Zuid Afrika reis met kinderen

13 dagen/ 12 nachten

Deze Zuid Afrika reis met kinderen is een unieke ervaring voor u en uw kinderen om nooit te vergeten. Uw rondreis per huurauto begint in Kaapstad, waar een privé gids uw kennis laat maken met deze bijzondere stad. In het Grootbos Private Nature Reserve kunt u genieten van de walvissen en de kinderen kunnen schatkisten in de natuur gaan zoeken. In het Welgevonden wildreservaat verblijft u in een privé villa en gaat u op safari op zoek naar de Big 5. De reis sluit u af in de Waterberg regio, waar u en de kinderen te paard of per mountainbike het reservaat kunnen verkennen. Kortom een bijzondere gezinsvakantie Zuid Afrika, waarbij de gehele familie kennismaakt met de prachtige natuur van Zuid-Afrika op diverse manieren. U verblijft in kleinschalige luxe lodges.

Dag 1 – Amsterdam – Kaapstad
Vandaag vliegt u met KLM naar Kaapstad en begint uw gezinsvakantie in Zuid Afrika. Na aankomst in Kaapstad volgt een transfer naar Ocean View House, waar u de komende drie nachten verblijft in een suite op basis van logies en ontbijt.

Dag 2 – Kaapstad – Ocean View House
Na een heerlijk ontbijt in Ocean View House met een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan maakt u kennis met uw gids en begint uw gezinsvakantie Zuid Afrika. Hij zal u deze ochtend Kaapstad in het kort laten zien en u informeren over de leukste bezienswaardigheden en leuke activiteiten voor uw kinderen, zodat u de komende dagen zelf op pad kunt met uw huurauto.

Dag 4 – Grootbos Private Nature Reserve – Grootbos Garden Lodge
In ongeveer twee uur komt u aan bij het Grootbos Private Nature Reserve, waar u de komende drie nachten verblijft in een tweeslaapkamer suite op basis van volpension. De komende dagen kunt u gaan paardrijden met de kinderen, een begeleide excursie langs de kust en door de natuur maken met een 4×4. Ook kunt u hier prachtig wandelen. Met de kinderen kunt u op het strand genieten van een heerlijke picknick of misschien willen de kinderen wel liever schatten gaan zoeken met een gids of zwemmen in een van de grotten. Kortom u hoeft zich niet te vervelen in Grootbos. Van juni to november worden regelmatig walvissen voor de kust gesignaleerd. Tijdens uw verblijf in Grootbos kunt u genieten van uitstekende vijf gangen diners.

Dag 7 – Welgevonden Wildreservaat – Pitse Lodge
Na een heerlijk verblijf in de Grootbos Lodge rijdt u terug naar Kaapstad voor uw vlucht naar Johannesburg. In Johannesburg neemt u uw huurauto in ontvangst en rijdt u in drie uur naar het Welgevonden wildreservaat. U verblijft de komende drie nachten in de Pitse Lodge, die geheel voor uw familie is afgehuurd. Met een ervaren gids maakt u prachtige safari’s door het wildpark. Tussen de safari’s door kunnen de kinderen genieten in het zwembad of taartjes bakken in de keuken.

Dag 10 – Waterberg regio – Ants Hill
Uw volgende stop is de Waterberg regio, waar u de komende twee nachten verblijft in Ants Hill in een deluxe kamer op basis van volpension en inclusief lokale drankjes. Doordat de gevaarlijke roofdieren hier ontbreken, is dit gebied bij uitstek geschikt voor het maken van prachtige wandelsafari’s of een safari te paard. Zo kunt u op heel bijzondere wijze deel uitmaken van het Afrikaanse landschap en heel dichtbij het wild komen. Ook kunt u het reservaat per mountainbike of 4×4 ontdekken.

Dag 12 – Johannesburg – Amsterdam
Na een laatste safari rijdt u in ongeveer drie uur naar de luchthaven van Johannesburg, waar u de huurauto inlevert. Helaas eindigt hier uw gezinsvakantie Zuid-Afrika. Vervolgens vliegt u terug naar Amsterdam.

Dag 13 – Amsterdam
Uw Zuid Afrika reis met kinderen met Duin Deluxe Travel is helaas voorbij. U arriveert weer in Amsterdam.

Prijs  Zuid Afrika reis met kinderen:
Prijs per persoon bij twee volwassen personen en twee kinderen onder 12 jaar:
Vanaf € 2800,- per persoon

Inclusief bij  Zuid Afrika reis met kinderen:
· Intercontinentale vluchten met KLM in de economy class
· Binnenlandse vlucht in de economy class
· Luchthavenbelasting ( onder voorbehoud van wijzigingen)
· Verblijf en verzorging zoals omschreven
· Autohuur, Toyota Corolla of gelijkwaardig. Inclusief classic plus verzekering
· Privé transfers waar nodig.
· Privé gids in Kaapstad voor een halve dag
· Diverse activiteiten in het Grootbos Private Nature Reserve
· Safari’s in het Welgevonden wildreservaat
· Safari’s in de Waterberg regio
· Welkomstdrankje en attentie voor de kinderen
· Uitgebreid informatiepakket met reisboek

Exclusief bij  Zuid Afrika reis met kinderen:
· reis en annuleringsverzekering
· benzine, one way kosten en afleverkosten autohuur

Verkort reisschema
13 dagen – 12 nachten
Vanaf € 2800,- per persoon
Dag 1
Amsterdam – Kaapstad
Dag 2
Kaapstad – Ocean View House
Dag 4
Grootbos Private Nature Reserve – Garden Lodge
Dag 7
Welgevonden Wildreservaat – Pitse Lodge
Dag10
Waterberg regio – Ants Hill
Dag12
Johannesburg – Amsterdam
Dag13
Amsterdam

Wilt u meer informatie ontvangen over Zuid-Afrika reis met kinderen?