Marten en Maja ( Tanzania maart 2020)

Duin deluxe Travel heeft al vele malen voor ons perfect georganiseerde reizen verzorgd naar Afrika. Afgelopen maart een gezamenlijk uitgestippelde reis naar het binnenland en de kust van Tanzania. Via Dar es Salaam naar Selous, vervolgens naar Ras Kutani en afsluitend op het bizar mooie privé eiland Fanjove. Het was weer super !

Vluchten, pick-up service, sportief, tours, goede keukens maar vooral zeldzaam prachtige accommodaties en onwaarschijnlijk mooie ligging. Weer een De Luxe ervaring ! Aan te bevelen !Mocht je meer informatie willen: 06-53581306

Familie Roorda en familie Heemskerk ( Zuid-Afrika, Botswana, Namibië – augustus 2019)

Op het Verre Reizen Event in Den Haag zijn we ons gaan oriënteren voor de invulling van een droomwens, op safari. Meerdere aanbieders gesproken en alles is mogelijk. Ook Petra hebben we daar mogen ontmoeten en het is haar gelukt helder te krijgen wat wij aan wensen en eisen hadden; één met de ‘echte’ natuur, kleinschalig, geen file rondom een kudde overstekende olifanten en veilig.

Kort hierna hebben wij een voorstel mogen ontvangen en na wat kleine wijzigingen is hier een prachtig reisplan uitgekomen. Het is geweldig om te ervaren hoe Petra dit plan heeft samengesteld en gepresenteerd.

De reis, transfers en accommodaties waren meer dan perfect geregeld; je kunt je haast niet voorstellen dat alles maar dan ook alles vanaf de dagen nog voor vertrek tot na thuiskomst tot in de puntjes verzorgd is. De adembenemende natuur, de geweldige lodges Pitse Lodge, Hyena Pan Lodge en Chobe Water Villas hebben ons het echte Wild Life gevoel gegeven. Met dit alles, aangevuld met een bezoek aan Kaapstad met al zijn bezienswaardigheden, is voor ons een droomwens uitgekomen.

Het is bijna te mooi om waar te zijn om te ervaren hoe Petra ons heeft meegenomen in de aanloop naar deze reis, hoe ze deze reis heeft samengesteld met z’n meer dan prachtige accommodaties, hoe ze de vluchten en transfers over land tot in de puntjes heeft verzorgd en hoe ze ons heeft verrast tijdens de reis en na thuiskomst. Wat wij hebben mogen ervaren was bijna te mooi om waar te zijn maar gelukkig is het waarheid. Petra, je hebt naar ons idee bijzonder werk geleverd, heel, heel erg bedankt daarvoor! Corine, Léon, Heleen en Gerard.

 

Familie Stevens en familie Sibon ( Zuid-Afrika, juli 2019)

Het begon met een ontmoeting op de vakantiebeurs. Daar vertelden we Petra wat globaal onze wensen waren. Een wens die wij hadden, stond als een huis: we wilden onze reis afsluiten met een WOW locatie.
En deze wens is waargemaakt, maar dat niet alleen…….

Een WOW ervaring in de voorbereidingsfase, Petra was het die naar onze wensen luisterde en dit vertaalde naar een mooi reisplan.
Een WOW ervaring bij de presentatie van de reisdocumenten.
Een WOW ervaring bij al onze accommodaties.
Een WOW ervaring bij de opbouw van de reis, starten met het verkennen van Kaapstad, het wijngebied en Hermanus om vervolgens “the big five” te spotten.
Een WOW ervaring bij de geplande reisactiviteiten, gidsen inspireerden en altijd op afgesproken tijden aanwezig.
Een WOW ervaring bij geplande lunch of diner adressen.
Een WOW ervaring als we een vraag hadden tijdens de reis, altijd direct antwoord van Petra.
Een WOW ervaring tijdens de evaluatie, Petra nam alle tijd en de (weinige) verbetertips die we hadden, werden serieus genomen.

Voor ons was deze reis van start tot finish een WOW ervaring. Een GROOT dank je wel namens ons; Joop Judith, Mario en Ellen

Familie Stam (Namibië ,Zimbabwe,Botswana, juli – augustus 2019)

Na een eerste contact via de mail en vervolgens een afspraak bij Petra op kantoor heeft ze een prachtige reis voor ons samengesteld.
Onze reis begon in Windhoek en eindigde in Victoria Falls in Zimbabwe met een geweldige tussenstop in Botswana.
De accommodaties (lodges) waren stuk voor stuk prachtig en een zeer goede service, heerlijk eten en lekker kleinschalig.
Ook de excursies vielen goed in de smaak bij ons, er was aan alles gedacht en een hoop variatie.
En mocht er al wat wezen dan konden we Petra altijd bereiken en er werd gelijk antwoord gegeven.
Kortom een prachtige goed georganiseerde reis en heel erg bedankt voor het samenstellen en regelen van deze reis.

Gr Fam Stam

Dhr. en Mevr. Evink ( Botswana, Namibië, Zimbabwe en Zuid-Afrika, september 2019)

Nadat we onze wensen hadden aangegeven, heeft Petra een schitterende reis voor ons georganiseerd. We hoefden nergens naar om te kijken. Alles was perfect geregeld.
De lodges waar we verbleven waren prachtig. De game drives, zowel over land in Botswana als op het water in Namibië en Zimbabwe waren echt fantastisch!
Ook de hotels in Kaapstad en Hermanus waren geweldig! Het was voor ons een onvergetelijke reis die moeilijk te overtreffen zal zijn. Petra heeft onze verwachtingen meer dan waar gemaakt. Een groot compliment en onze hartelijke dank daarvoor!

