Plumbago Guesthouse

Plumbago Guesthouse is een kleinschalig guesthouse vlakbij het Krugerpark in Zuid-Afrika. De Kaap Hollandse cottage is gelegen op een heuvel op een werkende avocado en bananen plantage en biedt een schitterend uitzicht op de groene omgeving. Plumbago is een heerlijke hide-away, waar service en persoonlijke aandacht centraal staan.

Accommodatie
Plumbago Guesthouse beschikt over drie cottages. De drie cottages zijn gelegen in de prachtige tuin en zijn ruim en sfeervol ingericht met ensuite faciliteiten. Op uw veranda kunt u in de verkoelende schaduw genieten van het zicht op de kruidentuin. In de vroege morgen ziet u met een beetje geluk de apen op uw dak spelen.

Faciliteiten van Plumbago Guesthouse
Het hoofdgebouw is royaal ingericht met houten meubelstukken, grote leunstoelen en antieke details. In de lounge kunt u zich terugtrekken bij de open haard en op het terras met lounge geniet u van het zicht op de zorgvuldig bijgehouden tuin.
In de prachtige tuin bevindt zich een zwembad, waar u op warme dagen verkoeling kunt zoeken. Op de omringende ligbedden kunt u heerlijk relaxen. Wilt u aan de conditie werken, dan kunt u een balletje slaan op de tennisbaan. Op koude dagen kunt u gebruik maken van de sauna.

Culinair bij Plumbago Guesthouse
Een uitgebreid ontbijt wordt elke morgen geserveerd in de lounge met uitzicht op de tuin. Indien gewenst kan Ilara ook overheerlijke maaltijden verzorgen, zodat u in de avond niet meer de deur uithoeft. In de omgeving zijn diverse restaurants, waar u ook uitstekend kunt dineren.

Hazyview en omgeving
Plumbago Guesthouse is uitstekend gelegen om de prachtige Panoramaroute te bezoeken, waarbij u de vele watervallen, God’s Window en de Three rondavels kunt aanschouwen. Of wat dacht u van een ballonvaart of een helikoptervlucht over deze prachtige omgeving.
Ook kunt u vanuit Plumbago gemakkelijk het Krugerpark bezoeken.

Wilt u meer informatie ontvangen over Plumbago Guesthouse?