Duin Deluxe Travel

Mvuu Wilderness Lodge

Mvuu Wilderness Lodge is een kleinschalig tented camp aan de oevers van de Shire rivier in het Liwonde National Park in Malawi. Mvuu betekend nijlpaard in de lokale taal (Tonga) en u zult deze zoogdieren in grote aantallen in de rivier tegenkomen tijdens een prachtige boottocht. Een unieke ervaring is het opsporen van de bedreigde neushoorns tijdens een begeleide wandeling. Of wat dacht u van een nacht onder de sterrenhemel slapen? Mvuu Wilderness Lodge staat voor service, comfort en bijzondere, afwisselende safari’s. 

Accommodatie

Mvuu Wilderness Lodge beschikt over acht comfortabele tenten die uitkijken over de Shire rivier. De ensuite tenten zijn voorzien van een prachtige houten vloer en sfeervolle natuurlijke decoraties. Vanaf uw privé veranda kunt u wederom genieten van het mooie uitzicht op de rivier.
Tegen een meerprijs kunt u een nacht onder de sterrenhemel slapen. In een comfortabel bed slaapt u onder een klamboe en kunt u genieten van de geluiden en geuren van de bush. Een unieke ervaring.

Faciliteiten van Mvuu Wilderness Lodge

In het hoofdgebouw van  de Mvuu Wilderness Lodge kunt u met een goed boek ontspannen in de ruime lounge. Tussen de safari’s heeft u tijd om een verfrissende duik in het zwembad te nemen of te relaxen op de ligbedden.

Culinair bij Mvuu Wilderness Lodge

Na uw safari kunt u genieten van een heerlijk drankje en hapje bij het kampvuur en uw verhalen uitwisselen met medereizigers. De chef bereid elke dag een heerlijke maaltijd met lokale ingrediënten.

Activiteiten

Tijdens uw verblijf in de Mvuu Lodge zijn diverse safari’s inbegrepen. U kunt een prachtige boottocht maken over de Shire rivier en de vele waterdieren aanschouwen. Tijdens een begeleide wandeltocht of fietstocht krijgt u veel uitleg over de natuur. Ook kunt u in een open landrover een safari maken. Een bezoek aan een lokaal dorp is een absolute must!Tegen een meerprijs kunt u een unieke wandeltocht maken van drie uur met een ervaren gids, waarbij u op zoek naar de bedreigde neushoorns. Na deze wandeling staat een heerlijk bush ontbijt of diner voor u klaar.

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658