Familie Makaske ( Namibië, Botswana en Victoria Falls, augustus 2019)

Allereerst alle lof voor je georganiseerde reis. Alles verliep soepel. Bij vragen was er gelijk van jouw kant uit een directe reactie en ook oplossing of het geven van de informatie. Ik zal Duin Deluxe travel dan ook bij iedereen willen aanraden.
De reis van zeer gevarieerd en daarmee fantastisch.
Bovenuit springt de lodge in Botswana. Wat een verwennerij. Aankomst kregen we allemaal onze eigen drinkfles (oranje). Bij het slapen gaan lag er een warme kruik in je bed en bij de tours in de vroege ochtend was er een warme poncho met een warme kruik. Ze waren hier allemaal enorm vriendelijk. Het bijzondere was ook dat degene die je met de tours begeleidde ook aan tafel mee at. Dit vonden wij super. De locatie zelf was ook subliem. Wat mooi. De eerste avond werden wij allemaal wakker omdat er olifanten langs de huisjes liepen zo naar de waterkant. Geweldige belevenis. Ik ben vooral blij met de leeuwen / leeuwin met welpjes en helemaal met de luipaard die we gezien hebben.
Ook de lodge in Namibië. De eerste. De speciaal gedekte tafel tussen onze duinhuisjes in uitkijkend over de vlakte met de sterrenhemel boven ons. Ook hier weer enorme lieve mensen. En dan de welkom bokaal vol met wijn en wat frisdrank. Wat een heerlijke verrassing.Hier ook trouwens heel veel stokstaartjes die op de vlakt waren en die wij heel dichtbij konden benaderen. Geweldig ook weer.
Ook alle vluchten / ophaal momenten bij de diverse vliegmomenten, het houdt niet op. Ook hier was er nooit onduidelijkheid en waren ze steeds op de hoogte van onze komst.
Mijn man is behoorlijk kritisch maar hij geeft de gehele reis en vooral ook de organisatie een 10!!! Alle lof naar jou.
Mocht er al een min punt zijn. De lodge in Namibië. Deze lodge zelf ligt leuk maar de mensen die er werken zijn minder betrokken en gezellig. Dit is toch echt meer een locatie om vooral vissen te vangen. Het eten is ook minder. In alle overige locaties super goed en gevarieerd gegeten. Deze lodge bij de chobe was beduidend minder.
En de afsluiting in Victoria Falls hotel. Super super super.
Een reis om nooit te vergeten. Dank je wel voor je berichtgeving steeds bij elke vraag ook al was het laat op de avond. Het was subliem.

Dhr en Mevr. Vos (Zuid-Afrika. oktober 2018)
Bedankt voor je bloemen! Ook weer superduindeluxe geregeld. We hebben echt een heerlijke vakantie gehad.We waren onder de indruk van alle verrassend prachtige en afwisselende locaties waar we verbleven. Met zorg uitgekozen.
Mensen in het algemeen vonden we heel aardig, we voelden ons nergens bedreigd, zelfs niet in de black community’s waar we per ongeluk of gedwongen (wegblokkade) terecht kwamen. Mensen waren heel open. De armoede en het verschil met de rijken blijft wel een schrijnend probleem.Het land zelf vonden we mooi en veel schoner en georganiseerder dan we verwacht hadden en alles goed onderhouden. Chantelle was gezellig, vermakelijk en informatief ( Hoe voelen de blanken zich in dit land).  Nog bedankt trouwens. Al die oudkoloniale weelde op de verschillende plaatsen was een belevenis. We vonden Lalibela met de Safari’s super. De door jullie geregelde restaurants voegde echt iets toe, zou ik iedereen aanraden en het eten was er heerlijk en betaalbaar.

Fam. Althusius (Namibië en Botswana juli/aug. 2018)
Deze reis was grandioos. Vanaf het eerste contact op de Verre Reizen Event in Den Haag was het gevoel al goed in de richting van Petra/Duin Deluxe Travel. Met elkaar hebben we een prachtige reis met schitterde overnachtingen besproken. Petra gaf zeer goede adviezen en nam ons direct al mee in het avontuur. We hebben genoten van deze reis. Een prachtige afwisseling in flora en fauna met klasse locaties. Het was voor ons een echte belevenis die we niet meer zullen vergeten. Vooral haar persoonlijke aandacht voor de reis, tijdens de reis maar zeker ook na de reis heeft ons een zeer goed gevoel gegeven. Die aandacht is een echte meerwaarde en maak je eigenlijk nergens anders mee. Het geeft je het gevoel dat je als klant er echt toe doet.! Ga zo door want dan zal je veel nieuwe klanten krijgen maar je huidige klanten ook zeker behouden.

Familie Verkuyl ( Zuid -Afrika) juli 2018
Wat heb je onze reis naar Zuid-Afrika fantastisch georganiseerd! Het was boven verwachting.
Een hartelijk ontvangst, vriendelijke gidsen, mooie accommodaties en wat hebben we een prachtige dingen gezien. Als klap op de vuurpijl ons verblijf in de Pitse Lodge, waar we een hele mooie verjaardag hebben gevierd. Geweldig!
Heel erg bedankt voor alles

Gerda en Piet (Namibië) mei 2018
Met Duin Deluxe Travel hebben wij een zeer goed verzorgde rondreis gemaakt in Namibië in het voorjaar 2018. Wij hebben geen negatieve ervaringen in deze reis opgedaan. Petra had alles tot in de puntjes geregeld. Voor, tijdens en na de reis was Petra altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen, aanpassingen in het schema en dergelijke. De accommodaties waren schitterend gelegen, goed onderhouden, hygiënisch. Het personeel was zeer gastvrij. De mensen en het land zijn zeer de moeite waard om te bezoeken. Prijs/kwaliteit is bij DuinDeluxeTravel in een goede balans.

