Duin Deluxe Travel

Mumbo Island Camp is een kleinschalig tented camp gebouwd op een tropisch eiland in het kristalheldere water van het Lake Malawi National Park in Malawi. Niet voor niets is deze prachtige omgeving uitgeroepen tot UNESCO. Tijdens het snorkelen en duiken kunt u genieten van meer dan 2000 verschillende soorten vissen. Je verblijf is eenvoudig, maar de schitterende omgeving compenseert dit volledig.

Accommodatie

Mumbo Island Camp is een kleinschalig eco camp. De zes tenten zijn smaakvol maar eenvoudig ingericht. De tenten liggen verscholen tussen de bomen, waardoor ze niet opvallen tussen het landschap. De tenten zijn ingericht met lokale materialen. Een aantal tenten hebben een prachtig uitzicht op Lake Malawi. Op de privé veranda kan je relaxen in een hangmat en genieten van het mooie uitzicht. De douche wordt gevuld door de medewerkers van Mumbo Island. Het betreft een emmer omgetoverd tot een douche. Tevens beschikt de lodge over een eco toilet.
Voor families in een familie chalet aanwezig met twee slaapkamers.

Faciliteiten van Mumbo Island Camp

Bij Mumbo Island Camp draait alles om de natuur. Je “zwembad”is het prachtige Lake Malawi. In de lounge kan je gezellig een spelletje doen en kennis maken met medereizigers.

Culinair bij Mumbo Island Camp

Dagelijks wordt er verse vis gevangen door de lokale vissers. De chef van Mumbo Island Camp bereid dan graag een verse vis voor je, gecombineerd met lokale ingrediënten. De chef laat je op een speciale manier weten wanneer de maaltijden klaar zijn. De maaltijden worden geserveerd in het restaurant, vanwaar je een prachtig uitzicht heeft over Lake Malawi.

Activiteiten

Mumbo Island werd nooit bewoond en daardoor is de oorspronkelijke flora en fauna nog altijd aanwezig. De nadruk ligt bij Mumbo island Camp op de buitenactiviteiten, zoals snorkelen, duiken en kajakken. Uiteraard kan je ook heerlijk op het strand relaxen met een goed boek. Of loop het eiland rond en spot de vele vogels die hier aanwezig zijn.

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658