Luxe Zuid Afrika reizen

Zuid-Afrika heeft alle ingrediënten voor de ultieme luxe Zuid-Afrika reis: avontuur, ongerepte en gevarieerde natuur, heerlijk intieme restaurants, luxe kleinschalige accommodaties en ga zo maar door! Het enige nadeel! Er is zo veel, dat u aan één luxe Zuid Afrika reis niet genoeg hebt.

Zuid-Afrika kunt u perfect per auto ontdekken waardoor uw luxe Afrika reis, in combinatie met prachtige excursies en safari’s, een geweldige ervaring wordt. Duin Deluxe Travel neemt u graag mee naar de mooiste plekken die het beste van dit land naar boven brengen. Achteraf kunt u alleen maar zeggen: “Ja, Zuid-Afrika heeft het allemaal”.

Luxe safari reizen Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is het land bij uitstek om op safari te gaan en de Big five te zien: de leeuw, buffel, olifant, neushoorn en het luipaard. En de onbetwiste nummer één plek is in het Krugerpark, dat wereldberoemd is om de grote diversiteit aan wild en natuur. Wij raden aan om te verblijven in één van de aangrenzende privé wildparken zoals Mala Mala of Sabi Sands. In de privé wildparken kunt u met uw gids tijdens een gamedrive off road rijden en maakt u aanzienlijk meer kans om het wild van dichtbij te aanschouwen. U verblijft in kleinschalige en bijzondere safari lodges of tented camps.

Gezinsvakantie Zuid-Afrika in malariavrije wildreservaten

Zuid-Afrika biedt prima mogelijkheden om uw kinderen mee op safari te nemen. De malariavrije privé wildreservaten doen niet onder voor andere wildreservaten en bieden afwisselende activiteiten voor het hele gezin. Uw safari in Afrika is verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Madikwe Game Reserve ligt tegen de Botswaanse grens en staat bekend om de vele wilde honden die er zijn. Midden in de Oostkaap provincie ligt het Kwandwe Game Reserve en het Samara Private Game Reserve. Geniet tijdens uw Zuid-Afrika reis van de adembenemende uitzichten en exclusieve lodges in deze wildrijke gebieden. In het groene, heuvelachtige Welgevonden Game Reserve heeft u zelfs de mogelijkheid om met uw familie in een privé villa te verblijven, de ideale gezinsvakantie in Zuid-Afrika.

“Wining & Dining”op niveau in Zuid-Afrika

Zonder overdrijven heeft Zuid-Afrika één van de meest opwindende cuisines van Afrika. De combinatie van verse, lokale ingrediënten, heerlijke wijnen en onovertrefbare uitzichten, maakt uit eten gaan een puur genot. En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Op korte afstand van Kaapstad treft u de prachtige wijngebieden en diverse wijnroutes. De wijngebieden van Stellenbosch, Paarl of Franschhoek staan bekend om hun intieme restaurants en uitstekende kwaliteit. Combineer een wijn proeverij met een heerlijk menu of een kookcursus en uw avond kan niet meer stuk. Een romantische regio, waar u tijdens uw huwelijksreis Zuid Afrika uitstekend kunt vertoeven.

Maar in Zuid-Afrika kunt u overal proeven van de overheerlijke gerechten. Onderweg kunt u genieten van een vers gemaakte lunch langs de ruige kust van De Hoop Natuurreservaat. Of u verblijft in een luxe lodge met adembenemende uitzichten over de Drakensbergen, waar rust en tongstrelende gerechten overheersen.

De spectaculaire kust en stranden van Zuid-Afrika

Met een kustlijn van ruim 2800 km zal het u niet verbazen dat Zuid-Afrika één van de meest spectaculaire en ongerepte kustgebieden heeft ter wereld. De wateren aan de zuidkust behoren tot de wereldtop voor duikers wat betreft riffen, scheepswrakken en onderwaterleven. Maar ook de tropische wateren van Rocktail Bay tonen aan waarom Zuid- Afrika een goede duikbestemming is.

Wilt u de ruige, onbedorven Afrikaanse wateren zien, dan biedt de “Wilde Kust” eindeloze stranden, hoge kliffen met beschutte baaien, watervallen en dichte bossen. Plettenberg Bay biedt de bezoeker tijdens uw Afrika reis prachtige stranden, geweldige uitzichten over de oceaan en schitterende natuur. Misschien ziet u de walvissen die hier van juni tot november in de Indische Oceaan zwemmen. Het mondaine Camps Bay in Kaapstad biedt de verwende vakantieganger een luxe strandvakantie.

Luxe Zuid Afrika reizen: de mooiste routes door Zuid Afrika

Een geweldige manier om de diversiteit van Zuid-Afrika te beleven is om langs één van de prachtige routes te rijden. De Tuinroute voert u langs de zuidkust van Mosselbaai tot Port Elizabeth. U rijdt door één van de groenste regio’s, waarbij u kunt stoppen bij prachtige verlaten witte stranden. Ook passeert u mooie bergpassen en kleine dorpen.

Wilt u afwijken van de kustroute, dan is de route door de Baviaanskloof een toeristisch geheim te noemen. U rijdt 200 km door ruige, ongerepte natuurgebieden met geweldige uitzichten. In het noordoosten kunt u de Panoramaroute rijden, een fantastische route naar oude mijnwerkersdorpen omgeven door prachtige landschappen. Rijd door de Blyde River Canyon of geniet van de uitzichten vanaf God’s Window.

Bent u tussen augustus en oktober in Zuid-Afrika, dan is de bloemenroute in de West- en Noordkaap een waar tapijt van prachtige kleuren. Deze route begint net boven Kaapstad en gaat helemaal door tot Springbok in het noorden.


Reizen Zuid-Afrika

Accommodaties

Persoonlijk advies

Luxe Zuid Afrika reizenLuxe Safari reizen Zuid Afrika
Luxe Safari reizen Zuid AfrikaLuxe huwelijksreizen Zuid AfrikaStrandvakantie Zuid Afrika

Wilt u meer informatie ontvangen over Hoogtepunten Zuid- Afrika?