Sylvie en Koen ( Namibië) december 2017

Met plezier willen wij even een klein über dankwoord brengen aan Petra & Duin Deluxe Travel. Wij hebben er een fantastische huwelijksreis op zitten in Namibië! We waren onder de indruk van de mooie voorstellen die we kregen, de keuze van lodges, het oneindig geduld waarmee Petra ons reisvoorstel verschillende keren heeft aangepast, de vlekkeloze planning en de ontzettend leuke extra’tjes  die de reis onvergetelijk maakte. Dikke dank je wel Petra! Wij vertellen het voort 😉

Sofie en Jef ( Zuid-Afrika) december 2017

We hebben zo genoten van onze huwelijksreis naar Zuid-Afrika. We begonnen in Kaapstad en reden verder naar Port Elizabeth via de tuinroute. Elke keer kwamen we in een prachtige guesthouse terecht in een mooie omgeving. De verschillende landschappen, het lekkere eten, vriendelijke mensen,… Schitterend! Petra heeft deze reis perfect gepland, rekening houdend met onze wensen en ons budget. We raden Duin Deluxe Travel zeker aan voor een trip naar Afrika.

Andrea en Martijn ( Namibië en Mauritius) mei 2017

Wij willen Petra hierbij nog hartelijk bedanken voor het regelen van onze GE-WEL-DIG-E huwelijksreis naar Namibië en Mauritius.
Wij verbleven 2 weken in Namibië en 1 week in Mauritius, waar alles tot in de puntjes, van A-Z, helemaal super was geregeld. We hebben een hele mooie tijd in Namibië en Mauritius gehad, veel gezien en beleefd, hoefden ons nergens zorgen over te maken en waren iedere keer weer verrast door de verrassingen die Petra regelde. Denk aan: verrassingsdiner, massage op resort, boeket bij thuiskomst, etc.

Wij raden Duin Deluxe Travel zeker aan en bij onze volgende trip naar Afrika, hoor je weer van ons. 🙂
Heel hartelijk bedankt voor alles! Groeten, Martijn en Andrea Verweij

Dhr. en Mevr. Goedhart (Zuid-Afrika) februari 2017

Onze onvergetelijke reis is niet compleet zonder een bedankbrief aan jullie!
Vanaf de eerste ontmoeting met jou, Petra, was er een click: je voelde goed aan wat we wilden bij onze “reis op maat”. Wij hadden onze inbreng en jij haakte daar heel goed op in, met al je tips en aanbevelingen.
Je hotelkeuze in Kaapstad, de “One and Only ” was perfect en de guesthouse “Bloomestate” van een Nederlands echtpaar in Swellendam, was heel gezellig met een bijzonder mooi en heerlijk ontbijt, topper! Zij vonden het erg leuk dat we daar via jou geboekt hadden!!

De reis was perfect georganiseerd, al vooraf met goede- en verzorgde documentatie.
Op vliegveld Kaapstad, wachtte onze Nederlandse chauffeur/gids ons op.
Hij heeft ons rondgereden in Kaapstad en omgeving en veel verteld over cultuur en geschiedenis, ook met hem én Afrikaanse gids in township geweest, op zondag, was heel indrukwekkend.

De wijnroute met de “wijntrein” in Franschhoek was erg leuk en ook hier weer de indrukwekkende historie van de Nederlandse- en Franse pioniers. De route 62 was erg indrukwekkend! Plettenberg heerlijk om te ontspannen.
Ook terugreis prima geregeld. Alles top!!

Een prachtig land, meer dan een bezoek waard, met dank aan DuinDeluxeTravel. Hartelijk dank, Ton en Marlies Goedhart

Ger de Ruyter en Ria van Nierop (Zuid-Afrika) februari 2017

We zijn net terug uit Afrika en willen een korte reactie geven op de fantastische reis die we gemaakt hebben. Van het begin tot aan het eind was alles perfect geregeld!

Prachtige lodges, goede hotels en iedere keer weer verrast als we op onze volgende bestemming aankwamen..Het kon nog leuker en mooier…Van een romantisch diner in de bush tot aan een brandend kacheltje en een verwarmd bed in onze lodge in Amakhala.

Petra, heel veel dank voor deze geweldige ervaring en bij onze volgende trip naar Afrika weten we je te vinden..

Gerrit en Mariska (Zuid-Afrika) november 2016

Onze vakantiereis naar Zuid-Afrika was echt SUPER. Wat een prachtig land, met zo veel verschillende aspecten. De spectaculaire kustlijnen, het zo afwisselende binnenland, de adembenemende wildparken, steden die toch gemoedelijk aanvoelen, de vriendelijke bevolking waardoor je het gevoel hebt thuis te komen. En de taal is echt heel vertrouwd, je kunt in het Nederlands een gesprek voeren terwijl je 10.000 km van huis bent. Wij zijn verliefd geworden op dit land!

En wat een geweldige reisorganisatie hebben we gevonden in Duin Deluxe Travel. Jullie zijn echt ver boven onze verwachtingen uitgestegen! Waar een klein reisbureau groot in kan zijn: de persoonlijke aandacht, het meedenken, de fantastische accommodaties en vooral de extra attenties, zo bijzonder! Onze zilveren huwelijksdag werd een dag met een gouden randje! Bij terugkomst van onze safaritrip werden we opgewacht en naar een speciale ruimte gebracht, exclusief voor ons tweetjes. Een prachtig gedekte tafel, de open haard brandde en overal stonden kaarsjes. De champagne stond koud en we hadden een privé-ober. Na afloop van het heerlijke diner wachtte ons in onze lodge nog een verrassing. Het bad was al gevuld met warm water en er stond weer champagne koud met overal brandende kaarsjes. Echt zó romantisch! Wauw! Dat iemand van een reisbureau er alles aan doet om haar klanten zulke gouden momenten te laten beleven, dat hebben we nog niet eerder meegemaakt. Chapeau! Veel succes verder met je fantastische reisbureau! Heel veel dank Petra!

