuinen om uw suite heen heeft u uw eigen privé-woning.

De Auberge kamers zijn gebouwd rondom het hoofdzwembad en worden omgeven door tuinen. Elke kamer is individueel ingericht.
Er zijn twee Petite Garden Suites, die uitkijken over uw privé tuin. U betreedt uw privé patio door middel van twee grote schuifdeuren, en zijn voorzien van alle moderne gemakken.

De Grande Rooms zijn twee keer zo groot als de andere kamers van Le Quartier Français! Alles is hier groot en ruim. Het bed, de ramen, de badkamer…ontzettend comfortabel. Deze kamers zijn ideaal voor honeymooners, met uitnodigende banken en een grote open haard.

The Cottage is tegenover het hotel gelegen en biedt een ideaal verblijf aan een familie of een klein gezelschap. De twee slaapkamers zijn voorzien van een ensuite badkamer. In de keuken met diverse apparatuur kunt u heerlijk koken of relaxen in de lounge. In de tuin kunt u bij het zwembad genieten van de Afrikaanse zon.

Faciliteiten van Le Quartier Francais
In de prachtig aangelegde tuinen van le Quartier Francais bevind zich het zwembad, waar u op warme dagen verkoeling kunt zoeken. Op de omringende ligbedden kunt u heerlijk ontspannen. In de kleine privé bioscoop worden af en toe films gedraaid.

Spa & Wellness bij Le Quartier Francais
In de “Treatment Room” van Le Quartier Francais kunt u genieten van diverse behandelingen, zoals massages, gezichtsbehandelingen, pedicure en manicure. Laat u tijdens uw verblijf in Le Quartier Francais compleet in de watten leggen.

Culinair bij Le Quartier Francais
Le Quartier Francais staat bekend om haar innovatieve en bijzondere Kaap- en Provençaalse cuisine met een voortreffelijke wijnkaart
The Tasting Room is een restaurant dat zowel in Zuid-Afrika als ver daarbuiten ongelooflijk veel naamsbekendheid geniet. The Tasting Room staat in de Top 50 van beste restaurants ter wereld! Onder leiding van Margot Janse worden overheerlijke diners bereidt. U dient ruim op tijd te reserveren.
Ook kunt u lunchen of dineren in The Common Room en genieten van een heerlijke lichte maaltijd onder het genot van een Zuid-Afrikaanse wijn.

Franschhoek en omgeving
In de omgeving van Franschhoek treft u diverse prachtige wijngaarden die u kunt bezoeken en waar u de heerlijke wijnen kunt proeven. Le Quartier Francais is gelegen in de hoofdstraat van Franschhoek, waar u diverse winkeltjes en restaurants treft. Ook kunt u een bezoek brengen aan Stellenbosch en Kaapstad is ook dichtbij.
Houdt u van koken, dan kunt u een kookcursus volgen bij Le Quartier Francais.

Wilt u meer informatie ontvangen over Le Quartier Francais?