Phinda Mountain Lodge

Phinda Mountain Lodge is een luxe safari lodge in het Phinda Private Game Reserve in Zuid-Afrika. De stijlvolle lodge heeft een prachtig uitzicht op de Ubombo bergen en het omringende bushveld. Het Phinda Private Game Reserve is een privé wildreservaat van 23000 hectare en bestaat uit zeven verschillende ecosystemen. Geniet van bijzondere safari’s, uitstekende cuisine en luxe suites in de Phinda Mountain Lodge. De Phinda Mountain Lodge is één van de zes lodges in het Phinda wildreservaat, die niet voor niets tot de top lodges van Zuid-Afrika behoren.

Accommodatie
De Phinda Mountain Lodge beschikt over 25 luxe suites. De suites zijn stijlvol ingericht met lokale materialen en lichte kleuren. Elke suite van de Phinda Mountain Lodge beschikt over een romantische ensuite badkamer met ligbad. In de lounge kunt u helemaal tot rust komen. Vanaf uw ruime privé veranda, met privé plungepool en een buitendouche kunt u genieten van het schitterende uitzicht op de Ubombo bergen.

Faciliteiten van Phinda Mountain Lodge
In de hoofdlodge kunt in de lounge of op de veranda heerlijk ontspannen met een goed boek uit de bibliotheek. Maar ook kunt u wederom van het schitterende uizicht genieten. Wilt u echt actief zwemmen, dan kunt u baantjes trekken in het zwembad. In de kleine boetiek kunt u Afrikaanse souvenirs aanschaffen, zoals houtsnijwerken en kleden.

Culinair bij Phinda Mountain Lodge
In de Phinda Mountain Lodge kunt u genieten van een uitstekende cuisine. De maaltijden worden op diverse locaties geserveerd. U kunt dineren in de boma onder de Afrikaanse sterrenhemel, verlicht door romantische lantaarns, of een onverwacht romantisch diner in de bush. Laat u verrassen door de uitstekende chef koks van de Phinda Mountain Lodge en geniet van de heerlijke pan-Afrikaanse gerechten.

Activiteiten
Phinda Mountain Lodge beschikt over uitstekende gidsen die twee maal per dag met u op safari gaan in een open landrover. Ook heeft u de mogelijkheid om een wandeling door de bush te maken onder begeleiding van een ervaren gids. Uniek zijn de boottochten in het Phinda wildreservaat en ook kunt u op de Mzinene rivier kanoën. Tegen een meerprijs kunt u ook duiken en snorkelen, diepzee vissen, paardrijden, schildpadden zoeken ( november – januari) en een lokaal dorp bezoeken.

Wilt u meer informatie ontvangen over Phinda Mountain Lodge?