Marten en Maja ( Namibië en Zuid-Afrika) november 2016
Hoewel al een groot aantal keren naar centraal en deels ook zuidelijk Afrika geweest te zijn ditmaal besloten om de organisatie voor onze reis naar het zuiden van Namibië (oa. Kalahari woestijn) en Zuid Afrika uit handen te geven aan een gespecialiseerd bureau. In de offerte vergelijkingen sprong Duin Deluxe Travel al ver boven de collega’s uit maar de organisatie overtrof vele malen onze verwachtingen en we zijn wel wat gewend ! Van start contact tot en met thuiskomst allemaal tot in de puntjes geregeld. Uiteraard is reizen in die omgevingen ook iets waar de nodige onverwachte dingen kunnen gebeuren en waarbij eigen creativiteit gewenst is maar dankzij de uitstekende begeleiding en monitoring via Duin DeluxeTravel niet nodig gehad. Accommodaties in Namibië en Zuid Afrika super ! Het reisprogramma was met veel oog voor details samen met ons samengesteld waardoor er geen zaken tussen wal en schip vielen. We zijn zelf allebei werkzaam in dienstverlenende bedrijven maar zo hoort ! Kwaliteit en service op het echt allerhoogste niveau. Voor onze volgende Afrika reis kiezen wij absoluut weer voor Duin Deluxe Travel. Zijn er mensen die twijfelen dan hierbij (we durven het aan) ons contact om onafhankelijk te laten weten waarin Duin Deluxe Travel zich onderscheid van de concurrentie: m.jansen@flexfacility.nl . Petra ga zo door !!

Jan en Annet ( Zuid-Afrika) Mei 2016
Wat een fantastische vakantie in het veelzijdige Zuid Afrika. We zijn gestart in Kaapstad, 4 nachten in een gezellig boutique hotel in Camps Bay. Vanaf de helikopter hadden we een geweldig uitzicht over de tafelberg en de 12 apostelen op een windstille zonnige ochtend met een strak blauwe lucht.
Hierna 3 nachten in Bushmans Kloof, dit ligt op 3 uur rijden afstand van Kaapstad. Wat een kadootje! Een klein paradijs in the middle of nowhere. De luxe, het comfort, de imposante omgeving, de vriendelijkheid van al het personeel. Alles om het de klant naar zijn zin te maken. Echt een aanrader!! En Petra heeft ons ongelofelijk verrast met het meest romantische diner ooit!
Na Kaapstad zijn we naar Johannesburg gevlogen en in Pilanesberg NP hadden we onze 1e safari ervaring, 3 nachten in Tambuti Lodge. Geweldig al die beesten, zo dichtbij, prachtig! Het was direct raak, we hebben in 2 dagen bijna alle top 10 dieren gezien.
Na Pilanesberg hebben we 3 nachten overnacht op een actieve macademia noten boerderij in een luxe tent. Een super ervaring om buiten te douchen. En een lekkere relaxte onderbreking van de safari’s.
Als klapstuk was de laatste stop 4 nachten in Sabi Sands in Kruger NP. Ontzettend indrukwekkend! Wat een prachtige ervaringen met de dieren. We hebben denken we alle mogelijke dieren gezien.
Petra heeft voor ons echt een prachtige reis, een geweldige indrukwekkende ervaring in Zuid Afrika samengesteld.
We zijn heel blij dat we deze reis met Duin Deluxe Travel hebben gedaan. Petra, bedankt!

Familie Dirks ( Zuid Afrika, Botswana en Mauritius) Augustus 2015
Wij zijn in Augustus 2015 voor ons 25 jarig huwelijk naar Zuid-Afrika geweest met ons gezin. We zijn op 8 Augustus vertrokken naar Johannesburg alles was perfect geregeld. We zijn na onze eerste nacht richting Pilanesberg gereden met onze huurauto. In de Tambuti Lodge stonden ze ons al op te wachten. We hebben hier 4 heerlijke dagen gehad. Onze ranger Daryll was super, het eten top zo ook de service. We zijn na deze dagen weer vertrokken naar Johannesburg waar we onze auto hebben ingeleverd en onze vlucht naar Victoria Falls hebben genomen. Alles was tot in de puntjes geregeld. We werden opgehaald en naar het hotel gebracht. We hebben de volgende dag een helikoptervlucht boven de Falls gemaakt en de dag erop een Zambezi River Cruise, het was fantastisch. Onze laatste dag zijn we naar de watervallen geweest wat echt een indruk heeft gemaakt. De volgende dag zijn we opgehaald om richting Chobe te vertrekken. Het was een ritje van 2 uurtjes. we werden netjes geholpen bij de grenspost met de stempels. Bij onze Lodge Elephant Camp stonden ze ons zingend op te wachten. Dit gaf het echte Afrikaanse gevoel, prachtig. ook hier hebben we weer heerlijke dagen gehad met leuke mensen en prachtige natuur. Het prachtigste moest echter nog komen de Delta, hier werden we met een kleiner vliegtuigje ingevlogen. het uitzicht was top. Bij Machaba kamp aangekomen viel onze mond open van verbazing. Een prachtig kamp aan de rivier waar de nijlpaarden lekker aan het baden waren. een prachtig gezicht. De tent was echt super, zo ook onze ranger Jonathan en het eten. In een woord geweldig. We hadden meteen het gevoel hier komen we zeker terug. We hebben ook weer 4 heerlijke dagen gehad en veel gezien. Na deze vermoeide dagen zijn we naar Mauritius gevlogen waar we een prachtige villa hadden aan het witte strand met palmbomen. Een mooie locatie om even bij te komen van dat prachtige wat we gezien hadden. Op onze trouwdag hebben we een heerlijk diner op het water gehad aangeboden door Duin Deluxe Travel. Bij thuiskomst stond er een mooie bos bloemen op ons te wachten met welkom thuis. Petra wij willen je hartelijke danken voor deze geweldige reis. We zullen zeker reclame maken voor Duin Deluxe Travel. Wij hebben ons reisbureau gevonden en zullen vaker gebruik maken van jullie diensten.

