Duin Deluxe Travel

Mkulumadzi Lodge

Mkulumadzi Lodge is een kleinschalige, luxe lodge gelegen in het Majete wildreservaat aan de prachtige Shire rivier in Malawi. Het Majete wildreservaat is één van de succesverhalen van natuurbehoud. Het bijzondere wildreservaat is sinds 1955 een beschermd gebied en staat model voor duurzame ontwikkeling en de herintroductie van bedreigde diersoorten. Ontdek de ongerepte wildernis van het reservaat, maar geniet van alle luxe en comfort van de lodge. Tezamen met de uitstekende maaltijden en het vriendelijke personeel is een verblijf in de Mkulumadzi lodge onvergetelijk.

Accommodatie

Mkulumadzi Lodge beschikt over acht luxe chalets. De open chalets liggen bij de oever van de Shire rivier verscholen onder de mango en leadwood bomen. Vanuit uw ruime slaapkamer en lounge kijkt u uit over de rivier. De chalets zijn eigentijds ingericht, waarbij gebruik is gemaakt van lokale materialen. In uw ruime badkamer kunt u genieten van een warm bad met een prachtig uitzicht op de rivier. Of u kunt een douche in de buitenlucht nemen. Op uw privé veranda kunt in alle rust de geluiden van de natuur in u opnemen. Indien gewenst kunt u uw open chalet sluiten met canvas doeken. Wij zouden adviseren om uw chalet open te laten, zodat u wakker wordt gemaakt door de eerste zonnestralen.

Faciliteiten van Mkulumadzi Lodge

De Mkulumadzi lodge beschikt over een prachtig zwembad, waar u op warme dagen verkoeling kunt zoeken. Of u kunt relaxen op de ligbedden en genieten van het prachtige uitzicht op de rivier. In de lounge kunt u een van de vele Afrikaanse boeken lezen of lokale souvenirs kopen in de curio shop.

Culinair bij Mkulumadzi Lodge

De maaltijden van Mkulumadzi zijn een waar feest. De chef bereid heerlijke verse gerechten met een Afrikaanse touch. Na het diner kunt u gezellig bij het haardvuur de dag doornemen.

Activiteiten

Vanuit de Mkulumadzi Lodge kunt u diverse activiteiten ondernemen. Met een open landrover kunt u op safari gaan. Of een wandelsafari maken met een ranger. Een boottocht over de Shire rivier biedt u kans om de vele waterdieren van dichtbij te aanschouwen. U kunt de Majete heuvels beklimmen of op zoek gaan naar de zwarte neushoorn. Een bezoek aan een lokaal dorp is een absolute aanrader.

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658