Duin Deluxe Travel
Kuthengo Camp is een kleinschalig tented camp in het Liwonde National Park in Malawi. Het tented camp wordt omgeven door uitgestrekte vlakten en prachtige Baobab bomen en biedt een schitterend uitzicht op de Shire Rivier. In de lokale taal betekent Kuthengo "wildernis" en deze naam komt helemaal tot zijn recht in dit ongerepte plekje in het Liwonde park. 

Accommodatie
Kuthengo Camp beschikt over vier moderne en comfortabele tenten. De tenten beschikken over een schitterend uitzicht over de Shire rivier. De ensuite tenten zijn voorzien van een ensuite badkamer met een bad en een buitendouche. Met een beetje geluk kan je vanaf je privé veranda de nijlpaarden en krokodillen voorbij zien zwemmen. 

Faciliteiten van Kuthengo Camp
In het hoofdgebouw van Kuthengo Camp kan je met een goed boek ontspannen in de ruime lounge. Tussen de safari’s heb je tijd om een verfrissende duik in het zwembad te nemen of te relaxen op de ligbedden.

Activiteiten
Tijdens je verblijf in Kuthengo Camp zijn diverse safari’s inbegrepen. Je kan een prachtige boottocht maken over de Shire rivier en de vele waterdieren aanschouwen. Tijdens een begeleide wandeltocht krijg je veel uitleg over de natuur. Ook kan je in een open landrover een safari maken. 

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658