Familie Jansen van den Doormalen ( Namibië) Mei 2016
Wij willen jou heel graag laten weten dat wij een hele mooie en goede vakantie hebben gehad.
Er strijden zeker drie of vier bezochte streken om de eerste plaats! Dat zijn de Kalahari, de Fish River Canyon, Namib Desert en in mijn gedachten plopt dan ook regelmatig het stoffige, rommelige maar oh zo ‘kleurrijke’ Opuwo op. (En dan tellen we voor het gemak Etosha maar even niet mee, terwijl dat National Park met al zijn waterholes waar alle wild zich verzamelt, toch ook een fantastische aanblik oplevert.)
De kleurrijke en rijk begroeide Kalahari, de indrukwekkende en ruige Fish River Canyon, de schoonheid van de Duinen… Allemaal heel indrukwekkend!
Het reizen door het land hebben wij als heel bijzonder ervaren, de intense leegte, het prachtige landschap, en dan opeens een heel groot gezellig koffiehuis waar we de oh zo gemiste lekkere koffie met gebak konden nuttigen!
En last but not least: de prachtig gelegen lodges waarin wij verbleven met adembenemende uitzichten, bijvoorbeeld Fish River Lodge gebouwd op de rand van de Canyon. Vanuit ons bed zagen we hoe de Canyon rood kleurde door de opkomende zon. En na het diner mochten we genieten van zang en dans van het personeel. Of Le Mirage midden in de woestijn, met zijn meer dan uitstekende vijfgangenmenu. Of de start in het mooie Olive Grove in Windhoek. En het uitzicht vanuit het zwembad in Opuwo Lodge staat ook nog op ons netvlies! Een lodge die ik zeker ook niet onvermeld wil laten, is de Hobatere Lodge met zijn zeer vriendelijke staf! Bij aankomst boden ze meteen aan ons nog even voor de lunch naar de observatiehut te rijden. Heel spannend bij Hobatere was dat het terras van de Lodge ’s nachts bezocht is door een leeuw. Gasten en staf probeerden het spoor de volgende ochtend te volgen… We hebben bijna overal meegedaan aan de game drives, nature drives, combination drives, sundowners met al zijn leuke gidsen, uitjes die toch altijd weer iets toevoegden aan onze ervaringen.

Uiteraard was alles weer perfect door jullie geregeld, met als verrassing diner met wijn in Olive Grove aangeboden door DuinDeLuxe! En bij thuiskomst een groot boeket bloemen als welkom thuis!

Familie Korsten ( Zuid Afrika) December 2015
Een reis naar Zuid Afrika, garden route geboekt tijdens kerst. Begonnen in Kaapstad en via Franschhoek, Hermanus, Plettenberg naar Kariega Game reserve. Alles was top geregeld, de locaties en accommodaties waren ook top. Alles redelijk kleinschalig, maar tot in de puntjes verzorgd.
De informatie die we vooraf kregen was uitgebreid en werd zeer gewaardeerd. Hebben we veel aan gehad.
Het land is prachtig en we komen zeker terug.
Dit reisbureau, geeft naar mijn gevoel net even wat meer. Een absolute aanrader om dit reisbureau te gebruiken!!!

Familie Zwaan ( Namibië) Augustus 2015
Wij hebben afgelopen augustus een prachtige selfdrive reis door Namibië gemaakt. Nadat we zelf een routeplanning hadden gemaakt, schreven we diverse reisorganisaties aan. Omdat we Petra al bij een verre reis beurs hadden gesproken, wisten we al dat we bij een goede organisatie beland waren. Zij reageerde als eerste van de diverse organisaties. Je wilt niet als je met een reisvoorbereiding bezig bent weken wachten op een offerte. Omdat wij al diverse reizen gemaakt hebben, wisten we al snel wat we wel en niet wilden. Petra voelde dit feilloos aan en gaf professionelen adviezen. Het contact was altijd relaxed en vakkundig en haar persoonlijke benadering hebben wij zeer gewaardeerd. Omdat wij dolgraag in Sossus Dune Logde wilde verblijven heeft ze wekenlang geprobeerd om dit voor ons te regelen. Als verrassing tijdens onze reis stond er bij aankomst een fles wijn koud en had ze later in de reis een verrasingsdiner geregeld in een perfect restaurant. En alsof dat niet genoeg was, kregen we bij thuiskomst een prachtige bos bloemen. Petra we willen je nogmaals hartelijk bedanken voor deze perfect geregelde reis en als we weer een reis naar Afrika maken, dan kloppen we zeker bij je aan. Nu eerst hard sparen voor onze reis naar Antartica.

Familie Vietor ( Zuid-Afrika en Mozambique) Juli 2015
In de zomer van 2015 zijn we met ons gezin naar Zuid Afrika en Mozambique geweest, en hebben genoten van een super de luxe, bijzondere reis! Alles was tot in de puntjes verzorgd door Petra van Duin Deluxe travel hetgeen echt een super ontspannende reis opleverde, waarin alles dat beloofd en geregeld was, ook daadwerkelijk gebeurde. Zelfs in een noodsituatie ( kind paspoort in vliegtuig vergeten ) heeft Petra ons zeer goed en snel geholpen, zodat we een dag later alweer gezamelijk in ons hotel in Mozambique waren. De verassingen in ieder hotel maakte het feestje compleet! Zeer zeker aan te raden!!

