Luxe rondreis Zuid Afrika per huurauto
Vanaf € 3700,- per persoon
Luxe rondreis Zuid-Afrika per huurauto van 25 dagen, waarbij u de hoogtepunten van Zuid-Afrika bezoekt. U bezoekt de Panoramaroute, gaat op safari in het Sabi Sands wildreservaat. Een boottocht in St Lucia staat ook op het programma. De prachtige Drakensbergen, waar u uitstekend kunt wandelen, mag u ook niet missen. Na een safari in het Addo Elephant park rijdt u via de Tuinroute naar Kaapstad. U verblijft in bijzondere en kleinschalige guesthouses en safari lodges tijdens uw rondreis door Zuid-Afrika.

Nelson Mandela rondreis
Rondreis Zuid Afrika: In de voetsporen van Nelson Mandela
Vanaf € 2800,- per persoon
Tijdens deze rondreis door Zuid-Afrika treedt u in de voetsporen van de charismatische Nelson Mandela. U volgt zijn levenspad en bezoekt diverse interessante mijlpalen uit zijn bestaan. Uw reis start in Johannesburg, waar u Soweto bezoekt en het Nelson Mandela House.Vanaf de prachtige kust bij Chintsa bezoekt u het geboortedorp van Nelson Mandela. U sluit deze bijzondere rondreis af in Kaapstad, waar u het beruchte Robben eiland bezoekt.Tijdens de reis verblijft u in kleinschalige en comfortabele guesthouses en lodges.

Zuid Afrika reis met kinderen
Vanaf € 2800,- per persoon
Deze 12 daagse rondreis Zuid Afrika met kinderen laat u kennis maken met de prachtige natuur in Zuid Afrika. Tijdens deze reis met kinderen bezoekt u Kaapstad, geniet u van een boottocht op zoek naar de walvissen. In het malariavrije Welgevonden wildreservaat gaat u safari naar de Big 5 en verblijft u in een luxe villa met uw kinderen. In de Waterberg regio kunt u samen met de kinderen en een gids op een veilige manier te paard of per mountainbike op safari. Een bijzondere gezinsvakantie Zuid Afrika voor jong en oud, waarbij u verblijft in kleinschalige en kindvriendelijke accommodaties.

Safari Zuid Afrika en Cultuur
Vanaf € 3900,- per persoon
Safari Zuid Afrika en cultuur rondreis door Zuid Afrika, waar u kennis maakt met de prachtige cultuur en natuur van Zuid-Afrika. In Soweto en Tzaneen maakt u kennis met de lokale bevolking onder begeleiding van een gids.In Botswana gaat u op safari in het wildrijke Mashatu Game Reserve. Tijdens een ballonvaart zult u vanuit de lucht kunnen genieten van het wild in het Kapama Private Game Reserve. Uw rondreis door Zuid-Afrika sluit u af bij prachtige Panoramaroute. Tijdens uw rondreis verblijft u in kleinschalige, luxe lodges.

Golfreis Zuid Afrika en Safari
Vanaf € 3200,- per persoon
Tijdens deze 12 daagse golfreis in Zuid-Afrika kunt u de prachtige golfbanen ontdekken en genieten van de prachtige zandstranden in Kwazulu Natal. Een safari tijdens uw vakantie in Zuid-Afrika mag niet ontbreken. U verblijft in het exclusieve Phinda Game Reserve, waar u kunt genieten van bijzondere safari’s onder begeleiding van een ervaren gids. Ook kunt u tijdens een vliegexcursie het wildreservaat vanuit de lucht aanschouwen. U verblijft in luxe hotels en safari lodges.

De vanaf prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en zijn onderhevig aan koerswijzigingen

Wilt u meer informatie ontvangen over Reissuggesties Zuid-Afrika?