Kaapstad, Green Point, Villa Zest
Villa Zest is een kleinschalig boutique hotel in Kaapstad en is centraal gelegen in de trendy wijk Green Point in Zuid Afrika. Dankzij de ideale locatie van Villa Zest heeft u gemakkelijk toegang tot het stadscentrum, met zijn talrijke bezienswaardigheden. Elegantie, verfijning en luxe wachten op u in Villa Zest boutique hotel met een eersteklas service.

Kaapstad, Camps Bay, Ocean View House
Ocean View House is een kleinschalig boutique hotel aan de voet de van Tafelberg in Zuid-Afrika. Ocean View house is gelegen tussen Camps Bay en Bakoven en biedt een schitterend uitzicht op de Atlantische Oceaan en de 12 apostelen. Ocean View House biedt de luxe van een hotel met de warme gastvrijheid en de persoonlijke service van een kleinschalig guesthouse.

Kaapstad, Camps Bay, Gryphon House
Gryphon House is een exclusieve villa in het mondaine Camps Bay in Zuid Afrika. De villa is gelegen aan de voet van de Tafelberg met uitzicht op het strand van Camps Bay en Lions Head. De luxe en elegante drie slaapkamer villa is ideaal geschikt voor gezinnen of kleine reisgezelschappen. In Gryphon House is aan elk detail gedacht en is één van de meest luxe villa’s van Kaapstad. Zelfs de meest verwende reizigers zullen in deze luxe villa niets te kort komen.

Wilt u meer informatie ontvangen over Stad?