Familie Kouwenhoven ( Zimbabwe, Botswana en Mauritius) Juli 2015
Bij deze willen we je nogmaals hartelijk danken voor het samenstellen en meedenken over onze onvergetelijke reis naar Zimbabwe, Botswana en Mauritius afgelopen juli/augustus.
Vanaf het begin tot en met het einde van de vakantie was alles tot in de puntjes geregeld. We hebben ons enorm verbaasd over het feit dat alles zo soepel is verlopen; de vluchten, de transfers van de ene lodge naar de andere lodge ……….
De leuke verrassingen tijdens onze vakantie vanuit jou tussendoor waren helemaal bijzonder en daarbij niet te vergeten de bos bloemen bij thuiskomst!
Mocht iemand een reis willen maken naar Afrika dan raden wij jullie zeker aan.

Familie Jansen van den Doormalen ( Tanzania) Augustus 2015
Wij hebben een fantastische vakantie gehad in Tanzania en hebben genoten!
Overal was alles tot in de puntjes verzorgd en nergens liep er iets spaak. Alles verliep volgens planning en afspraak, gewoon super!
Het bezoek aan de school St Jude in Arusha was indrukwekkend. We hebben met en tussen de kinderen gegeten. St Jude is toegevoegd aan ons lijstje ‘goede doelen’.De fietstocht was leuk. Het enige wat we hier niet zo leuk vonden, was het onverwachte bezoek aan een toeristische activiteit.
En toen begon de safari! Reeds op dag 1 zagen wij vier van de big five (alleen de neushoorn niet). Maar dat was juist fijn, hield de spanning er aardig in, want die kregen we pas te zien op de laatste dag in Lake Manyara!
Wij zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Grumeti Luxury Tented Camp. Wat een fantastische ligging! We waren daar overigens de enige gasten en werden heel erg verwend. Vanwege de ligging zagen we ’s ochtends kort na vertrek al heel veel dieren. Getrakteerd worden op een kudde olifanten als je de slaap nog in je ogen hebt, is wel heel bijzonder. Als cadeau mochten we ook nog de migratie meemaken van duizenden gnoe’s. En we waren de enige jeep in Grumeti Game Reserve!
Tja, en dan die prachtige locatie op Zanzibar! Ook weer heel vriendelijk en dienstbaar personeel, de een nog aardiger dan de ander! Mijn kleinzoon van 14 jaar heeft gevoetbald met een van de Masai-bewakers, hoe leuk is dat? We hebben daar genoten van de ligging aan zee, van het snorkelen, van het zwemmen, van het lekkere eten.Kortom, wij genieten allen nog na van een fantastische vakantie in Tanzania! Nogmaals heel veel dank voor alles!

Dhr en Mevr. Terberg ( Namibie, Botswana en Zimbabwe) Juli 2015
Juli 2015 een reis door Namibië, Botswana en Zimbabwe. Alles was tot in de puntjes geregeld, vanaf het moment van aankomst tot vertrek. Wij hebben een onvergetelijke reis gehad, genoten van onze autotocht door Namibië, prachtige lodges en een schitterend land om doorheen te reizen.Wij raden het aan een ieder aan. de Okavango Delta in Botswana is een pareltje, water en land: wildlife en het leven op het water. Een kleinschalige lodge(Little Vumbura) en juist daarom heel gezellig . Ook onze gids Sam was top.En als laatste de Victoria Falls , een wonder van de natuur. Al met al een top vakantie mede dankzij de organisatie van de reis door Petra!! Altijd de mogelijkheid om te bellen en vragen te stellen. De persoonlijke aandacht was erg goed. En bij aankomst thuis nog een mooie bos bloemen! Wij genieten nog steeds …

Familie Sevens ( Zuid- Afrika) Februari 2015
Baie dankie’ voor de organisatie van de mooie reis naar Zuid Afrika die tot in de puntjes af was.We hebben met volle teugen genoten van de variatie in ons programma.In elke accommodatie werden we hartelijk en persoonlijk ontvangen.
Mooie locaties, excellente accommodaties, boeiende activiteiten, schitterende natuur en niet te vergeten : de safari’s in Buffelsdrift maar vooral de gamedrives in Kariega!!!!
Dit spande inderdaad werkelijk de kroon en was een schitterende afsluiter van onze reis. Saralee & Travis en de lady’s die voor de catering e.d. zorgden hebben ons van de 1e tot de laatste dag in de watten gelegd.
Ook de afsluiter terug thuis was een leuke verrassing… een mooi boeket bloemen dat we van jou mochten ontvangen. Hiervoor hartelijk dank evenals voor de Braai die in Plettenberg Bay door jou werd aangeboden, het heeft gesmaakt!

Annick en Marianne ( Namibië, Zimbabwe, Botswana en Zuid Afrika) november 2014

Een unieke reis, once in a life time!

Wat hebben wij genoten in oktober/ november 2014 van onze reis door zuidelijk Afrika! Duin Deluxe Travel heeft een prachtig pakket op maat samengesteld die voldeed aan al onze wensen. Petra had na ‘onze vergadering’ thuis een heel goed idee van onze droom reis. De locaties waren allen een schot in de roos.
Wat het extra bijzonder maakte waren de verrassende attenties van Duin Deluxe Travel, zoals een flesje wijn en een high tea. Deze vielen in goede aarde bij onze Bourgondische wensen. Ook bij een onfortuinlijke val van het paard was Petra een uitstekende, empatische adviseur en regelaar. Zelfs de rolstoel op het vliegveld stond klaar. Heel fijn om bij pech ook ontzorgd te worden.
Kortom, op zoek naar een bijzondere, stijlvolle, onvergetelijke reis, dan is Duin Deluxe Travel het juiste adres. Petra heeft het vermogen goed aan te voelen wat voor een reis bij je past. Juist die persoonlijke aandacht maakte onze vakantie heel speciaal.
Dank Petra en team!

Susan en Ernst-Jan ( Zuid- Afrika) maart 2015

Het was voor ons een nieuwe ervaring om zo georganiseerd op reis te gaan. Normaal regelen we alles zelf maar deze luxe is ons erg goed bevallen. Alles was tot in de puntjes geregeld.
Ondanks dat we weinig tijd hadden voor een rondroute, had Petra toch iets leuks voor ons in elkaar gedraaid. We hebben er van genoten en het zal zeker niet de laatste keer zijn dat we dit continent bezoeken. Graag komen we dan weer bij je langs voor je professionele advies. Kortom, een prachtige reis, super georganiseerd!

Dhr. en Mevr. Buikhuisen ( Zuid-Afrika) november 2014

Duin Deluxe Travel blijft verrassen.

Afgelopen november heeft Duin Deluxe Travel een fantastische vakantie voor ons door Zuid Afrika georganiseerd. Het begon met de kaart op onze keukentafel! Op basis van onze ideeën en Petra’s ervaring een ruwe schets van de reis gemaakt, die echt tot leven kwam toen we een voorstel van ruim 20 pagina’s thuis opgestuurd kregen. Wij kregen er meteen zin in.

De reis begon met een niet te vergeten ervaring in het wildpark waarbij de ‘big 5’, dank zij goed werk van de tracker moeiteloos werd gespot. Oog in Oog met een olifant van 4 meter, iets dat we niet snel vergeten. De aanbevolen combinatie van zelf rijden en geboekte overnachtingen geeft een gevoel van vrijheid om het land te verkennen. Met de uitgebreide routebeschrijving wordt je iedere keer met tips verrast en heb je geen TomTom nodig. Verder geen stress bij het vinden van een slaapplaats; zelfs meer dan dat, zorg die Duin Deluxe Travel aan ons heeft besteed komt ook terug in de zorg bij het kiezen van locaties. Stuk voor stuk pareltjes; wie wil er niet op een ranch slapen en ‘s morgens met de eigenaar naar 4.000 jaar oude grottekeningen kijken of op een bergtop slapen en midden in de nacht wakker worden in een surrealistisch samenspel van grijze bergen, witte wolken beschenen door een volle maan.

Al met al een reisbureau die ons centraal heeft gesteld, met Petra als spin in het web. Een vakantie om niet te vergeten en dan hebben wij het nog niet eens over de persoonlijke aandacht tijdens de reis en de bloemen bij aankomst thuis.

Dhr en Mevr. Vos ( Zuid- Afrika) Februari 2015

In Zuid-Afrika culinair genieten op de tuinroute. Dat was onze wens. En graag de diners van te voren reserveren. Na uitvoerige afstemming werd door Petra een mooi en rijk geïllustreerd programma opgesteld. Voorpret alom. En als je er dan uiteindelijk bent dan blijkt het nog mooier en leuker dan je al verwachtte. Goed gekozen hotels en bijzondere restaurants. Een huurauto die keurig op tijd wordt geleverd en overal een warm welkom. Kortom prima georganiseerd en ook nog eens prima aftersales met een telefoontje en een bloemetje. Bereid om de topservice nog verder te verbeteren door te luisteren naar de klant. Dit maak je niet vaak mee.

Familie Hoek Spaans (Tanzania) maart 2014

Van de eerste tot en met de laatste minuut van onze prachtige reis door Tanzania, die Petra voor ons uitgestippeld had, hebben wij genoten van alles! Werkelijk alles was perfect georganiseerd!

Wij hebben een geweldige safari gemaakt in een Jeep met een ontzettende leuke gids die perfect voor ons klaar stond en alles naar ons zin probeerde te maken. Geweldig om door de Serengeti en de Ngorongoro te rijden en alle dieren daar te zien in hun eigen omgeving. We hebben prachtige plekken bezocht en alle tijd er voor gekregen…

Ook de safari lodges en de tented camps voldeden volledig aan onze verwachtingen. Wij zijn gewoon gruwelijk verwend door het personeel.

Het bijkomen van de safari op Zanzibar was een geweldige tip van je, Petra! Dit hadden we ook echt nodig om van alle indrukken, die we opgedaan hadden, bij te komen. En dat Jaap en ik een prachtige superdeluxe lodge hadden vanwege de verjaardag van Jaap was een geweldige verrassing. Bovendien werden we ook nog verrast met een uitgebreide maaltijd aan het strand door het personeel van de lodge. Onder een met bloemen versierde baldakijn. Kortom….. we zijn enorm blij en denken met heel veel plezier terug aan de reis die jij voor ons georganiseerd hebt. Heel hartelijk bedankt en tot de volgende keer! Heel veel groeten van Tarik, Jarin en Nicky, Jaap en Diane uit Middelie

Ilona Piris (Zambia) oktober 2014
Alweer een super georganiseerde reis met Petra van Duin gemaakt. je hoeft je echt nergens zorgen om te maken , alles is geregeld vanaf dat je landt op plaats van bestemming totdat je weer in het vliegtuig naar huis zit. Ik blijf zeggen: Petra denkt met je mee en geeft je de ruimte om je eigen ideeën in te brengen.. En als verrassing een diner aangeboden bij de Lilayi lodge en als je thuis komt, wordt je verwelkomt met een prachtige bos bloemen.. super.. wij hadden weer prachtige reis naar Kaingo, een prachtige kleinschalige lodge in de Kafue, waar we vooral heerlijk gevaren hebben.. door mooie natuur… en daarna Flatdogs camp in South luangwa, waar het ondanks de grootschaligheid niet aan persoonlijke aandacht ontbrak en een voordeel: je kunt iedere dag a al carte eten wanneer je maar wilt , en er is een grote keuze aan Cuilinaire, maar ook gewone gerechten. en: iedere dag komen er wel dieren (meestal olifanten, maar ook leeuwen) door het park. last , but not least naar Tafika, ook weer heel kleinschalig en “back to basic” ..daarna nog heerlijk uitgerust in Lilayi lodge in Lusaka, die zeker het omrijden waard was … fotoverslag van de reis op mijn Facebook Pagina

Dhr. en Mevr. de Heer. ( Botswana – Victoria Falls) september 2014
Wat een verrassing na aankomst thuis, zo’n prachtig boeket.

Hartelijk dank voor deze attentie. Tja en wat moet ik zeggen van onze reis in een woord fenomenaal. We hebben van minuut tot minuut genoten van alles, het kamperen, wat eigenlijk weer geen kamperen was. Op welke camping vind je een teiltje koud water voor je klaar staan na een gamedrive om de hitte te verdrijven. Of heerlijke stoofpotjes gemaakt op vuur, een badkamer in de openlucht voorzien van heerlijke handdoeken en warm water. Kortom het was heerlijk.

We gaan nu enorm nagenieten van de reis en alle foto’s keer op keer bewonderen.

Ruth en Jarno ( Zuid-Afrika) september 2013
Keer op keer werden we deze reis verrast door de mooie plekken die Duin Deluxe Travel voor ons had uitgezocht. Het begon in Port Alfred met een accommodatie direct aan het strand en een heerlijk flesje wijn en champagne, daarna een werkelijk onvergetelijke ervaring op safari in het Kwandwe private game Reserve waar we middenin de bush een massage aangeboden kregen door Duin Deluxe Travel. Van daaruit zijn we via Graaff Reinet naar Plettenbergbaai gereden waar we in een schitterende logde zaten ook weer direct aan het strand. Toen via Swellendam, alwaar we een heerlijk 6 gangen diner hebben genuttigd bereid door de eigenaars van Augusta de Mista zelf, door naar Hermanus om walvissen te kijken. Tenslotte van een heerlijk diner genoten bij The Tasting Room in Franschhoek, om de laatste twee nachten door te brengen in Kaapstad.

Petra, ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke huwelijksreis vol verassingen, groetjes Ruth en Jarno!

Mevr. Groenendijk (Tanzania) mei 2014
Samen met mijn zus in mei 2014 een geweldige vakantie in Tanzania gehad. Alles was prima geregeld.
Mooie lodges en tented camps. Een diner en fles wijn op de tweede dag.
We hadden een geweldige gids/chauffeur die alles zag en heel veel vertelde.
Hebben de big five gezien, maar ook heel veel kleine dieren en vogels.
Een fantastische ervaring !!!

Ilona Piris (Namibië) november 2012
eigenlijk reis ik al jaren met “Petra…” bij haar vorige werkgever en dus vond ik haar ook nu zij haar eigen bedrijf is begonnen. De grootste kracht is haar inlevingsvermogen in de wensen van de klant.. want immers niets is zo verschillend als een mens… zoveel mensen zoveel wensen… ook onze reis naar Namibie is weer Fantastisch geweest.. Ten eerste vanwege de enorme indrukken die je telkens weer opdoet…. De duinen zijn echt heel indrukwekkend, en daarna de woestijn en de kust als schril contrast..het woeste damaraland en dan natuurlijk Etosha…. Hoogte punt was het onkoshi camp in Noord west Etosha…waar e nog echt over een lange bijna onbegaanbare zandweg naar wild kunt zoeken… maar toch ook vanwege de zeer goede organisatie.. een geweldige reis , met veel hoogtepunten en eigenlijk net iets te kort…( wij konden maar 14 dagen weg) ik zou zeggen 17 dagen als je ook nog rust wilt hebben, maar al met al wist Petra weer op de juiste manier onze beperkte tijd optimaal voor ons in te vullen.

Dhr en Mevr. Zaat ( Namibië en Victoria Watervallen) maart 2013
Wat een fantastische rondreis hebben wij in maart/april gemaakt door Namibië en nog een stukje Victoria Watervallen. Alles was perfect geregeld en de ene na de andere lodge was in 1 woord een feestje. Zeker een aanrader voor iedereen. De reis was op maat gemaakt.

Familie Zalk ( Zuid-Afrika en Botswana) februari 2013
Na een informatief en enthousiast gesprek bij ons thuis hebben wij een uitgebreide offerte ontvangen. Onze wensen waren goed in het voorstel verwerkt ( en dat is best lastig met 9 personen). Voor aanvang van de reis hebben we alles nogmaals besproken met Petra en kon onze reis beginnen. We verbleven de eerste nachten in een luxe villa in Kaapstad, waar we met een gids de omgeving hebben verkend. Na Kaapstad vlogen we naar Botswana, waar we verbleven in Xakanaxa Camp en Lebala Camp. De gidsen en de sfeer van Lebala Camp sprongen er echt boven uit. Veel wild gezien, een ervaring voor iedereen om nooit te vergeten. We eindigden de reis bij de Victoria Watervallen in de Ilala Lodge. Een leuke lodge bij de watervallen, maar wel veel geluid van de helikopters. Bedankt voor het organiseren van deze geweldige reis en we komen zeker weer terug.

Plaats een bericht in het gastenboek:
Geef uw mening over uw reis met Duin Deluxe Travel door onderstaande formulier volledig in te vullen.
Naam*
E-mail adres*
Uw bericht:*
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


Wilt u meer informatie ontvangen over Gastenboek?